آمادگی آزمون آیلتس
داوطلبان معمولا زمانی به سراغ آیلتس می روند که متوجه شوند باید نمره آیلتس خاصی را برای اخذ ویزا یا پذیرش در دانشگاه مورد علاقه خود کسب کنند. در واقع آمادگی آزمون آیلتس را دارند.
بسیاری از دانش آموزان مدت زمان طولانی را صرف نگرانی در مورد نمره آزمون و آماده شدن برای آن می کنند؛ اما اگر قبل از شروع آزمون به خوبی در مورد آن تحقیق و بررسی کنند این نگرانی ها کاهش می یابد و با دیدی درست شروع به یادگیری زبان انگلیسی می کنند. یکی دیگر از نتایج مثبت این کار این است که احساس بسیار خوبی نسبت به مسیری که در آن قدم گذاشته اند خواهند داشت.
هدف اصلی آزمون آیلتس این است که سطح انگلیسی شما را به طور دقیق ارزیابی کند، بنابراین اگر منطقی به این قضیه نگاه کنیم، کسب آمادگی برای آزمون آیلتس به معنای بهبود زبان انگلیسی شماست که متأسفانه، کسب این آمادگی به همین سادگی ها هم نیست!
در ادامه به ۴ مرحله اصلی برای شروع آمادگی آزمون آیلتس می پردازیم:
“۴ مرحله اصلی برای آمادگی آزمون آیلتس”
مرحله ۱ . سطح زبان خود را بدانید :
اگر نمی دانید که سطح مهارت انگلیسی فعلی شما در مقایسه با سطح آزمون چقدر است، بنابراین از این که چقدر تا رسیدن به هدف خود فاصله دارید نیز آگاه نخواهید بود. پس اولین قدم برای شروع هر برنامه آمادگی آزمون آیلتس، سنجیدن سطح دانش و مهارت فعلی شماست.
آزمون های تمرینی زیادی برای ارزیابی وجود دارند، اما ساده ترین راه برای بررسی نمره فعلی خود در آیلتس، شرکت در آزمون های تعیین سطح مانند سایت”EF SET” است؛ این آزمون ۵۰ دقیقه ای است و از آنجایی که به شما در بخش های خواندن و شنیدن نمره ای معادل نمره آیلتس می دهد، یک آزمون بسیار مفید در نظر گرفته می شود. با آگاهی از سطح مهارت های زبانی خود، اکنون می دانید که چه جایگاهی در زبان انگلیسی دارید!
مرحله ۲ . تمرین کنید و سطح زبان خود را ارتقا دهید:
قطعا این مرحله کاملا برای شما قابل پیش بینی بود، می توانید سطح زبان انگلیسی خود را با استفاده از ابزارهای آنلاین، کتاب ها یا هر روش دیگری که برای شما راحت تر است، ارتقا بدهید؛ همچنین می توانید در کلاس های آموزشی شرکت کنید.
البته شما باید روی تمام جنبه های یاد گیری زبان شامل خواندن، گوش دادن، نوشتن و صحبت کردن کار کنید. علاوه بر این شما می توانید از ابزارهای مطالعاتی که صرفا برای آمادگی آزمون آیلتس طراحی شده اند، استفاده کنید؛ اما کار با این برنامه ها در این مرحله الزامی نیست. بهتر است از هر تکنیک یادگیری انگلیسی که برای شما جذاب تر و مؤثرتر است استفاده کنید،به عنوان مثال:
مثال های کاربردی برای یادگیری بهتر زبان
در مورد موضوعاتی که به آنها علاقه دارید مطالب انگلیسی بخوانید و خود را ملزم کنید تا معنی کلماتی را که متوجه نمی شوید، بیابید. روزنامه ها و مجلات منابع خوبی برای تقویت دایره لغات شما هستند.
خواندن و نوشتن را نیز تمرین کنید و خودتان را تنها به یک سبک آموزشی محدود نکنید. داشتن یک دفترچه خاطرات به زبان انگلیسی، نوشتن داستان های کوتاه، تلاش برای خواندن مقالات، همگی تمرین خوبی برای تقویت یادگیری شما هستند. اشتباهات خود را تصحیح کنید و یا از کسی که به این زبان مسلط است بخواهید تا مشکلات درسی تان را حل کند.
فیلم های انگلیسی زبان تماشا کنید؛ به امواج رادیویی انگلیسی زبان گوش دهید. پادکست پخش کنید و بخش هایی را که متوجه نمی شوید دوباره پخش کنید و تا زمانی که آنها را درک نکردید دست از تلاش برندارید.
