مهاجرت + ویزا (کانادا)

فرصت های تازه مهاجرت با استارت آپ کانادا

فرصت های تازه مهاجرت با استارت آپ

در این مقاله فرصت های تازه مهاجرت با استارت آپ را بررسی می کنیم . همچنین اسامی کشورهایی که ویزای استارتاپ را برای این دسته از متقاضیان صادر می کنند را معرفی می کنیم .

راه مهاجرت باز است؟

امروز در دنیایی به سر می بریم که مهاجرت در آن روز به روز سخت تر می شود. از محدودیت هایی که همه گیری بیماری کوید ۱۹ برجا گذاشته گرفته، تا مهاجرت های میلیونی جنگ زدگان به کشورهای مترقی، تدوین قوانین ضد مهاجرتی در جای جای دنیا و از سوی دیگر سود جویی افراد بی اطلاع که خواسته و ناخواسته با دادن مشاوره های مهاجرت بعضا اشتباه، با سرنوشت یا جیب دیگران بازی می کنند.

روش های بکر مهاجرتی:

اما در این میان، همیشه راه های تازه ای  هستند که امن هستند و ارزش سرمایه گذاری مالی و زمانی را بیش از هر روش دیگری دارند. امروز با هم می خواهیم یکی از مطمئن ترین روش های مهاجرتی در دنیای امروز را بررسی کنیم که اتفاقا نیاز به سرمایه گذاری زیادی هم ندارد، اگر پیگیر روش های مهاجرتی باشید حتما تا به الان حدس زده اید، مهاجرت از طریق استارتاپ.

 

 

استارت آپ چیست؟

برگردان فارسی استارتاپ، “شرکت نوپا” هست. داشتن ایده ای نو در تجارت که راه اندازی آن شامل تمامی مراحل هر تجارت های حرفه ای دیگر است اما به ایده های نو و کسب کارهای به روزتر و با ایده ای بکر اختصاص می یابد. حتما امروز با استارتاپ های موفق داخلی مثل اسنپ و تپسی، یا دیجی کالا آشنا شده اید. البته بر خلاف تصور رایج استارتاپ یا شرکت نوپای شما لزوما نباید در حوزه  تکنولوژی یا فن آوری اطلاعات  باشند. 


کدام کشورها خریدار ایده ی استارت آپ  شما هستند؟

هم اکنون در سرتاسر دنیا کشورهایی هستند که برای جذب ایده های نوین و داشتن سهم بیشتری از بازار امروز و فردای تجارت جهان، و همینطور جذب سرمایه گذارهای داخلی و تلفیق این دو با هم، شرایط ویژه ای را برای جذب استارتاپ ها به کشور مطبوع خود در نظر گرفته اند.

کانادا، استرالیا، فرانسه، هلند، ایتالیا، پرتقال و… از جمله کشورهایی هستند که شرایط خوبی را برای اعطای اقامت دائم به خالقان ایده های استارتاپی در نظر گرفته اند. برای این که از کلی گویی فاصله بگیریم و نگاه ملموس تری به ویزای استارتاپ داشته باشیم، بیایید یک کشور را به عنوان الگو انتخاب کنیم و ویزای استارتاپ در آن را بررسی کنیم. در این مقاله سراغ کشور کانادا می رویم، که  یکی از بهترین ها به حساب می آید.

 

فرصت های تازه مهاجرت با استارت آپ

مقاله فرصت های تازه مهاجرت با استارت آپ


مزایای کشور کانادا :

مهاجرت پذیری، امنیت اجماعی بالا برای مهاجران، موقعیت های شغلی زیاد، وجود کالج و دانشگاه های طراز اول و موارد ایده آل دیگر، کانادا را تبدیل به یکی از ۱۰ کشور با بالاترین میزان رضایت از زندگی در سرتاسر دنیا کرده است. که البته همین ویژگی های مثبت رقابت بسیاری برای کسب انواع ویزاهای مهاجرتی به کانادا را سبب شده است. در کشور کانادا تنها کمی بیش از ۲۷۰۰ ویزای استارتاپی در سال در نظر گرفته می شود که برای خیل عظیم متقاضیان عرصه ی رقابتی تنگاتنگی ایجاد می کند.

