تحصیل در آمریکا

صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به آمریکا

تحصیل در آمریکا یکی از روش های مهاجرت به آمریکا است.

آمریکا در حال حاضر بهترین مقصد تحصیلی جهان است. با توجه به استاندارد علمی بالای آن، تعداد زیادی  از دانشجویان از سراسر جهان برای ادامه تحصیلات عالی خود و دریافت مدارک معتبر بین المللی به این کشور می آیند.

مدارس و دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی این کشور دارای رتبه بالا در سطح جهانی هستند. آمریکا هر ساله پذیرای بیش از یک میلیون دانشجوی بین المللی است. بیش از ۴۵۰۰ دانشگاه و کالج در ایالات متحده آمریکا وجود دارد که ۱۰ برابر بیشتر از هر کشور دیگری برنامه  های تحصیلی و همچنین مدارک معتبر جهانی ارائه می دهند.

به عنوان یک دانشجویی خارجی، سفر شما به آمریکا با انتخاب دانشگاه یا مدرسه ای که می خواهید در آن تحصیل کنید و برنامه علمی که قصد تحصیل در آن را دارید آغاز می شود.

بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه یا مدرسه باید ویزای تحصیلی آمریکا را دریافت کنید. سه نوع ویزای تحصیلی برای آمریکا وجود دارد که  رایج ترین نوع آن ویزای تحصیلی F-1 است.

اگر قصد تحصیل در کشور آمریکا دارید در این مقاله با نحوه گرفتن پذیرش از آمریکا در مقاطع تحصیلی مختلف، بازه زمانی که باید برای اپلای اقدام کنید، مدارک و هزینه های تحصیل و زندگی دانشجویی، انواع ویزا تحصیلی آمریکا و نحوه دریافت ویزا آشنا می شوید.

فهرست مطالب

مهاجرت تحصیلی به آمریکا

مهاجرت تحصیلی آمریکا یکی از پر طرفدارترین روش های مهاجرت به آمریکاست. محبوبترین شهرهای دانشجویی در آمریکا بوستون، شیکاگو، لس آنجلس، نیویورک، سانفرانسیسکو و واشنگتن دی سی است.

در سال تحصیلی ۲۰۲۳، ۱,۰۵۷,۱۸۸ دانشجوی  خارجی به  آمریکا مهاجرت کرده اند. این تعداد در مقایسه با سال قبل که ۹۴۸.۵۱۹ بود، افزایش یافته است.  

افراد زیر ۱۸ سال در آمریکا می توانند در سن ۶ سالگی تحصیلات خود را شروع کرده و در ابتدا به تحصیلات دوره ابتدایی اول تا ششم و در برخی موارد تا هشتم می‌پردازند و سپس وارد دوره دبیرستان می‌شود.

دانش‌آموزان در آمریکا پیش از ورود به دانشگاه ملزم به گذراندن دوره‌ی ۱۲ ساله تحصیلی در مدرسه و دریافت دیپلم هستند.

پس از اتمام این دوره، افراد وارد کالج یا دانشگاه می‌شوند؛ اخذ یک مدرک کاردانی از یک کالج در آمریکا معمولاً دو سال طول می کشد و  مدرک لیسانس معمولاً به سه تا چهار سال تحصیل در آمریکا نیاز دارد. اگر می خواهید پس از اخذ مدرک لیسانس ادامه تحصیل دهید، برنامه های تحصیلات تکمیلی عبارتند از: مدرک کارشناسی ارشد (دو سال تحصیل) و دکترا (سه سال یا بیشتر).

افرادی که به دنبال تحصیل در دانشگاه یا کالج و مدارس آمریکا هستند، باید از یک موسسه آموزشی یا دانشگاه برای یک دوره تحصیلی تمام وقت، نامه پذیرش دریافت کنند. پس از دریافت نامه پذرش با تکمیل فرم I-20  برای دریافت ویزا ی F-1 درخواست دهند.

یکی از مهم ترین عوامل استقبال دانشجویان از مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل ، مزیت دریافت مجوز کار پس از فارغ التحصیلی است.  دانشجویان خارجی با دریافت  سه نوع ویزای   F1، M1 و J1 ، اجازه دارند پس از اتمام تحصیلات خود برای مدت محدودی در ایالات متحده بمانند و از  مزایای ویزای کار پس از تحصیل در آمریکا و فرصت اشتغال در این کشور بهره مند شوند.  

همچنین خانواده فرد  شامل همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال می توانند همراه متقاضی اصلی درخواست ویزا دهند و با اخذ  ویزای  همراه  شامل F-2، J-2, M-2،  او را  همراهی کنند.

 لازم به ذکر است که مجوز کار صادر شده در امریکا و ویزای کار شما موقت است و  مدت زمانی را که مجاز به کار در ایالات متحده هستید مشخص می کند.

 برای ماندن در ایالات متحده پس از انقضای ویزای کاری خود، باید برای تمدید ویزای کار اقدام کنید.   همچنین می توانید با ارتقا سطح دانش، توانایی و  تخصص خود برای انواع ویزاهای اقامت دائم آمریکا از جمله ویزای نخبگان (EB-1) یا ویزای کاری دائم EB-2  اقدام کنید و گرین کارت آمریکا دریافت کنید.  

نمودار زیر تعداد دانشجویان بین المللی در آمریکا در سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۳ نشان می دهد:

مطالب مرتبط:

برترین دانشگاه های آمریکا

برترین دانشگاه ها در آمریکا جزو دانشگاه های برتر در دنیا برای دانشجویان بین المللی هستند. ایالات متحده آمریکا یکی از بهترین سیستم های آموزشی در جهان را دارد.

در جدول زیر ۱۵ دانشگاه برتر در ایالات متحده آمریکا را در سال ۲۰۲۴ ،  رتبه جهانی و کشوری آن ها را مشاهده می کنید:

نام دانشگاه
موقعیت مکانی
رتبه دانشگاه در آمریکا
رتبه دانشگاه در جهان
دانشگاه استندفورد
استندفورد
۱
۲
موسسه فناوری ماساچوست
کمبربج
۲
۳
دانشگاه هاروارد
کمبریج
۳
۴
دانشگاه پرینستون
پرینستون
۴
۶
موسسه تکنولوژی کالیفرنیا
پاسادینا
۵
۷
دانشگاه برکلی کالیفرنیا
برکلی
۶
۹
دانشگاه ییل
نیو هون
۷
۱۰
دانشگاه شیکاگو
شیکاگو
۸
۱۳
دانشگاه جانز هاپکینگ
بالتیمور
۹
۱۵
دانشگاه پنسیلوانیا
فیلادلفیا
۱۰
۱۶

مزایای تحصیل در آمریکا

مزایای تحصیل در آمریکا برای دانشجویان خارجی به شرح زیر است:

  • دانشگاه ها و کالج های آمریکا دارای معتبر ترین سیستم های آموزش عالی در جهان هستند و همواره در رتبه بندی های جهانی برتر بوده اند. در سال ۲۰۲۴، ۲۸ دانشگاه آمریکا جز ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان هستند. از ۱۰ دانشگاه برتر جهانی، نیمی از آنها در ایالات متحده هستند.
  • آمریکا برنامه های تحصیلی متنوعی ارائه می دهد. به عنوان مثال  اگر شما علاقه مند به تحصیل در زمینه کسب و کار هستید، می توانید در رشته های مختلف  حسابداری، بازاریابی، تجارت بین المللی، مدیریت بازرگانی یا امور مالی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل کنید.
  • تحصیل در آمریکا، فرصت های شغلی آینده را در کشور خود یا آمریکا در اختیار شما قرار می دهد. در طول تحصیل، دانشجویان بین‌المللی می‌توانند از دوره‌های کارآموزی استفاده کنند تا تجربه واقعی و عملی در حوزه تخصصی خود به دست آورند.
  • فارغ التحصیلان رشته های STEM( علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات) می توانند پس از فارغ التحصیلی برای ۲ سال در آمریکا بمانند و آموزش ببینند، این دوره های آموزشی اغلب همراه با درآمد است و با دوره تحصیلی آنها مرتبط است.
  • تحصیل در دانشگاه های ایالات متحده برای دانشجویان خارجی همراه با شهریه است. اما امکان دریافت کمک های مالی برای دانشجویان خارجی به صورت وام، بورسیه تحصیلی و فاند در همه مقاطع تحصیلی وجود دارد.

شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا چگونه است؟

شرایط تحصیل در آمریکا بسته به مقطعی که انتخاب می کنید ، متفاوت است. می توانید تحقیقات خود را در مورد نحوه تحصیل در ایالات متحده به صورت آنلاین شروع کنید. به عنوان مثال در وب سایت College Navigator ، می توانید مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را جستجو کنید.

شرایط تحصیل دز آمریکا

سایت‌های دیگر، مانند College Board’s Big Future ، برای جستجوی کالج‌ها و دانشگاه‌های ایالات متحده در مقطع کارشناسی شامل برنامه‌های مختلف تحصیلی  و  شرایط آن ها مناسب است.

نمونه سایت پذیرش تحصیل در آمریکا

چندین شرکت خصوصی نیز  وجود دارند که کالج ها را در ایالات متحده رتبه بندی می کنند. یکی از شناخته شده ترین سیستم های رتبه بندی ایالات متحده آمریکا  News & World Report است که بهترین دانشگاه‌ها و کالج‌ها را در دسته‌های بندی های مختلف از جمله برترین دانشگاه ها برای دانشجویان بین‌المللی رتبه‌بندی می‌کند.

سیستم رتبه بندی دانشگاه های آمریکا

از دیگر سایت هایی که لیست رتبه بندی کالج ها را ارائه میدهند می توان موارد زیر را نام برد:

forbes.com/top-colleges

princetonreview.com/college-rankings/best-colleges

timeshighereducation.com/world-university-rankings

دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در آمریکا دارند می توانند از طریق سایت های ذکر شده در مورد رتبه بندی  کالج ها و دانشگاه ها اطلاعات کسب کنند. حداقل ۱۲ تا ۱۸ ماه زودتر باید تحقیقات خود را در مورد دانشگاه ها آغاز  کنید. اما به خاطر داشته باشید رتبه بندی دانشگاه ها نباید تنها معیاری باشد که برای انتخاب دانشگاه در آمریکا در نظر می گیرید؛ سایر الزامات دانشگاه ها مانند حداقل معدل، حداقل نمره زبان، ضرورت اخذ مدرک زبان GRE یا GMAT ، و…  را نیز بررسی کنید.  

به طور کلی شرایط تحصیل در آمریکا به موارد زیر بستگی دارد :

  • سطح زبان انگلیسی شما
  • تکمیل مدارک تحصیلی مقاطع قبلی شامل دیپلم ، مدرک لیسانس و…
  • معدل تحصیلی منطبق با شرط معدل دانشگاه یا موسسه آموزشی
  • نمره شما در آزمون های پذیرش دانشگاه های آمریکا در صورت نیاز

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در آمریکا به دانشگاه ها و دوره های مختلف بستگی دارد اما به طور کلی به شرح زیر است:

  • ریز نمرات یا کارنامه مقاطع تحصیلی قبلی  (دبیرستان یا دانشگاه)
  • رزومه آکادمیک
  • سوابق  پژوهشی
  • نمرات آزمون SAT ، ACT برای تحصیل در لیسانس (در برخی دانشگاه ها مورد نیاز است.)
  •  GRE، GMAT  برای تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی(در برخی رشته ها و دانشگاه ها نیاز است.)
  • نمره زبان انگلیسی
  • انگیزه نامه
  • پرداخت هزینه ها
  • پاسپورت معتبر
  • عکس
مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره با کارشناسان رویال اپلای و ارائه جزئیات بیشتر با شما تماس خواهیم گرفت.

اپلای تحصیلی آمریکا

شرایط اپلای به آمریکا برای مقاطع و دانشگاه های مختلف متفاوت است بنابراین شما باید نحوه اپلای تحصیلی آمریکا را در وبسایت رسمی هر دانشگاه جستجو کنید. دانشجویان خارجی باید مستقیماً از طریق دانشگاه درخواست دهند.

شرایط و الزامات درخواست برای هر دانشگاه را به دقت بررسی کنید. اکثر دانشگاه های آمریکا مدرک زبان آیلتس ، تافل، برخی از آن ها دولینگو آکادمیک را می پذیرند.حداقل نمره زبان تا حد زیادی به برنامه و دانشگاه بستگی دارد.  دانشنامه و ریز نمرات تحصیلی شما باید ترجمه رسمی شوند و تاییدات لازم  را داشته باشند.

برای بالا بردن شانس پذیرش، برای چند دانشگاه درآمریکا همزمان اپلای کنید. هزینه هر درخواستی که برای دانشگاه ارسال می کنید ممکن است بین ۷۵-۱۰۰ دلار بسته به دانشگاه است.

برای شروع درخواست برای تحصیل در یک دانشگاه آمریکا، درخواست خود را  می توانید به صورت آنلاین از طریق وبسایت هر دانشگاه ثبت کنید. در این مرحله از مرکز آموزشی مدنظر نامه پذیرش می گیرید که برای اخذ ویزای تحصیلی به آن نیاز دارید. 

می توانید مستقیماً ازطریق وبسایت  Shorelight نیز برای برخی دانشگاه ها درخواست خود را ثبت کنید. صرف نظر از روش ثبت درخواست، باید مدارک خاصی را که توسط دانشگاه لیست شده است، ارسال کنید.

shorelight.com

تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا در مقطع دبیرستان

مهاجرت تحصیلی به آمریکا زیر ۱۸ سال به دو صورت تحصیل در مدارس دولتی که توسط ایالت‌ها اداره می‌شوند و مدارس خصوصی که به طور مستقل اداره می‌شوند، امکان پذیر است.

تحصیل در دبیرستان های دولتی برای دانش آموزان آمریکایی رایگان است، اما دانش آموزان بین المللی باید شهریه پرداخت کنند.  هزینه های تحصیل در مدارس دولتی و خصوصی بسیار متفاوت است. علاوه بر شهریه های تحصیل لازم است هزینه های زندگی در  امریکا  را هم در نظر بگیرید.

هزینه تحصیل در مدارس دولتی معمولاً بین ۳۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ دلار در سال است. دبیرستان‌های خصوصی هزینه بیشتری دارند و این هزینه‌ها بسته به ایالت، شهر، یا امکانات مدرسه بسیار متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال، شهریه تحصیل در مدرسه شارلمونت در ماساچوست، سالانه ۲۸۵۰۰ دلار است.

در حالی که هر مدرسه  معیارها و الزامات پذیرش خود را دارد، برخی از مدارک کلی برای ورود به دبیرستان های آمریکا عبارتند از :

ترجمه انگلیسی ریز نمرات دروسی که دانش آموز گذرانده است باید برای مدرسه ارسال شود.

به عنوان بخشی از فرآیند درخواست، دانش آموزان باید مهارت زبان خود را اثبات کنند. اکثر مدارس آمریکا ممکن است قبل از ارائه نامه پذیرش با دانش آموزان مصاحبه کنند. افرادی که سطح زبان مورد نیاز مدارس را ندارند می توانند ابتدا در دوره های آموزش زبان شرکت کنند و و سطح زبان خود را ارتقا دهند.  

به عنوان بخشی از فرآیند درخواست، دبیرستان های ایالات متحده ممکن است از متقاضیان خود بخواهند که توصیه نامه ها را به زبان انگلیسی ارسال کنند. اکثر مدارس به توصیه نامه معلمان انگلیسی و ریاضی نیاز دارند.

اسکن پاسپورت دانش آموز از الزامات ارسال درخواست برای دبیرستان های آمریکاست.

مدارک مالی رسمی است که اثبات می کند که در حساب بانکی فرد وجوه کافی برای پرداخت هزینه های شهریه مدرسه و تمام هزینه های زندگی وجود دارد. همچنین دانش آموزان باید مدارکی که محل اقامت آن ها در امریکا مشخصز می کند، نشان دهند.

تحصیل در کالج آمریکا

تحصیل در کالج آمریکا همانند تحصیل در دانشگاه می تواند موجب دریافت مدرک تحصیلی لیسانس شوند، اما کالج ها دوره های تحصیلی کوتاه تر از جمله مقطع کاردانی هم ارائه می دهند.  بنابراین دوره های تحصیلی کالج شامل کاردانی ( دو ساله) و کارشناسی (۴ ساله) است و افراد برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی باید وارد دانشگاه شوند.

کالج ها معمولا بیشتر بر تدریس دوره های عملی تمرکز می‌کنند تا پژوهش و تحقیق و افرادی که از کالج ها فارغ التحصیل می شوند می توانند سریعتر وارد بازار کار آمریکا شوند. 

هر کالج شرایط و الزامات پذیرش خود را دارد.  برخی از مدارک کلی برای ورود به کالج های آمریکا عبارتند از :

کالج ها از متقاضیان می خواهند که ریز نمرات رسمی دبیرستان و مدرک دیپلم خود را ارائه دهند. حداقل معدل برای ورود به کالج در امریکا معادل ۲  GPA  است.

کالج ها معمولاً به نمره آزمون های استاندارد ACT یا SAT نیاز دارند که دانش افراد  را در علوم، ریاضی، خواندن و نوشتن ارزیابی می کند.

حداقل نمره آزمون زبان انگلیسی برای تحصیل در کالج آمریکا حداقل ۶ آیلتس، ۶۱ تافل است.   

کالج ها از دانش آموزان می خواهند که ازمعلمان قبلی خود توصیه نامه دریافت کنند و به کمیته پذیرش ارسال کنند. این نامه باید بر توانایی های علمی  شما تاکید کند.

برای دریافت پذیرش از کالج ها ی آمریکا لازم است اسکن پاسپورت خود را ارسال کنید.

متقاضیان تحصیل در آمریکا باید به سفارت آمریکا تمکن مالی ارائه دهند.  در مقاطع تحصیلی کالج امکان گرفتن فاند و کمک هزینه تحصیل معمولا کمتر از سایر مقاطع است. متقاضیان با ارائه تمکن مالی باید اثبات کنند توانایی پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا را دارند.

تحصیل لیسانس در آمریکا

تحصیل لیسانس در آمریکا معمولا ۴ تا ۵ سال طول می کشد. بیش از ۲۰۰۰ دانشگاه در آمریکا دوره های تحصیلی در مقطع لیسانس ارائه می دهند.

دانشجویان خارجی دانشجویان خارجی مقطع  لیسانس می توانند به مدت ۲۰ ساعت در هفته به صورت پاره وقت در دانشگاه کار کنند. با تحصیل در رشته های STEM( علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات) می توانید مجوز کار سه سه ساله بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنید. فارغ التحصیلان لیسانس می توانند با ورود به بازار کار آمریکا سالانه حداقل ۷۰۰۰۰ دلار درآمد داشته باشند.

در حالی که هر دانشگاه معیارها و الزامات پذیرش خود را دارد، برخی الزامات بین همه دانشگاه ها یکسان است. به طور کلی، برای تحصیل لیسانس در آمریکا متقاضیان باید مدارک زیر را برای اپلای آماده کنند: 

 

برای تحصیل در آمریکا لازم است ترجمه رسمی مدرک دیپلم خود به همراه ریز نمرات دبیرستان ارائه دهید. حداقل معدل برای ورود به مقطع لیسانس در امریکا معادل ۳.۵ تا ۲.۵  GPA  است.

آزمون SAT برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی در برخی دانشگاههای آمریکاست. این آزمون برای سنجش مهارت‌های تجزیه و تحلیل و اینکه دانشجو چگونه تواناهایی خود را به کار می گیرد، است. از لحاظ تاریخی آزمون SAT بیشتر توسط دانشجویان ساکن در ایالت های ساحلی و آزمون  ACT بیشتر توسط دانشجویان در غرب و جنوب استفاده می شد. با این حال در سال‌های اخیر، تعداد فزاینده‌ای از دانش‌آموزان در سواحل شرقی و غربی آزمون ACT را می‌گذرانند. این آزمون ها شامل زبان انگلیسی، ریاضی، خواندن و علوم پایه و نوشتار می شود.

نمره زبان توانایی افراد در ۴ مهارت گوش دادن، خواندن، نوشتن و صحبت کردن را ارزیابی می کند. حداقل نمره آزمون زبان انگلیسی برای تحصیل لیسانس در آمریکا معمولا ۶ در آیلتس، ۶۱ در تافل و ۶۰ در PTEاست.

فرمت انگیزه نامه ممکن است بسته به دانشگاه متفاوت باشد. فرمت کلی آن باید حدود ۲- ۳صفحه باشد و در مورد دستاوردهای علمی و اهداف علمی شما در آینده باشد. انگیزه نامه باید منحصر به فرد باشد، بنابراین از فرمت های آماده و سمپل ها نباید استفاده کنید.

ارائه توصیه نامه برای دریافت پذیرش در اکثر برنامه های تحصیلی ضروری است. این نامه باید توسط اساتیدی که شما را میشناسند، تنظیم شود و سوابق تحصیلی و ویژگی های علمی منحصر به فرد و برجسته شما را به خوبی توصیف کنید.

یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا پاسپورت است. پاسپورت شما باید برای حدود ۶ ماه پس از تاریخ اتمام دوره تحصیلی شما اعتبار داشته باشد.

برخی از کالج‌ها و دانشگاه‌ها نیز ممکن است به مدرکی که تمکن مالی دانشجویان بین‌المللی را نشان می دهد، نیاز داشته باشند. می توانید با مطالعه وبسایت Shorelight ، جزئیات بیشتری در مورد سایر الزامات برای دانشجویان بین المللی پیدا کنید. علاوه بر این، برخی کالج ها ممکن است نیاز به مصاحبه داشته باشند که لازم است برای آن ها نیز آمادگی کسب کنید.

به خاطر داشته باشید که مهلت ثبت درخواست و اپلای دانشگاه ها را باید بررسی کنید. مثلا برای برخی دانشگاه ها یا کالج ها ممکن است لازم باشد درخواست‌های خود را تا نوامبر یا دسامبر ارسال کنید.

تحصیل فوق لیسانس در آمریکا

تحصیل فوق لیسانس آمریکا  یک برنامه تحصیلی ۲ ساله است که در حدود ۷۰٪ از دانشگاه های ایالات متحده ارائه می شود. همه کالج ها و دانشگاه های ایالات متحده درخواست های اپلای مقاطع تحصیلات تکمیلی را به صورت آنلاین و معمولاً از طریق وبسایت های خود می پذیرند.

الزامات درخواست برای دانشجویان بین المللی که متقاضی برنامه های تحصیلات تکمیلی هستند مشابه برنامه های کارشناسی به علاوه چند تفاوت مهم است.  به طور کلی برا ی تحصیل فوق لیسانس در آمریکا متقاضیان باید مدارک زیر را ارائه دهند:

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باید مدرک لیسانس و همچنین ریز نمرات تحصیلی مقاطع قبلی را ارائه دهید. حداقل معدل برای ورود به مقطع  فوق لیسانس آمریکا  معادل  ۵ تا ۲.۵  GPA  است.

آزمون GRE آزمون استانداردی است برای افرادی که قصد دارند در مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته های مهندسی تحصیل کنند. این آزمون را ETS برگزار می کند. به گفته ETS، هدف GRE سنجش استدلال کلامی، نوشتار تحلیلی و انتقادی است که شامل بخش‌های جبر، هندسه، ریاضیات و واژگان تخصصی است.

آزمون GMAT آزمون توسط ETS برای اخذ پذیرش در مقاطع کارشناسی در رشته MBA و مدیریت است. هدف آزمون، ارزیابی نوشتار تحلیلی، استدلال تلفیقی، کمی و استدلال کلامی است.

حداقل نمره آزمون زبان انگلیسی برای تحصیل فوق لیسانس در آمریکا معمولا ۶ در آیلتس، ۶۱ در تافل و ۶۰ در PTEاست.برخی از دانشگاه ها نیز حداقل نمره زبان معادل آیلتس ۶.۵ را می پذیرند.

نامه ای است که در برگیرنده سوابق تحصیلی، تجربیات علمی، دستاوردها و مهارت های متقاضیان برای دانشجویانی است که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند. در مقدمه انگیزه نامه دلایل انتخاب و تمایل به این رشته، انتخاب دانشگاه مقصد در ادامه در مورد سوابق تحصیلی و پژوهشی خود ، برنامه ریزی  شما برای رسیدن به اهداف تحصیلی و درخواست پذیرش از دانشگاه مقصد را مطرح کنید. 

برای تحصیل فوق لیسانس آمریکا معمولا ارائه پروپوزال ضروری نیست. با این حال اگر برای نگارش پروژه تحقیقاتی خود در مقطع فوق لیسانس طرح و برنامه ای دارید می توانید به دانشگاه ارائه دهید.  

دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در مقطع فوق لیسانس دارند باید معمولا دو یا سه توصیه نامه برای دانشگاه های آمریکا ارسال کنند. توصیه نامه توسط اساتید شما ارائه می شود که در آن مهارت های علمی، ویژگی های شخصیتی یا تجارب پژوهشی شما را تضمین می کنند.

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا و همچنین برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا باید حتما پاسپورت معتبر داشته باشید. و اسکن آن را برای دانشگاه ارسال کنید.

متقاضیان تحصیل در آمریکا باید به سفارت آمریکا تمکن مالی ارائه دهند. مدارک مالی برای اطمینان از ثبات مالی متقاضیان ویزای تحصیلی آمریکاست. افرادی که درخواست ویزالی تحصیلی آمریکا را دارند باید بتوانند اثبات کنند که از پس هزینه های تحصیل و زندگی خود در آمریکا بر می آیند. در برخی موارد افرادی که موفق به دریافت کمک هزینه تحصیلی مانند اسکالرشیپ یا فاند شده اند، نیازی به ارائه تمکن مالی ندارند.

برای دریافت پذیرش فوق لیسانس در آمریکا نیازی به مصاحبه نیست. اما ممکن است برخی دانشگاه ها برای ارزیابی داوطلبان با آن ها از طریق یک کنفرانس ویدئویی مصاحبه کنند.

تحصیل دکترا در آمریکا

تحصیل دکترا آمریکا معمولا یک دوره ۳ تا ۵ ساله تمام وقت است. برای تحصیل دکترا معمولا باید طرح پروژه یا پروپوزال خود را به عنوان بخشی از درخواست به دانشگاه ارسال کنید. تهیه یک پروپوزال خوب اهمیت موضوع شمارا مشخص می کند و برنامه ریزی شما برای پروژه دکترا را توضیح می دهد. به همین دلیل تهیه پروپوزال بخش مهمی از فرآیند درخواست تحصیل دکترا آمریکاست. همه کالج ها و دانشگاه های ایالات متحده درخواست های اپلای مقاطع تحصیلات تکمیلی را به صورت آنلاین و معمولاً از طریق وبسایت های خود می پذیرند.

  الزامات درخواست برای دانشجویان بین المللی متقاضی دکترا آمریکا به جز چند تفاوت مهم تقریبا مشابه سایر مقاطع است.  به طور کلی برای تحصیل دکترا در آمریکا متقاضیان باید مدارک زیر را ارائه دهند:

GRE آزمون استانداردی است برای افرادی که قصد دارند در مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته های مهندسی تحصیل کنند. این آزمون را ETS برگزار می کند. به گفته ETS، هدف GRE سنجش استدلال کلامی، نوشتار تحلیلی و انتقادی است که شامل بخش‌های جبر، هندسه، ریاضیات و واژگان تخصصی است.

آزمون GMAT توسط ETS برای اخذ پذیرش در مقاطع کارشناسی در رشته MBA و مدیریت است. هدف آزمون، ارزیابی نوشتار تحلیلی، استدلال تلفیقی، کمی و استدلال کلامی است.

 حداقل نمره آزمون زبان انگلیسی برای تحصیل دکترا آمریکا حداقل ۷ در آیلتس، ۱۰۰ در تافل و ۶۵ در PTEاست.

برای درخواست پذیرش دکترا باید اهداف و تجارب تحصیلی خود را در قالب یک انگیزه نامه بیان کنید تا بتوانید به کمیته پذیرش دانشگاه اثبات کنید که پتانسیل و مهارت کافی به عنوان یک محقق دارید.   

برای تحصیل دکترا آمریکا معمولا ارائه پروپوزال ضروری است.  اگر برای نگارش پروژه تحقیقاتی خود در مقطع دکترا طرح و برنامه ای دارید می توانید به دانشگاه ارائه دهید. 

دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در مقطع دکترا دارند باید معمولا دو یا سه توصیه نامه برای دانشگاه های آمریکا ارسال کنند. دانشجویان باید توصیه نامه را از استاد راهنما یا سایر اساتید بگیرند. توصیه نامه باید ۱در غالب  تا ۲ صفحه نشان دهد که دانشجو دارای ویژگی های مثبتی مانند هوش،  مسئولیت پذیری و برتری علمی است.

برای اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا و همچنین برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا باید حتما پاسپورت معتبر داشته باشید و اسکن آن را برای دانشگاه ارسال کنید.

 متقاضیان تحصیل در آمریکا باید به سفارت آمریکا تمکن مالی ارائه دهند. در مقطع دکترا امکان گرفتن فاند و کمک هزینه تحصیل بیشتر از مقاطع دیگر است.

متقاضیان تحصیل در آمریکا با داشتن مدرکی مبنی بر حمایت مالی مانند بورسیه های تحصیلی یا فاند ثابت کنند بودجه کافی برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی دارند.

 

برای دریافت پذیرش دکترا در آمریکا انجام مصاحبه الزامی است.  متقاضیان باید در  یک مصاحبه آنلاین (از طریق کنفرانس ویدئویی با اسکایپ یا زوم یا موارد مشابه) با کمیته پذیرش یا استاد سوپروایزر آن ها صحبت کنند. آنها سوالاتی در مورد سوابق تحصیلی، اهداف و پروژه ای که قصد دارید در مقطع دکترا روی آن کار کنید، از شما خواهند پرسید.

اخذ پذیرش تحصیلی آمریکا

پذیرش تحصیلی آمریکا نامه ای است که از دانشگاه مقصد دریافت می کنید. فرم درخواست اخذ پذیرش از دانشگاه توسط کمیته پذیرش برای شما ارسال می شود یا می توانید آن را به صورت آنلاین در وب سایت رسمی هر دانشگاه  بیابید.

برای اخذ نامه پذیرش  باید مدارک لازم از جمله مدارک و ریز نمرات تحصیلی قبلی خود، نمره زبان و هر مدرک دیگری که دانشگاه از شما بخواهد را ضمیمه درخواست کنید.  هزینه ای  که برای ارسال درخواست به دانشگاه پرداخت می کنید غیر قابل استرداد است.  

ارسال درخواست شما باید متناسب با ددلاین هر دانشگاه باشد. بعد از ارسال درخواست منتظر پاسخ مثبت از سوی دانشگاه‌ها باشید.  برخی از دانشگاه در سریع ترین زمان ممکن پاسخ درخواست شما را می دهند و برای پاسخ برخی از انها ممکن است مدتی منتظر بمانند و سپس نتیجه همه درخاست ها را به طور همزمان اطلاع می دهند.

هنگام ارسال درخواست باید شهریه های تحصیل را پرداخت کنید. با این حال، ممکن است با داشتن برخی شرایط علمی از پیش تعیین شده برای  کمک های مالی و بورسیه های تحصیلی ارائه شده توسط دانشگاه واجد شرایط شوید.

در جدول زیر مدارک لازم برای دریافت پذیرش تحصیلی در هر مقطع را به تفکیک مشاهده می کنید

شرایط پذیرش تحصیلی آمریکا
مقطع
شرایط
کاردانی
دیپلم دبیرستان حداقل معدل : ۱۲ حداقل نمره زبان : آیلتس ۶ تافل: ۶۰
لیسانس
دیپلم دبیرستان حداقل معدل : ۱۴ حداقل نمره زبان : آیلتس ۶ تافل: ۶۱
فوق لیسانس
لیسانس حداقل معدل : ۱۴ حداقل نمره زبان : آیلتس ۶.۵ تافل: ۷۸
دکترا
لیسانس حداقل معدل : ۱۵ حداقل نمره زبان : آیلتس ۷ تافل: ۹۴

بعد از ثبت درخواست و اپلای برای تحصیل در مقاطع لیسانس و بالاتر، نامه پذیرش خود را از طریق ایمیل از دانشگاه مقصد دریافت خواهید کرد. با دریافت نامه پذیرش خود می توانید با تکمیل فرم I-20 و اخذ یکی از انواع ویزاهای  F، J و یا M برای تحصیل وارد آمریکا شوید. در ادامه این مقاله به بررسی تفاوت های هر یک از این ویزاها و نحوه ثبت درخواست برای آن ها به تفصیل می پردازیم.

بازه زمانی پذیرش تحصیلی آمریکا

هر سال، دانشگاه‌ها و کالج‌ها دوره‌های تحصیلی مختلفی را در مقاطع مختلف  در آمریکا ارائه می‌دهند. بازه زمانی اپلای دانشگاه های آمریکا بسته به هر دانشگاه و مقطعی که قصد در یافت پذیرش در آن دارید، متفاوت است. به طور کلی دانشگاه های آمریکا معمولا در سه ترم دانشجویان را پذیرش می کنند:

  1. ورودی بهار یا ژانویه
  2. ورودی تابستان یا می
  3. ورودی پاییز یا سپتامبر

در جدول زمانی زیر شروع و پایان ترم تحصیلی در آمریکا و بازه زمانی که معمولا امکان ارسال درخواست پذیرش برا ی دانشگاه ها در دسترساست را مشاهده می کنید:

جدول زمانی اپلای آمریکا در سال ۲۰۲۵
شروع ترم تحصیلی
اتمام ترم تحصیلی
ددلاین اپلای
ژانویه ( بهار)
می (خرداد)
سپتامبر یا اکتبر (مهر یا آبان)
می (تابستان)
سپتامبر (مهر)
ژانویه یا مارس (بهمن یا فروردین)
سپتامبر (پاییز)
دسامبر (دی)
دسامبر یا ژانویه (دی یا بهمن)

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی امریکا  مدرکی است که به شما اجازه می دهد یک برنامه تحصیلی را در یک کشور خارجی دنبال کنید. ویزای دانشجویی یک ویزای موقت است که برای مقاصد کوتاه مدت صادر می شود مدت زمان ویزای شما به دوره تحصیلی شما بستگی دارد.

و همانطور که گفتیم برای واجد شرایط بودن اخذ ویزای تحصیلی آمریکا ، باید قبلا از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی نامه پذیرش گرفته باشید. آمریکا به طور کلی سه نوع ویزای تحصیلی F,J,M را به دانشجویان خارجی اختصاص داده است. نوع پذیرش شما تعیین می کند کدام یک از انواع ویزاهای تحصیلی آمریکا را دریافت کنید.

ایالات متحده آمریکا به دلیل کیفیت آموزش عالی و فرصت های شغلی فراوان پس از اتمام مدارک تحصیلی، همیشه یک مقصد محبوب برای دانشجویان بین المللی است. این کشور چندین ویزا تحصیلی و فرصت مطالعاتی ارائه می دهد تا بتوانید برای یکی از آنها درخواست دهید و به طور موقت برای تحصیل یا برای فرصت مطالعاتی به آمریکا مهاجرت کنید.

بعد از دریافت ویزای تحصیلی برای سفر به آمریکا بلیط تهیه کنید و آماده سفر شوید. دانشگاه ها یا کالج ها تعیین می کنند چه زمانی باید برای شروع ترم تحصیلی در دانشگاه حاضر شوید. علاوه بر تاریخ های شروع ترم تحصیلی، دو تاریخ دیگر برای برنامه ریزی سفر شما اهمیت دارد:

 ۱.مطابق مقررات مهاجرتی آمریکا شما باید حداکثر ۳۰ روز قبل از تاریخ شروع برنامه تحصیلی شما که در فرم I-20 قید شده است، به ایالات متحده بروید.

  1. در تاریخ شروع برنامه مطابق با تاریخ مقرر در فرم I-20 در آمریکا باشید.

به خاطر داشته باشید که باید قبل از سوار شدن به هواپیما همه مدارک و اسناد مورد نیاز از جمله مدارک مالی، نامه پذیرش، رسید پرداخت هزینه SEVIS، پاسپورت و ویزای دانشجویی را داشته باشید.

اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

 اخذ ویزای تحصیلی آمریکا برای افرادی که شهروند آمریکا نیستند و قصد تحصیل در این کشور دارند، ضروری است. برای دریافت ویزای تحصیلی یا دانش آموزی امریکا ابتدا باید از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی پذیرش داشته باشید.

پذیرش تحصیلی شما باید دارای گواهی SEVP باشد. SEVP برنامه ای است که زیر نظر وزارت امنیت ایالات متحده آمریکا که لیست دانشگاه ها و موسسات آموزشی مورد تایید برا ی جذب دانشجویان خارجی را تعیین می کند و وظیفه آن حفظ اطلاعات متقاضیان تحصیل در آمریکاست. 

برای دریافت گواهی SEVIS I-901 باید در وبسایت رسمی SEVIS به آدرس زیر ثبت نام کنید.

https://www.ice.gov/sevis

برای دریافت گواهی   SEVIS I-901 باید هزینه آن را بپردازید. سپس دانشگاه یا موسسه آموزشی مورد تایید  SEVP فرم I-20 را برای شما صادر می کند. این فرم را تکمیل کنید و از طریق تکمیل فرم ۱۶۰   DS- به صورت آنلاین می توانید درخواست  اخذ ویزای تحصیلی خود را به سفارت آمریکا ارسال کنید.

همچنین باید برای مصاحبه ویزای خود از سفارت آمریکا در کشور محل زندگی خود یا کشور همسایه وقت بگیرید. هنگام شرکت در مصاحبه ویزای خود باید فرم I-20 و تاییدیه فرم  DS-160 را همراه داشته باشید. مدت زمان انتظار برای مصاحبه بسته به کشور مبدا و نوع ویزا متفاوت است. در ادامه به انواع ویزاهای تحصیلی آمریکا و تفاوت های آن ها می پردازیم.

انواع ویزای تحصیلی آمریکا

اگر می خواهید در ایالات متحده تحصیل کنید یا برای فرصت مطالعاتی به آمریکا بروید، بسته به پذیرش خود می توانید برای انواع ویزاهای زیر درخواست دهید:

نوعی ویزای دانش آموزی و دانشجویی است که به دانش آموزان و دانشجویان بین الملل اجازه می‌دهد در موسسات آموزشی آمریکا از مقطع ابتدایی تا تحصیلات تکمیلی به تحصیل بپردازند. این ویزا ممکن است برای تمام طول برنامه تحصیلی یا کمتر از آن صادر شود.

افرادی که ویزای F1 دارند، مجاز به آوردن همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال خود به آمریکا با اخذ ویزای F2  هستند. شرایط اخذ این ویزا ارتباط مستقیمی با دارنده ویزای F1 دارد. از آنجا که این ویزا  ارتباط مستقیمی با ویزای F1 دارد، پس اعتبار این ویزا به اندازه اعتبار ویزای F1 خواهد بود.

: این نوع ویزا به افرادی اعطا می‌شود که با هدف تبادل فرهنگی یا تبادل نیروی کار، تحقیق یا آموزش و یا تدریس قصد سفر به آمریکا دارند. ویزای J 1 نوعی ویزای تحصیلی و فرصت مطالعاتی  است که به شما اجازه اقامت موقت در آمریکا می‌دهد. برای اخذ این نوع ویزا، اولین کاری که باید انجام دهید این است که برای یک برنامه (تحصیلی یا کار) و با داشتن یک اسپانسر در آمریکا درخواست دهید. تنها پس از اخذ پذیرش در یک برنامه، می‌توانید برای ویزای J 1 اقدام کنید. با اخذ این ویزا متقاضی می‌تواند ۲ سال در آمریکا اقامت داشته باشد. اما این مدت زمان بسته به زیرگروهی که درآن شرکت می‌کنید متغیر خواهد بود.

ویزای J-2 به همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال دارنده ویزای J-1 اعطا می‌شود تا دارنده این ویزا را در آمریکا همراهی کنند.

این ویزا نوعی ویزای غیر مهاجرتی و وابسته بوده که هرگونه تغییر در وضعیت دارنده ویزای J-1 منجر تغییر وضعیت دارندگان ویزای J-2 خواهد شد. از آن جا که ویزای J-2 نوعی ویزای وابسته است پس مدت اعتبار این ویزا نیز به اعتبار ویزای J-1 بستگی دارد.

مختص کارآموزان حرفه ای است ، برای گذراندن دوره کار آموزی موسسات حرفه ای و غیر آکادمیک شناخته شده، به غیر از برنامه های آموزش زبان زیرا این برنامه ها  نیاز به اخذ ویزای F دارند.

اگر دارنده ویزای M-1 دارای همسر یا فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال باشد، آنها نیز اجازه دارند با ویزای M-2 به ایالات متحده بیایند. ویزای M-2 به افراد تحت تکفل اجازه می دهد تا دارنده ویزای M-1 در ایالات متحده را در طول مدت تحصیل خود همراهی کنند. وابستگان M-2 فرم های I-20 را دریافت می کنند، اما به محض انقضای ویزای M-1، آنها نیز ملزم به بازگشت به کشور خود هستند.

همسر دارنده ویزای M-1مجاز به کار یا تحصیل نیست و فرزندان فقط می توانند مقطع ابتدایی و راهنمایی خود را (تا کلاس دوازدهم) را در آمریکا  بگذرانند.

شرایط ویزای دانشجویی آمریکا

شرایط ویزای دانشجویی آمریکا بسته به نوع ویزا متفاوت است. شرایط کلی دریافت ویزای دانشجویی آمریکا داشتن پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه مورد تایید SEVP در یک دوره تحصیلی تمام وقت است. همچنین برای دریافت ویزای دانشجویی آمریکا باید حداقل نمره زبان آیلتس یا تافل را داشته باشید.

شرایط و مدارک و  مراحل دریافت انواع ویزاهای تحصیلی آمریکا به شرح زیر است:

شرایط ویزای تحصیلی  F1آمریکا شامل چند شرط اساسی است. که مهم ترین آن دریافت پذیرش تحصیلی از یک موسسه آمووزشی یا دانشگاه معتبر در آمریکاست.

فرم I-20 که از دانشگاه مقصد دریافت می کنید،  تاریخ انقضای دوره تحصیلی شما را مشخص می کند. ویزایF1 آمریکا مدت اقامت شما در آمریکا را بر اساس مدت دوره تحصیلی که در آن پذیرش گرفته اید مشخص می کند.  شرایط کلی ویزای تحصیلی F1 آمریکا عبارتند از :

  • از یکی از موسسات آموزشی یا دانشگاه های تائید شده توسط برنامه ساماندهی دانشجویان و گردشگران – (Student and Exchange Visitor Program) SEVP پذیرش گرفته باشد.

بنابراین قبل از انتخاب مدرسه و دانشگاه لیستی که SEVP از مراکز آموزشی معتبر منتشر کرده بازدید کنید تا ببینید آیا مرکز آموزشی مقصد شما مورد تائید است یا خیر. اگر مرکز آموزشی مد نظر به شما نامه پذیرش بدهد اما از سوی SEVP تائید نشده باشد، نمی‌توانید ویزای تحصیلی آمریکا را دریافت کنید.

  • دانشجوی تمام وقت باشد.
  • به کشور خود دلبستگی داشته باشد و اثبات کند که پس از اتمام دوره‌های تحصیلی خود قصد بازگشت دارد.
  • با ارائه تمکن مالی ثابت کند که  از پس هزینه‌های زندگی و تحصیل در آمریکا بر می‌آید. البته دانشجویان می‌توانند برای دریافت کمک هزینه  و  بورسیه تحصیلی نیز اقدام کنند.  
  • اثبات مهارت زبان انگلیسی با شرکت در یکی از آزمون‌های معتبر زبان انگلیسی از جمله IELTS و TOEFL.

شرایط ویزای تحصیلی J-1 بسته به این که در کدام زیر گروه این نوع ویزا اقدام می کنید، متفاوت است. ویزای تحصیلی J-1  به ۷  گروه تعلق می گیرد  و  با دریافت پذیرش در هر یک از این گرو ها می توانید به اندازه طول دوره تحصیلی یا تحقیقاتی خود در آمریکا بمانید. دانشجویان ویزای J-1 باید ظرف ۳۰ روز پس از پایان دوره تحصیلی خود (در صورت عدم تمدید) به کشور خود بازگردند و قبل از بازگشت به ایالات متحده به مدت دو سال در کشور مبدا زندگی کنند.

شرایط ویزای تحصیلی J-1 در هر یک زیر گروه های آن به شرح زیر است:

