توجه:
پناهندگی روش غیر قانونی برای مهاجرت به کشور های دیگر است و به دلیل خطرات و ریسک های زیادی که دارد به هیچ عنوان توصیه نمی شود.به همین دلیل مجموعه ما هیچ خدمات و مشاوره ای در خصوص این روش به متقاضیان ارائه نمی دهد.
درخواست پناهندگی یک روش میانبر برای دور زدن قوانین و رویه های عادی مهاجرت نیست بلکه باید متقاضیان پناهندگی دلایل قانونی خود را در خصوص اینکه چرا اعطای پناهندگی به آن ها ضروری است به کشورها ارائه دهند. همانطور که در مقالات قبلی در پاسخ به این سوال که پناهنده چه کسی است؟ گفتیم پناهنده کسی است که کشور اصلی خود را که دارای تابعیت آن است ترک کند این زمانی است که شخص در کشور خود به دلایل مختلف از جمله ترس موجه از آزار و اذیت به دلایل نژادی، مذهب، ملیت، جنسیت یا گرایش جنسیتی، عضویت در یک گروه اجتماعی خاص یا عقاید سیاسی احساس نا امنی جانی و مالی می کند.
کشور کانادا به تعهدات بین المللی خود در مقابل کسانی که واقعا نیاز به کمک و حمایت دارند، احترام میگذارد. با این حال، کانادا می گوید ما باید مطمئن شویم که قوانین برای محافظت از ایمنی، امنیت و سلامت کانادایی ها رعایت می شود. به همین
دلیل متقاضیان پناهندگی برای تعیین این که آیا طبق قوانین کانادا و همچنین قوانین بین المللی ادعای قانونی دارند یا خیر، با یک پروسه سخت رو به رو هستند. صحت ادعای این افراد باید مطابق قوانین کانادا اثبات شود . اگر فرد نتواند دلایل خود را برای پناهندگی قانونا اثبات کند دولت کانادا او را دیپورت می کند.
هر ساله تعداد زیادی پناهنده وارد کانادا کشور میشود و سال به سال به تعداد آنها افزوده میشود.
در جدول زیر، تعداد پناهندگان پذیرفته شده در سالهای اخیر را مشاهده میکنید:
مطابق قوانین مهاجرت و حمایت از پناهندگان هر فردی به محض ورود به مرز کانادا و یا اگر از قبل در کانادا حضور دارند به صورت آنلاین درخواست پناهندگی بدهند.
اداره مهاجرت کانادا یا آژانس خدمات مرزی تعیین می کنند که آیا فرد واجد شرایط ارجاع به هیئت مهاجرت و پناهندگی برای رسیدگی هست یا خیر. از جمله عوامل مهم و تعیین کننده واجد الشرایط بودن یک فرد برای درخواست پناهندگی بررسی این که آیا فرد مرتکب جرم جدی شده و یا قبلا در کانادا درخواست پناهندگی داده یا در کشور دیگری حمایت در زمینه پناهندگی دریافت کرده است.
پناهجویان با پناهندگانی که اسکان داده شده اند متفاوت هستند. پناهجویان درخواست پناهندگی خود را در مرز کانادا و یا به صورت آنلاین ارائه می دهند. و دولت کانادا در چهارچوب تعهدات بین المللی خود در کنوانسیون بین المللی ژنو از این افراد حمایت خواهد کرد.
از سوی دیگر، پناهندگان اسکان داده شده در خارج از کشور غربالگری می شوند و قبل از صدور ویزای ورود به کانادا تحت غربالگری های سلامت (از جمله معاینه پزشکی) قرار می گیرند این افراد زمانی که به کانادا میرسند، مقیم دائمی هستند.
همه متقاضیان پناهندگی علاوه بر نظارت بهداشتی از نظر امنیتی از جمله بررسی های بایومتریک و جرم شناسی نیز مورد ارزیابی قرار می گیرند.
به طور کلی سیستم پناهندگی کانادا به دو برنامه تقسیم می شود: یکی برای افرادی که می خواهند از خارج در کانادا مستقر شوند و دیگری برای کسانی که در کانادا هستند اما نمی توانند به کشور خود بازگردند.
فهرست مطالب
Toggleارائه درخواست پناهندگی در کانادا
کانادا حمایت خود را از افرادی که در کشور خود در معرض آزار و اذیت هستند یا اگر مجبور به ترک کانادا شوند در معرض خطر قرار می گیرند حمایت می کند. برخی از خطراتی که ممکن است موجب آزار این افراد شده عبارتند از:
شکنجه و یا در معرض خطراتی که ممکن است زندگی این افراد را به خطر بیندازد و یا خطر برخورد یا مجازات ظالمانه و غیر عادی؛ اگر احساس می کنید در صورت بازگشت به کشور خود یا کشوری که معمولاً در آن زندگی می کنید، ممکن است با یکی از این خطرات روبرو شوید، ممکن است بتوانید به عنوان پناهنده در کانادا درخواست دهید و از این کشور انتظار حمایت داشته باشید. برای ثبت درخواست به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees/claim-protection-inside-canada/apply.html
ارائه درخواست پناهندگی به IRCC- اداره مهاجرت پناهندگی و شهروندی کانادا:
این برنامه تحت عنوان برنامه اسکان بشر دوستانه می باشد . پناهندگانی که به کانادا می آیند خانه های خود را ترک کرده اند و در بسیاری از موارد مجبور بوده اند سال ها در کمپ های پناهندگان زندگی کنند. وقتی به کانادا می رسند، باید زندگی خود را از نو شروع کنند.
این افراد نمی توانند مستقیما برای اسکان در کانادا درخواست دهند بلکه آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR)، سازمان های ارجاع دهنده دیگر یا یک حامی خصوصی باید آنها را برای اسکان مجدد شناسایی کند. این نهاد ها پناهندگان را برای اسکان مجدد بر اساس معیارهای به ترتیب اولویت شناسایی می کنند: این معیارها شامل : اضطرار(اگر آنها یک مشکل پزشکی یا امنیتی دارند که نیاز به توجه فوری دارد.)، فوریت ( اگر در معرض خطر سلامتی و نیاز پزشکی هستند که نیاز به اسکان مجدد در عرض شش هفته دارد.)، شرایط عادی( در صورتی که هیچ ریسک پزشکی یا امنیتی وجود ندارد.) همچنین سرعت پردازش درخواست ها به این الویت ها بستگی دارد. کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل افراد را از کشورهایی که درخواست پناهندگی کرده اند انتخاب می کند و آنها را به کشور ثالثی اسکان می دهد که با پذیرش پناهندگان موافقت کرده است، از جمله کانادا. به عنوان مثال در سال ۲۰۱۸ کانادا ۷۷۰۰ پناهنده را از طریق کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل پذیرفته است.
برای ثبت درخواست به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/refugees/claim-protection-inside-canada/apply.html
لازم به ذکر است حامیان خصوصی نیز در کانادا وجود دارند که می توانند پناهندگان را برای اسکان شناسایی کنند.
این گرو ههای اسپانسر چه کسانی هستند؟
اسپانسر پناهندگی کانادا
بعد از ارائه درخواست پناهندگی در صورتی که واجد شرایط باشد اسپانسر ها به شما مراجعه میکنند. شما میتوانید تحت برنامۀ پناهندگی اسپانسر خصوصی (PSR) اسکان مجدد یابید. این گروه ها به عنوان حامی خصوصی به پناهندگان برا ی یک دوره معمولا حداکثر ۱ سال حمایت های مالی، عاطفی و اجتماعی ارائه می دهند. افراد به تنهایی نمی توانند از یک پناهنده حمایت کنند بلکه باید بخشی از یکی از گروه های زیر در کانادا باشند :
دارندگان موافقتنامه حمایت مالی SAH :
این ها سازمان های هستند که برای کمک به پناهندگان قراردادهای حمایت مالی با دولت کانادا امضا کرده اند. این گروه ها می توانند خود از پناهندگان حمایت مالی کنند و یا برای انجام این کار با سایرین در جامعه همکاری کنند .
گروه های ۵ نفره :
این گرو هها متشکل از حداقل ۵ شهروند کانادایی یا مقیم دائمی هستند که به منظور حمایت از پناهندگان گرد هم می آیند. این گروه ها طرح اسکان پناهندگان را فراهم می کند و تا یک سال از آنها حمایت مالی می کنند.
حامیان اجتماعی:
این گروه شامل سازمان ها، انجمن ها یا شرکتهایی است که از پناهندگان حمایت می کنند. مانند گروه های پنج، آنها نیز همچنین به پناهندگان طرح اسکان می دهند و می توانند تا یک سال از آنها حمایت مالی کنند.
طبق قوانین کانادا، آنها باید تمام موارد اسکان مجدد را به دقت بررسی کنند. و از عدم وجود مشکل در خصوص امنیت، جرم و جنایت یا سلامتی این افراد مطمئن شوند. برای دریافت اطلاهات بیشتر در خصوص اسپانسر ها به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.rstp.ca
چگونه برای برنامه پناهندگی در کانادا اقدام کنیم؟
مدارک مورد نیاز:
در سایت اداره مهاجرت کانادا راهنمای دستورالعمل ثبت درخواست، فرم های لازم و لیستی از مدارکی است که متقاضی باید ارائه دهد، موجود است. مدارک الزامی عبارتند از:
نسخه اصلی تمام اسناد هویتی و روابط فرد، از جمله: شناسنامه، گذرنامه، مدارک سفر، گواهی ازدواج، کارت های شناسایی، چهار عکس در اندازه پاسپورت از متقاضی و همه اعضای خانواده که در ۶ ماه گذشته گرفته شده .
مدارک اختیاری عبارتند از: سایر اسنادی که ادعای پناهندگی را تایید می کنند از جمله کارت عضویت در یک سازمان سیاسی یا اجتماعی، گزارش های پزشکی / پلیس، سوابق تجاری، مقاله های خبری یا گزارش های حقوق بشر از وضعیت کشور متقاضی.
تمام اسنادی که به زبان انگلیسی یا فرانسوی نیستند باید به زبانی که پناهنده برای رسیدگی انتخاب کرده ترجمه شود. مترجم باید اظهارنامه ای مبنی بر نام اسناد و زبان ترجمه شده و دقیق بودن ترجمه ارائه دهد.
متقاضیان و اعضای خانواده آنها نیز باید تحت معاینه پزشکی قرار گیرند.
نحوه ثبت درخواست :
پس از تکمیل تمام فرم ها و همچنین جمع آوری مدارک توسط پناهنده، آنها باید آن را شخصاً به دفتر اداره مهاجرت کانادا ارسال کند.
اگر متقاضی بزرگسال است، در صورت نیاز باید فرم ها را تاریخ بزنند و امضا کنند. اگر متقاضی خردسال است، والدین آن ها باید فرم ها را تاریخ بزنند و از طرف آن ها امضا کنند.
اگر افسران اداره مهاجرت که درخواست را بررسی میکنند متقاضی پناهندگی را از نظر همه معیارها واجد الشرایط تشخیص دهند. افراد به مصاحبه دعوت می شوند که در این مصاحبه افسر لزوم ارجاع پرونده پناهندگی به هیات مهاجرت و پناهندگی را بررسی می کند. اداره مهاجرت ظرف سه روز تصمیم نهایی خود را اعلام میکند.
چگونه برای برنامه پناهندگی و اسکان بشردوستانه کانادا از خارج از این کشور اقدام کنیم؟
در سایت اداره مهاجرت کانادا راهنمای دستورالعمل ثبت درخواست، فرم های لازم و لیستی از مدارکی که متقاضی باید به عنوان پناهنده کنوانسیون یا به عنوان یک فرد تحت حمایت بشردوستانه در خارج از کشور ارائه دهد، موجود است. فرم ها عبارتند از : یک فرم درخواست عمومی برای کانادا، فرم مخصوص وابستگان فرد، فرم مربوط به پیشینه پناهنده، فرم مربوط به جویا شدن از دلایل پناهندگی، فرم مربوط به اینکه متقاضی نماینده ای دارد یا خیر.
اگر پرونده پناهنده توسط کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل یا یک سازمان ارجاع دهنده دیگری ارجاع شود، IRCC در خارج از کشور به پناهنده اجازه می دهد تا درخواست خود را به دفتر اداره مهاجرت ارسال کند.هنگامی که IRCC درخواست را دریافت کرد، نامه ای تاییدیه همراه با شماره پرونده اختصاص داده شده را برای پناهنده ایمیل می کند. اگر درخواست پذیرفته شود، IRCC تصمیم می گیرد که در کدام شهر/استان اسکان داده شود.
اگر پناهنده توسط یک گروه حامی خصوصی ارجاع داده شود، گروهی که به ارجاع آنها رسیدگی می کند باید درخواست را به مرکز عملیات اسکان مجدد در اتاوا (ROC-O) IRCC ارسال کند. اگر درخواست پذیرفته شود، پناهنده در همان منطقه ای که گروه حامی اوست، باید مستقر شود.
پناهندگان هیچ هزینه ای برای درخواست خود پرداخت نمی کنند.
در هر دو مورد، IRCC به همراه با سازمان ها، ترتیبات سفر و اسکان پناهندگان را فراهم میکنند و به پناهندگان اطلاع می دهند.
نحوه تصمیم گیری کانادا در خصوص درخواست های پناهندگی کانادا؟
یک سازمان مستقل به نام IRB درخواست های پناهندگی را بررسی می کند. تصمیم گیری و بررسی واجد الشرایط بودن مدعیان پناهندگی و همچنین برگزاری دادگاه مستقل در این زمینه بر عهده این سازمان می باشد. در این دادگاه ها رسیدگی عادلانه بر مبنای شواهد و استدلال های ارائه شده انجام می شود.
IRB در تصمیم گیری خود به بررسی این موضوع که آیا مدعی با تعریف پناهنده کنوانسیون سازمان ملل متحد که در قوانین کانادا پذیرفته شده است، مطابقت دارد و یا فردی است که نیاز به حمایت دارد یا خیر می پردازد. کنوانسیون پناهندگان سازمان ملل پناهنده را این گونه تعریف می کند :
افرادی که بر اساس نژاد، مذهب، عقاید سیاسی، ملیت یا عضویت در یک گروه اجتماعی خاص، ترس موجهی از آزار و اذیت دارند. بر اساس قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان، فردی که نیاز به حمایت دارد، فردی در کانادا است که در صورت بازگرداندن به کشور خود شخصاً در معرض خطر شکنجه، خطر جانی یا رفتار یا مجازات ظالمانه و غیرعادی قرار می گیرد.
هنگامی که مشخص شد فردی واجد شرایط درخواست در کانادا است، به عنوان یک متقاضی پناهندگی ممکن است تا زمانی که در انتظار تصمیم گیری برای پرونده خود است به کمک های اجتماعی، آموزش، خدمات بهداشتی، مسکن اضطراری و دسترسی داشته باشد. علاوه بر این، اکثر افرادی که واجد شرایط درخواست پناهندگی هستند، پس از انجام معاینه پزشکی می توانند برای مجوز کار درخواست دهند. فرقی نمی کند که این افراد در خواست خود را در مرز مطرح کرده باشند یا در داخل کانادا.
جلسات IRB در استانی برگزار می شود که فرد ادعای پناهندگی خود راد رآن جا مطرح کرده است. آن استان خدمات ذکر شده در بالا را به مدعی پناهندگی ارائه می دهد. اگر افراد در حین انتظار برای تصمیم گیری در خصوص درخواست خود تصمیم به جا به جایی از استان ها بگیرند برای مثال مدعی پناهندگی در کبک باشند و سپس به انتاریو نقل مکان کنند ) باید IRCC، CBSA و IRB را از این تصمیم خود مطلع کنند و آدرس جدید خود را به آن ها ارائه دهند و همچنین برای دریافت خدمات در استان جدید درخواست بدهند.
تصمیم گیری در خصوص درخواست ها به طور کلی بعد از حدود ۴ ماه نهایی می شود.
موافقت یا مخالفت کانادا با درخواست های پناهندگی
افرادی که با درخواست آن ها موافقت می شود می توانند در کانادا بمانند و برای اقامت دائم این کشور اقدام کنند و اگر با درخواست آن ها موافقت نشود یا برای تجدید نظر در حکم درخواست دهید.
بعد از رد شدن اعتراض این افراد و اتمام تمام راه های قانونی کانادا از این افراد انتظار دارد که به قوانین مهاجرت این کشور احترام بگذارند و اقدام به ترک کشور کنند. عدم حضور فرد برای مصاحبه ترک کشور در تاریخ مقرر شده در آژانس خدمات مرزی کانادا ممکن است موجب صدور حکم بازداشت فرد در سراسر کانادا شود.
بر اساس گزارش کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، در سال ۲۰۲۱، ۲۳۳۲۱ درخواست پناهندگی از سوی پناهجویان در کانادا دریافت شده است. بیشتر آنها از مکزیک و هند آمده بودند. در مجموع ۴۱۹۲۱ تصمیم در مورد درخواست های اولیه گرفته شده است. به حدود ۷۱ درصد آنها پاسخ مثبت داده شد و ۲۹ درصد از درخواست های پناهندگی در مرحله اول رد شدند. موفق ترین درخواست ها پناهندگان از یمن و آذربایجان بوده است. به جدول زیر نگاه کنید تعداد درخواست های اولیه در سال ۲۰۲۱ و تعداد درخواست های موافقت شده یا رد شده تا این سال را مشاهده می کنید. لطفاً توجه داشته باشید که تعداد تصمیمها (پذیرش یا رد) با تعداد درخواستها جمع نمیشود زیرا ممکن است هنوز پروندههای باز از سالهای گذشته وجود داشته باشد. همچنین، آنها مجبور نیستند در همان سال تقویمی بسته شوند. علاوه بر این، در صورت ناپدید شدن یا انصراف متقاضی، روند پرونده پناهندگی نیز می تواند متوقف شود.
توافقنامه کشور ثالث امن چیست؟ (Safe Third Country Agreement)
توافقنامه در سال ۲۰۰۴ بین دو کشور کانادا و آمریکا منعقد و امضا شد که مطابق آن فردی که درخواست پناهندگی دارد باید این درخواست خود را در اولین کشور امنی که به آن جا رفته است اعلام کند، یعنی هر فردی که در ابتدا وارد آمریکا شده باشد باید در همان کشور اعلام پناهندگی کند و اگر از طریق مرز زمینی وارد کانادا شود امکان درخواست مجدد در این کشور ندارند. این توافقنامه برای کسانی که از طریق بنادر دریایی و یا هوایی وارد می شوند اعمال نمی شود.
از دهه ۱۹۸۰، کشورهای سراسر جهان از توافق نامه های کشور ثالث امن به عنوان راهی برای مقابله با پناهندگی و رشد مداوم مهاجرت جهانی استفاده می کنند. از اواسط دهه ۱۹۹۰، آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد از این نوع توافقنامه ها حمایت کرده است.
توافق بین کانادا و ایالات متحده بر این اصل استوار است که افراد باید در اولین کشوری که به آن می رسند، درخواست پناهندگی کنن مگر در مواردی که استثنا در نظر گرفته شده اند که در ادامه به آن ها می پردازیم .پایبندی ایالات متحده به تعهدات این توافقنامه توسط یک قوه قضاییه مستقل نظارت می شود. این توافقنامه ابزار مهمی برای کانادا و ایالات متحده به منظور همکاری با یکدیگر در رسیدگی منظم به ادعاهای پناهندگی مطرح شده در این دو کشور است.
همانطور که گفتیم ۴ استثنا در این توافقنامه مطرح شده که حتی اگر فردی واجد یکی از این استثناها باشد باید سایر معیارهای صلاحیت قانون مهاجرت کانادا را رعایت کند ، به طور مثال اگرشخص هر گونه مشکلی مربوط به امنیت، نقض خقوق بشر و یا حقوق بین الملل یا جرم و جنایت داشته باشد واجد شرایط نخواهد بود:
مدعیان پناهندگی که عضوی از خانواده آن ها در کانادا ست؛
خردسالان بدون همراه زیر ۱۸ سال؛
افرادی که دارای ویزای معتبر برای کانادا هستند؛
و کسانی که به جرمی متهم یا محکوم شده اند که می تواند آنها را در ایالات متحده یا کشور ثالث به مجازات اعدام محکوم کند.
سخن پایانی:
به طور کلی پناهندگی روش غیر قانونی برای مهاجرت به کشور های دیگر است و به دلیل خطرات و ریسک های زیادی که دارد به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
به همین دلیل مجموعه ما هیچ خدمات و مشاوره ای در خصوص این روش به متقاضیان ارائه نمی دهد. برای آگاهی از روش های جایگزین و قانونی مهاجرت به کانادا می توانید با مشاورین و وکلای مجرب مجموعه مهاجرتی رویال اپلای در تماس باشید.
با کارشناسان و وکلای با تجربه مقیم کانادا و استرالیا و آمریکا شرکت مهاجرتی رویال اپلای همراه باشید.
تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱-۲۲۴۰۸۱۸۱-۲۲۴۰۷۱۷۱
آدرس:زعفرانیه، میدان الف، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه نهم شمالی ، واحد ۹۰۸
برای رفتن به صفحه فرم ارزیابی مهاجرتی و درخواست مشاوره رایگان کلیک کنید.
8 دیدگاه در “پناهندگی کانادا”
سلام وقت بخیر من افغانستانی هستم میخواهم پناهندگی کنم با خانواده ام بابام سرباز بود تو افغانستان اسناد سربازی پدرم داریم ما نمیتوانیم درس بخوانم لطفاً کمکم کنی ممنون از شما خواهشمندم که جواب بدین
سلام دوست عزیز متاسفا ما خدماتی در زمینه ای پناهندگی نداریم
سلام محترم وقت شما بخیر اتباع افغانستان هستم وقت مصاحبه ویژه کشورکانادا خود ثبت نام کرد گر لطف کنید
سلام دوست عزیز من هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی کانادا نداریم.
من ازقوم هزاره هستم به دلیل دین و مذهب در داخل افغانستان مورد آزار اذیت قرار گرفتم و من دلیل محکم من اینه که یک زندگی بهتری را تجربه کنم
سلام دوست عزیز ، ما هیچ گونه خدماتی برای پناهندگی ندارم اگر تمایل به پروسه های قانونی دارید میتوانید فرم ارزیابی را تکمیل کنید تا کارشناس های ما با شما تماس بگیرند.
باسلام احترام ازشمادفترپناه هنده گی تقاضادارم که بنده دروزارت زراعت مالداری ایفای وظیفه مینمودم بنده یک روزمرخصی گرفتم رفتم به ولایت پنجشیردوباره که برگشتم یکی ازملاه که ریس بنده بود بعدازچندروز برایم گفت چیگپهابودپنجشیرمن گفتم خیریتی گفت تودردرجبه مقاومت اشتراک داری چونکه بندازولایت پنجشیراستم به مت گفت بگوکه تودران جبه خدمت میکنی من گفتم نخیرمن دراونجه هیچ کدام ارطبات ندارم بنده را از وظیفه خویش منفک نموده بعدچندروزبه پشت خانه ماآمدن گفتن قبادی رامیخواهیم اگنیای پسرته یاخانمته ماباخودمیبریم مدت یک هفته به من وقت گزاشتن که بیایم حوزه یازده پولیس را درجریان گزاشتن همه روزه حوزه پشت درمامیامدبمده ناچارشدم که فرارکنم یکشب بودازافغانستان مخفیانه خودراکشیدم باپنج فرزندم وخانمم بعدازسه مابودکه درتیلفونم ازطریق واتساپ زنگ امدجواب دادم که همان ریس که حاجی سالح نام داشت تماس گرفته بود برایم گفت توورکشورایران هم جایت امن نیست حواست باشدکه آنجاهم میتوانیم تراموردحمله قراربدهیم حالابنده ناچارشدم که دفترمحترم شمامراجعه کنم ایمیل ادرسم بنده Qubadi04@gmail.com است وبنده ایمیل خودراتغیردادم بنام khorshedsahil732gmail.com شمامیتوانیددرهردوایمیل تماس حاصل فرماییدتشکر
سلام دوست عزیز ما هیچ گونه خدماتی در زمینه ی پناهندگی نداریم ولی شما به صورت قانونی میتوانید اقدام کنید.در صورت اطلاعات بیشتر میتوانید فرم ارزیابی را تکمیل کنید تا کارشناس های ما در اسرع وقت با هاتون تماس بگیرند.