برنامه مهاجرتی استارتاپ کانادا چیست؟

برنامه ی استارتاپ کانادا یک برنامه فدرال به حساب می آید یعنی مختص به یک یا چند استان خاص کانادا نیست. اعطای اقامت دایم کانادا بعد از مدت زمانی کوتاه تر نسبت به طرح های دیگر، داشتن آیلتس جنرال (نمره ۵)، اخذ اجازه کار در کمتر از یک سال و اخذ اقامت دایم در کمتر از دو سال برای همه اعضای خانواده شما، امکان شرکت همه ی گروه های سنی، امکان ارائه طرح استارتاپ با تا پنج موسس و امکان کسب اقامت برای همه آن ها.  عدم لغو اقامت شما در صورت شکست استارتاپ شما و امکان سودآوری مالی بالا از طریق استارت آپ شما در صورت موفقیت، بهره مندی از مزایای اقامات کانادا از جمله تحصیل رایگان و… بخشی از ویژگی های مهاجرت از طریق استارت آپ کانادا به حساب می آید.


برای ویزای استارتاپ کانادا چه باید کرد؟

برای گرفتن این ویزا باید ابتدا مدارک و ایده شما مورد تایید این کشور واقع شود و سپس شما می توانید در مدت زمانی حدود ۱۰ الی ۱۶ ماه، ویزای استارتاپ این کشور را کسب کنید. مراحل کلی ویزای استارت آپ به این شکل هست طرح استارت آپ شما توسط یکی از سه سازمان مشخص شده توسط دولت کانادا بررسی می شود.  در حقیقت شما باید اول ایده استارت آپ خود را به گروه های سرمایه گذار ارایه کنید.

 

گروه های سرمایه گذاری طبق قوانین کشور کانادا:

کشور کانادا سه گروه سرمایه گذاری برای استارتاپ ها مشخص کرده است. که هرکدام ویژگی ها و مبلغ سرمایه گذاری خاص خود را دارند.

  •  شرکت های سرمایه گذاری ریسک پذیر
    (Venture capital funds)
     (تا ۲۰۰.۰۰۰ دلار کانادا)

  •  شرکت های سرمایه گذاری موسوم به انگل ها
    (Angel investor groups) 
     (تا ۷۵۰.۰۰۰ دلار کانادا)

  • Designated business incubators انکوباتورها 

 

که مبلغ از قبل مشخصی را ندارند و کافیست طرح استارتاپ شما توسط آن ها تایید شود.
(قیمت ها مربوط به سه ماهه آخر سال ۲۰۲۰ است)
لازم به ذکر است که  امکان گرفتن تایید تلفیقی هم وجود دارد که در فرصتی جداگانه به آن می پردازیم.

 

مراحل بعدی ویزای استارت آپ چیست؟

 

فرصت های تازه مهاجرت با استارت آپ

مقاله فرصت های تازه مهاجرت با استارت آپ

 

مرحله  بعد از آن نوشتن و ارائه  بیزینس پلن یا برنامه راه کسب و کار شما هست که خودش مرحله ی مهمی از کار به حساب می آید که شامل محتوای استارتاپ شما هست و مواردی از جمله  حق کپی رایت طرح شما را هم شامل می شود.  ارایه این  طرح توجیهی یک پروسه بسیار تخصصی است که بهتر این است در همان ابتدا با  یک گروه کارشناسی خبره و از همه مهمتر یک وکیل برجسته و با تجربه برای نوشتن و ارایه آن  مشاوره بگیرید.

 اخذ موافقت شرکت های سرمایه گذار و دریافت نامه حمایت از آن ها گام بعدی هست. که شامل جمع بندی همکاری میان شما و شرکت سرمایه گذار است. در این مرحله نامه تایید طرح شما از طریق شرکت سرمایه گذاری که طرح استارت آپ شما را قبول کرده است به اداره مهاجرت کانادا ارسال می کند.


بررسی پرونده در اداره مهاجرت کانادا چقدر زمان می برد؟

 مرحله چهارم که یکی از مهم ترین مرحله ها است، بررسی پرونده شما توسط اداره مهاجرت کانادا است. هرچند این پروسه بین ۱۲ تا ۱۶ ماه طول بکشد، اما در این زمان شما می توانید برای ویزای موقت استارت آپ درخواست بدهید که این مطلب خودش مقاله دیگری را طلب می کند که  به زودی در رویال اپلای به آن هم می پردازیم. مرحله آخر که شیرین ترین مرحله هم هست گرفتن تایید پرونده از اداره مهاجرت کاندا و اخذ اقامت دایم کشور کاناداست.

با کارشناسان و وکلای با تجربه مقیم کانادا و استرالیا و امریکا شرکت مهاجرتی رویال اپلای همراه باشید.

شرکت مهاجرتی رویال اپلای

تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱-۲۲۴۰۸۱۸۱-۲۲۴۰۷۱۷۱

آدرس:زعفرانیه، میدان الف، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه نهم شمالی ، واحد ۹۰۸

برای رفتن به صفحه فرم درخواست مشاوره رایگان کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *