مهاجرت + ویزا (آمریکا)

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

ازدواج در کشور امریکا

کشور آمریکا از گذشته تا کنون مورد توجه بسیاری از مهاجران قرار دارد. و جزء یکی از پرطرفدارترین و پرمخاطب ترین گزینه ها برای مهاجرت محسوب می شود. مهاجرت به آمریکا راه و روش های متفاوتی دارد. از جمله: مهاجرت با ویزای تحصیلی، مهاجرت از طریق کار و اشتغال، مهاجرت از طریق تولد فرزند، و مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و … را می توان نام برد .

شما می توانید از طریق هر یک از روش های گفته شده و مساعد کردن شرایط خود، به کشور آمریکا مهاجرت کنید و سپس اقامت این کشور را دریافت کنید .

اگر علاقمند هستید آسان ترین روش های مهاجرت به آمریکا و اخذ ویزای آمریکا به همراه ویدیو آموزشی و جداول هزینه را بدانید کلیک کنید.

مشاوران و وکلای مجرب مقیم آمریکا، دفتر مهاجرتی رویال اپلای در هر یک از پروسه های مهاجرتی بالا شما را یاری می کنند . شما می توانید از طریق پر کردن فرم ارزیابی مهاجرتی منتظر تماس مشاوران ما باشید .

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

اگر فرد مورد علاقه شما برای ازدواج ، شهروند ایالت متحده آمریکا است، شما می توانید از طریق ازدواج اقامت کشور امریکا را دریافت کنید. این روند ممکن است؛ کمی پیچیده باشد. اما برخلاف بقیه روش های مهاجرتی آمریکا مدت زمان اخذ ویزای ازدواج امریکا طولانی نمی باشد. همانطور که می دانید تمام روش های مهاجرتی آمریکا به تمکن مالی و حمایت مالی نیاز دارد. حامی شما در این مورد همسر آمریکایی شماست؛ که باید برای مهاجرت و زندگی شما در امریکا در خواست بدهد. برای اخذ گرین کارت مراحلی را باید بگذرانید که در ادامه صحبت می کنیم.

گرین کارت ازدواج آمریکا چیست ؟

اگر فردی نامزد آمریکایی داشته باشد یا قصد ازدواج با یک شخصی که تبعه آمریکایی را دارد؛ داشته باشد؛ با انجام چند مرحله می تواند گرین کارت آمریکا را دریافت کند.

گرین کارت ازدواج ، کارتی است که به همسر خارجی شهروند آمریکایی تعلق می گیرد که به او اجازه ی قانونی کار کردن و زندگی در همه ایالت های آمریکا داده می شود.

قابل ذکر است که اخذ گرین کارت آمریکا به معنای اقامت دائم شما در امریکا است. و هیچ ربطی به تابعیت و دریافت پاسپورت امریکایی ندارد. مفهوم اقامت گرفتن و تابعیت با هم کاملا فرق دارد. اما پس از اخذ گرین کارت، قطعا روند دریافت پاسپورت آمریکایی آسان تر خواهد شد.

سوالی که ایجاد می شود این است: برای اخذ گرین کارت ازدواج آمریکا از چه راهی باید اقدام کنیم؟ در جدول زیر به طور خلاصه مراحل اخذ گرین کارت ازدواج آمریکا را می توانید مشاهده کنید:

جدول شرایط اخذ گرین کارت امریکا

 

پس از طی سه مرحله ی گفته شده در جدول بالا، شما گرین کارت ازدواج آمریکا و اقامت دائم امریکا را دریافت می کنید. و پس از گذشت سه سال از زندگی مشترکتان در آمریکا شما می توانید برای اخذ پاسپورت آمریکایی اقدام کنید.

توجه کنید برای اخذ گرین کارت آمریکا متقاضیان باید در USCIS پرونده ایی تشکیل دهند. و مدارک لازم را طی مدت زمان ۲هفته به این سازمان تحویل دهند. و حدودا پس از ۶ماه جواب درخواست شما اعلام می شود. برای تاییدیه مدارک شما بهNVC  فرستاده می شود؛ اگر درخواست شما مورد تایید بود؛ ویزای شما و گرین کارت شما به طور مستقیم به سفارت فرستاده می شود. در ادامه سفارت مدارک تکمیلی را از شما می گیرند و وقت مصاحبه را اعلام می کنند.