تمرین صحبت کردن به تنهایی سخت است، اما شما می توانید یک دوست برای تبادل زبان به صورت آنلاین یا در نزدیکی خود پیدا کنید. سعی کنید تا در مورد موضوعات پیشرفته تر صحبت کنید و با مکالمات ساده مانند «سلام، چطوری» خودتان را گول نزنید!
همچنین کلاس ها و دوره های آمادگی آزمون آیلتس به صورت آنلاین و حضوری برگزار می شوند. حالا که با این مرحله آشنا شدید وقت آن رسیده است که مستقیما به مرحله سوم برویم!
مرحله ۳ . با فرمت آزمون آیلتس آشنا شوید:
تنها یادگیری زبان انگلیسی، برای گرفتن نمره عالی آیلتس کافی نیست! به طوری که اگر یک فرد انگلیسی زبان در این آزمون شرکت کند، و با فرمت آزمون آشنا نباشد و اطلاعاتی درباره نحوه برگزاری آن نداشته باشد، نمره کاملی کسب نخواهد کرد. بنابراین شما باید بدانید که نحوه امتیاز دهی آزمون چگونه است، پاسخ دهی به چه صورتی انجام می شود و یا اصلا قوانین آزمون چیست؟!
موارد زیر سوالاتی هستند که در حین آزمون به ذهن داوطلبان خطور می کنند:
- نمی دانم این پاسخ درست است یا نه، باید حدس بزنم یا از آن سوال بگذرم؟!
- چند بار می توانم یک فایل صوتی را در بخش شنیدن آزمون بشنوم؟!
- اگر دستخط من بد باشد و ممتحن نتواند آن را بخواند چه می شود؟!
برخلاف مرحله دوم که تماماً در مورد بهبود مهارت های انگلیسی صحبت کردیم، این مرحله را به نحوه استفاده از مهارت و تکنیک های آزمون دهی برای کسب بهترین نمره ممکن در روز آزمون اختصاص دادیم. وب سایت ها و کتاب های آمادگی آیلتس نیز وجود دارند که به درک بهتر شما از ساختار آزمون آیلتس کمک می کنند. این کار را با نگاهی دقیق به سایت رسمی آیلتس شروع کنید. هدف ما در این مرحله این است که بدون استرس وارد جلسه آزمون شوید.در این حالت، شما از قبل با انواع سؤالات آزمون، نحوه امتیازدهی آنها و استراتژی های آن آشنا هستید و همین موضوع سبب بالارفتن نمره آزمون آیلتس شما می شود.
مرحله ۴. دوباره خود را بسنجید:
پس از رسیدن به این نتیجه که انگلیسی خود را بهبود بخشیده اید و با آزمون آیلتس آشنا شده اید، به یک مرحله دیگر برای ثبت نام و شرکت در آزمون نیاز دارید. این که دوباره سطح خود را ارزیابی کنید و اگر از سایتی برای تعیین سطح استفاده کرده بودید برای بار دوم آن را انجام دهید تا ببینید چقدر پیشرفت کرده اید. اگر امکان شرکت در آزمون های تمرینی مکالمه یا نوشتن آیلتس را دارید این فرصت را از دست ندهید. به یاد داشته باشید که هرگز این مرحله آخر را نادیده نگیرید؛ چرا که این تنها راهی است که مطمئن می شوید آیا برای شرکت در آزمون واقعی آماده هستید یا خیر. اگر آمادگی کسب نمره مورد نیاز خود در آزمون را ندارید، ثبت نام برای شرکت در آیلتس فایده ای نخواهد داشت!
با عمل کردن به مرحله چهارم آمادگی، می توانید با اطمینان از نتیجه آزمون خود، وارد جلسه شوید و آماده کسب نمره دلخواه خود باشید. زمانی که نتایج آزمون را دریافت کردید، سختی گذراندن مراحل آمادگی، به خاطره ای شیرین و به یاد ماندنی برای شما تبدیل خواهد شد.
«با آرزوی موفقیت شما در آزمون آیلتس»
با خیال راحت کارهای حقوقی و مهاجرتی خود را به ما بسپارید .
تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱ –۲۲۴۰۸۱۸۱ –۲۲۴۰۷۱۷۱
آدرس:زعفرانیه، میدان الف، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه نهم شمالی ، واحد ۹۰۸