اقامت آمریکا از طریق ازدواج و انواع ویزای آن

برای اخذ اقامت آمریکا از طریق ازدواج، دونوع ویزا وجود دارد: ۱)ویزای نامزدی و ۲)ویزای ازدواج ، که هر کدام شرایط و قوانین خاص خودشان را دارند؛ را در ادامه توضیح می دهیم:

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای نامزدی

شما باید قبل در خواست برای اخذ هر یک از ویزاهای ازدواج تحقیقات کاملی انجام دهید. ویزای نامزدی یا همان ویزای K-1 در واقع برای کسی است که همسرش شهروند آمریکایی است و با این ویزا زوجه که تابع و شهروند کشور دیگری است، می تواند برای ازدواج به آمریکا بیاید. حداکثر اعتبار این ویزا بین ۳ ماه است؛ اما طی یک سری شرایط خاص و با ارائه اسناد و مدارک معتبر ممکن است تا ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد.

توجه کنید؛ قوانین در ایالات مختلف کشور آمریکا با هم فرق می کند. از نظر قانونی ازدواج شما و اخذ ویزای نامزدی با توجه به ایالت مورد نظر نباید تداخلی داشته باشد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که هر دو طرف باید به سن قانونی برسند و همچنین اسناد و مدارکی مبنی مجرد بودن خود داشته باشند. چنانچه یکی از زوجین سنش زیر ۲۱سال باشد می تواند از طریق ویزای نامزدی (K-2) برای مهاجرت به آمریکا اقدام کنند. و چنانچه یکی از زوجه قبلا طلاق گرفته باشد؛ باید مدارک طلاق را به مقامات مربوطه امریکا ارائه دهد. و همچنین زوجین باید ثابت کنند که در طی حداقل دو سال گذشته با یکدیگر ارتباط و ملاقات داشتند و ازدواجشان از روی عشق و علاقه می باشد.

توجه کنید در صورتی که شما به قصد ازدواج و با ویزای نامزدی وارد کشور آمریکا شده اید؛ فقط ۹۰ روز فرصت دارید، تا مراسم ازدواج خود را برگزار کنید.

مراحل تشکیل پرونده برای ویزای نامزدی آمریکا

  • تکمیل فرم I-129F توسط نامزد آمریکایی
  • تکمیل فرم G-325 به صورت جداگانه توسط هر دو نفر
  • گواهی تولد هر دو نفر (برای ایرانیان ترجمه شناسنامه و برای خارجی ها گواهی تولد)
  • گواهی طلاق نامه (در صورتی که یکی از روجین از قبل ازدواج کرده باشند)
  • کپی از گذرنامه هر دو نفر
  • کپی از تامین اجتماعی (Social Security) نامزد
  • دو قطعه عکس به ابعاد ۵ در ۵ برای هر دو نفر
  • ارائه چک به مبلغ ۳۴۰ دلار از یک حساب بانکی در امریکا
  • ارائه چند عکس که نشان دهنده و مدرکی برای با هم بودن دوشخص باشد.

عروسی در امریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای ازدواج

ویزای ازدواج برای آن دسته افرادیست که شهروند آمریکا و دارنده ی تابعیت امریکا و گرین کارت امریکا هم هستند. ویزای ازدواج از آن دسته ویزاهای مهاجرتی است که زوجه پس از اخذ آن گرین کارت امریکا را دریافت می کند. مدت زمان صدور ویزای ازدواج امریکا حداقل ۲سال و حداکثر تا ۵سال ممکن است طول بکشد .

مراحل تشکیل پرونده برای ویزای ازدواج آمریکا

مراحل تشکیل ویزای ازدواج امریکا با مراحل تشکیل ویزای نامزدی امریکا یکی است. به غیر از موارد زیر:

  • تکمیل فرم I۱۳۰ به جای فرم I۱۲۹F
  • ترجمه عقدنامه ی زوجین
  • پرداخت هزینه ی ۴۲۰ دلاری

ثبت ازدواج در داخل آمریکا

اگر تصمیم دارید در کشور امریکا ازدواج کنید؛ باید واجد الشرایط تنظیم درخواست AOS باشید. این امر، یک فرآیند داخلی می باشد که موجب می شود با همسرش در ایالت متحده بماند و همزمان با رسیدگی به پرونده خود، کار کنید .

حتما به نوع ویزای خود در آمریکا و قانون ۹۰ روزه ی اعتبار ویزا توجه کنید. این قانون یک دستورالعمل است. تا از گمراهی مسئولان با درخواست گرین کارت متقاضیان از داخل ایالات متحده، در مورد درخواست اولیه ویزا برای ورود به امریکا چلوگیری کند. توجه کنید شما نمی توانید در ۹۰ روز اول اقامت خود در ایالات متحده برای AOS درخواست بدهید؛ در صورت درخواست پرونده شما احتمالا رد می شود.

در طی این فرایند درخواست گرین کارت، شهروند آمریکایی کارت شما، که حامی شماست، باید همراه شما باشد.

مدارک مورد نیاز برای درخواست:

  • فرم I-130 (به طور رسمی”دادخواست برای اقوام بیگانه”گفته می شود .)
  • فرم I-485 (به طور رسمی”دادخواست تعدیل وضعیت”گفته می شود .)

به این مرحله پرونده سازی همزمان گفته می شود؛ زمانی که این مدارک با هم به ثبت رسید. باید فرم I-944 (به طور رسمی” اعلامیه خودکفایی ” گفته می شود.) را تشکیل دهند. همه درخواست های ثبت شده از داخل کشور آمریکا، توسط خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده امریکا (USCIS) اداره می شود. و در نهایت به یک جلسه بیومتریک و مصاحبه حضوری نیاز است.

در طول این مصاحبه از شما در مورد رابطه خود و اینکه آیا این رابطه واقعی است یا خیر سوال می شود. در پاسخ به سوالات باید صادق باشید در غیر این صورت پرونده شما با چالش ها و انکار احتمالی رو به رو می شود.

ثبت ازدواج در داخل آمریکا

خواستگاری در امریکا

اگر قصد دارید خارج از کشور آمریکا ازدواج کنید. باید مراحل بررسی کنسولی (CP) را بگذرانید. معمولا متقاضیانی که در خارج از ایالات متحده زندگی می کنند؛ برای درخواست گرین کارت ازدواج باید از مراحل کنسولی استفاده کنید. در خواست از بررسی کنسولی به این معناست که شما در کشور خود منتظر درخواست گرین کارت خود هستید.

این امر ممکن است چند ماهی طول بکشد اما به طور کلی بسیار سریع تر از AOS است. و شما در این فاصله می توانید به کار خود ادامه دهید.

اما اگر شما خارج از ایالت متحده امریکا زندگی می کنید؛ دو راه پیش رویتان است:

راه اول اینکه شما در خارج از ایالات متحده ازدواج کنید و سپس از طریق کنسولگری ایالات متحده، برای اخذ گرین کارت در خواست خود را ارسال کنید. این پروسه، به رسیدگی کنسولی شناخته شده است. برای این کار باید دو فرم I-130 و DS-160 (درخواست آنلاین ویزای غیر مهاجرتی) را داشته باشید و سپس معاینات پزشکی و مصاحبه در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده را انجام دهید .

قابل ذکر است که ممکن است این فرآیند طولانی باشد؛ اما از این طریق می توانید به محض ورود به کشور آمریکا گرین کارت خود را دریافت کنید و به زندگی و کار خود در امریکا بپردازید.

راه دوم این است که همسر آینده خود را با ویزای K1 یا همان ویزای نامزدی به کشور آمریکا بیاورید. این ویزا به شما این امکان را می دهد؛ تا در ایالات متحده ازدواج کنید و طبق گفته های پیشین در مقاله اقدام به اخذ گرین کارت کنید. برای دریافت باید از طریق سفارت یا کنسولگری ایالات متحده اقدام کنید.

همانطور که در مقاله گفته شده قبل از درخواست ویزای نامزدی، زوجین باید حداقل در طی ۲ سال گذشته یکدگیر را ملاقات می کرده و ازدواجشان از روی علاقه باشد. دقت کنید ۹۰ روز بعد از ورود به ایالات متحده فرصت دارید با همسر امریکایی خود ازدواج کنید. در غیر این صورت باید کشور را ترک نمایید.

پس از ازدواج باید فرم I-485 را تکمیل و ارسال کنید. که در این مرحله به جلسه بیومتریک و احتمالا مصاحبه نیاز دارید.

در صورتی که می خواهید در طی زمان پروسه درخواست و اخذ گرین کارت، مشغول به کار شوید یا به سفرهایی خارج از کشور امریکا بروید؛ باید مجوز کار و سفر را ثبت کنید.

نکته حائز اهمیت این است که شما باید از معتبر بودن ازدواجتان برای مهاجرت به آمریکا مطمئن باشید؛ زیرا مقامات ایالات متحده آمریکا فقط ازدواج های مدنی که توسط مسئولان کشوری انجام شده و در آن ثبت می شود را به رسمیت می شناسند.

آیا برای دریافت گرین کارت و اقامت امریکا می شود در ازدواج تقلب کرد ؟

خیر، زیرا همانطور که گفته شده مقامات ایالات متحده امریکا فقط ازدواج های مدنی را به رسمیت می شناسند. که برای این ازدواج ها گواهی ازدواج در سطح محلی یا ملی صادر می شود. که این گواهی برای مقامات معتبر می باشد.

تقلب در ازدواج به منظور مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت امریکا توسط سازمان USCIS به طور جدی پیگیری می شود. آن ها ممکن است؛ در هنگام مصاحبه یا در مرحله ثبت درخواست از شما مدرکی به منظور اثبات اینکه ازدواج شما یک رابطه واقعی و از روی علاقه است(marriage bona fides) خواسته شود.

اما اگر ازدواج شما از نظر مامور مهاجرتی یک ازدواج غیر واقعی باشد؛ ممکن است در طول مصاحبه از شما شواهد و مدارک بیشتری در خواست کند و یا سوالات بیشتری بپرسد.

کشور آمریکا چه ازدواج هایی را به رسمیت نمی شناسد ؟

  • سازمان USCIS ازدواج های زیر را به رسمیت نمی شناسد:
  • روبط چند همسری (حتی در صورتی که در محل ثبت ازدواج معتبر باشد)
  • ازدواج های زیر سن قانونی
  • پیوندهای مدنی
  • ازدواج های خانوادگی
  • ازدواج های نیابتی که درآن یکی از زوجه در مراسم عقد حضور ندارد.
  • و روابط و ازدواجی که صرفا فقط برای مهاجرت به وجود آمدند.

قابل ذکر است که ازدواج هم جنسگرایان توسط سازمان USCIS به رسمیت شناخته شده می باشد. اما باید در کشوری که این نوع ازدواج را قانونی می دانند ثبت کنند. به دلیل اینکه طبق گفته سازمان USCIS، قانون در محلی که ازدواج در آن انجام شده است، تعیین کننده ی این است که آیا این ازدواج از نظر قانونی برای اهداف مهاجرتی معتبر است یا خیر…

حرف آخر

در این مقاله ما به طور کامل مهاجرت به آمریکا را از طریق ازدواج بررسی کردیم. که در اینباره گفتیم دو نوع ویزا وجود دارد: ویزای نامزدی و ویزای ازدواج و هر کدام را تعریف کردیم و مراحل و شرایط تشکیل پرونده و درخواست هر یک را هم مورد بررسی قرار دادیم. در مقاله ی قبلی ما تمامی شرایط مهاجرت به امریکا از طریق تولد فرزند را مورد بررسی قرار دادیم .

در صورتی که شما با یک فرد آمریکایی که شهروند آمریکاست و تابعیت آمریکا را دارد ازدواج کنید، به فرزند شما بدون توجه به اینکه در کدام کشور به دنیا آمده است؛ پاسپورت آمریکایی تعلق می گیرد. این مورد یکی از مهم ترین مزیت های ازدواج با شهروند آمریکایی می باشد.

در صورت مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج یا تولد فرزند می توانید از طریق فرم ارزیابی مهاجرتی رویال اپلای با کارشناسان و وکلا مجرب مقیم امریکایی شرکت مهاجرتی رویال اپلای در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 دیدگاه در “مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج

  1. Avatar احسان کوشنده گفت:

    سلام
    هنوز هم مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج امکان پذیر هست؟ با قوانین جدیدی که برای ایرانیان به وجود آمده؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز
      بله هنوز از طریق ازدواج مهاجرت به آمریکا امکان پذیره برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان تماس بگیرید.