  • Au Pair and Edu Care مراقبت از کودکان: برای اخذ ویزای J1 در این زیر گروه ، متقاضی باید ۱۸ تا ۲۶ سال سن داشته باشد. سطح زبان انگلیسی خوب و حداقل مدرک دیپلم  داشته باشد. در این زیر گروه  افراد باید به مدت ۱۲ ماه با خانواده میزبان  در آمریکا  زندگی کرده و از کودکان ان ها مراقبت کنند.  متقاضی می تواند  ویزای خود را به مدت ۶، ۹ و یا ۱۲ ماه و حتی بیشتر تمدید کند. پیش از تعیین خانواده میزبان در برنامه‌های آموزشی ویژه ای برای آموزش کار با کودکان شرکت خواهید کرد
  •  Camp Counselorمشاور کمپ: برای زیرگروه مشاور کمپ باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشید و سطح  ربان خوبی داشته باشید تا بتوانید در کمپ با کودکان تعامل کنید. با مشارکت در فعالیت های کمپ، حقوق و مزایای   مشابه با آمریکایی ها دریافت می کنید. 
  • Government Visitor  بازدید کننده دولتی: اگر توسط یک آژانس  دولتی فدرال یا ایالتی آمریکا برای بازدید و شرکت در فعالیت‌های مختلف جهت تقویت روابط خود با آمریکا دعوت شده‌اید، می‌توانید برای این دسته از ویزا درخواست دهید. در این مدت می‌توانید در مناظره‌ها، کنفرانس ها، جلسات علمی، کارگاه‌ها و غیره شرکت کنید.
  • Intern کار آموز: برای واجد شرایط بودن اخذ ویزای J 1 در زیر گروه کارورزی، باید حداقل تحصیلات بالاتر از دبیرستان داشته باشید یا در ۱۲ ماه گذشته از یک موسسه آموزشی خارجی فارغ التحصیل شده باشید. دریافت ویزای J1 برای کار آموزی  فقط در برخی از رشته‌های خاص امکان پذیر است از جمله : کشاورزی، جنگل داری و ماهیگیری، فرهنگ و هنر، ساخت و ساز و تجارت ساختمان، آموزش، علوم اجتماعی، کتابداری، مشاوره و خدمات اجتماعی، مشاغل مرتبط با گردشگری، رسانه‌ها و ارتباطات، مدیریت، تجارت، بازرگانی و مالی، مدیریت دولتی و حقوق، و رشته های علوم مهندسی، معماری، ریاضیات و مشاغل صنعتی. برنامه های کارآموزی  به دانشجویان خارجی یا فارغ التحصیلان در یک سال گذشته اجازه می دهد تا به ایالات متحده بیایند و  با فرهنگ این کشور آشنا شوند و تجربه های عملی در زمینه شغلی مد نظر خود دریافت کنند.
  •  بازدید کننده بین المللی International Visitor: شما باید توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده برای اخذ این ویزا دعوت شده و فردی شناخته شده در زمینه خاصی باشید.این برنامه به دنبال توسعه و تقویت روابط حرفه ای بین اتباع خارجی با اتباع آمریکایی و مؤسسات آمریکایی است. به عنوان مثال رهبران خارجی شناخته شده  برای درک بهتر فرهنگ و جامعه آمریکا  به این کشور سفر می کنند.
  •  پزشکان Physician : پزشکان برای اخذ این ویزا باید تحصیلات خود را تکمیل کرده، در زمینه  پزشکی آموزش کافی دیده باشند،  سوابق کاری داشته باشند، مسلط به زبان انگلیسی باشند، آزمون هیئت ملی معاینه‌کنندگان پزشکی، آزمون فارغ‌التحصیلان پزشکی خارجی را گذرانده باشید تا بتوانید در این برنامه  شرکت کنید. همچنین باید نامه ای از کشور خود ارائه دهید که نشان دهد چرا باید در این برنامه شرکت کنید و اینکه بیشتر از مدت زمان ویزای خود در آمریکا نخواهید ماند.  همچنین داشتن یک توافق نامه یا قرارداد از یک دانشکده پزشکی، بیمارستان یا موسسه علمی معتبر ایالات متحده ضروری است.
  • اساتید و محققان Professor and Research Scholar: برای دریافت ویزای J 1 به عنوان استاد و محقق ، باید چندین معیار را رعایت کنید: اولا، نباید کاندیدای موقعیت شغلی  Tenure Track Positions باشید، در ۲۴ ماه گذشته در دوره های تدریس  شرکت نکرده باشید، در سایر برنامه های ویزای J در ۱۲ ماه گذشته شرکت نکرده باشید، مگر در موارد استثنا. همچنین سفر پژوهشگران به آمریکا باید باعث ارتقای تبادل نظر، تحقیق و پژوهش و پیوند بین مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاهی در ایالات متحده و کشورهای خارجی می شود.
  •  پوزیشن Tenure Track Positions : منظور از Tenure Track Positions، پوزیشن هایی است که ترکیبی از تدریس، ریسرچ و ارائه خدمات هستند و برخلاف سایر زیر گروه های ویزای  J-1 بودجه ی ۳ تا ۶ ساله به آنها اختصاص داده شده. این برنامه خود به انواع مختلف تقسیم میشوند که در ادامه به شرایط هر یک از آن ها می پردازیم.
  • Short-term Scholarپژوهشگر کوتاه مدت: برای دریافت ویزایJ – 1در زیر گروه Short-term Scholar، باید استاد، پژهشگر باشید یا تحصیلات و تجربه مشابه آن داشته باشید. شما می‌توانیددر پروژه‌های تحقیقاتی همکاری کنید ، به مدت یک ترم در کالج یا دانشگاه تدریس کنید یا در زمینه های پژهشی یا آموزشی سخنرانی کنید. معمولاً با این نوع ویزا افراد می‌توانند تا شش ماه در آمریکا اقامت داشته باشند ونمی توانند ویزای ود را تمدید کنند. 
  • Specialist متخصصان: برای دریافت ویزای J-1 در زیر گروه Specialist، متقاضی باید در رشته خود متخصص باشد و به قصد تبادل مهارت ها و تخصص خود با متخصصان در آمریکا برای مدت زمان محدودی به این کشور سفر کند. نباید به دنبال یک موقعیت شغلی دائمی  در آمریکا باشد. با اخذ ویزا در این زیر گروه معمولا می‌توانید تا ۱ سال در آمریکا اقامت داشته باشید.
  • Student, college/ university دانشجویان: برای اخذ ویزای J-1 در زیر گروه Student college/ university، باید اسپانسر داشته باشید و هزینه اقامت شما توسط کشور خود، ایالات متحده یا هر دو دولت تأمین شود. با اخذ این ویزا معمولاً می‌توانید حداکثر تا دو سال در آمریکا اقامت داشته باشید. اعتبار ویزای شما با توجه به برنامه‌ای که در آن شرکت می‌کنید متغیر خواهد بود.
  • Student, secondary دانش آموز دوره دبیرستان : برای این نوع ویزا، متقاضی باید حداقل ۱۵ سال سن داشته باشد و به قصد تحصیل در دبیرستان های آمریکا زندگی کند . دانش آموز با دریافت پذیرش با یک خانواده میزبان در آمریکا یا در یک مدرسه شبانه روزی در امریکا زندگی می کند. متقاضی نباید قبلا ویزای F1 یا J1 دریافت کرده باشد و تا قبل از شروع برنامه تحصیلی نباید بیش از ۱۸ سال و شش ماه سن داشته باشد.
  • Summer Work Travel سفر کاری تابستان: در صورتی که دانشجو هستید و به صورت تمام وقت در یک کالج و دانشگاه در خارج از آمریکا مشغول به تحصیل هستید، می توانند از طریق این برنامه برای مدت زمان کوتاهی به آمریکا سفر کنید. هدف این برنامه این است که در یک سفر موقت به امریکا فرهنگ و ایده های خود را با این کشور به اشتراگ بگذارید.
  • Teacher معلم: برای اخذ ویزا در این زیر گروه متقاضیان باید سابقه تدریس در یک مدرسه ابتدایی یا متوسطه در کشور خود داشته باشند و در زمینه‌ی آموزشی و علمی که قصد تدریس در آن دارند، حداقل مدرک لیسانس داشته باشند. همچنین متقاضیان واجد شرایط باید هنگام درخواست برای تدریس در آمریکا یا حداقل در ۲ سال گذشته در کشورخود مشغول به کار باشند.
  • Trainee کارآموز: برای اخذ ویزای J-1 در این زیر گروه باید مدرک یا گواهی حرفه‌ای از یک دانشگاه یا موسسه خارجی داشته باشید، حداقل ۱ سال تجربه کاری مرتبط با رشته‌ خود یا ۵ سال سابقه کاری در زمینه‌ ای که قصد کارآموزی در آن دارید، از الزامات این برنامه است.

شرایط ویزای تحصیلی M1آمریکا مشابه سایر ویزاهای تحصیلی آمریکاست. ویزای تحصیلی  M1  برای افرادی است که قصد شرکت در دوره های غیر آکادمیک و آموزش شغلی در آمریکا دارند. این دوره ها شامل پذیرش هنرجویان در کلاس های آشپزی، دوره های فنی حرفه ای، دوره های زیبایی و… هستند.

دارندگان ویزای M1 فقط می توانند به صورت پاره وقت تحت شرایط خاص و حداکثر شش ماه تحصیل کنند. شرایط ویزای تحصیلی M1 آمریکا به شرح زیر است:

  • اخذ پذیرش از یک موسسه مورد تایید SEVP :SEVP دارای لیستی از موسساتی است که در آن دانشجویان پذیرفته می شوند. برای واجد شرایط بودن برای درخواست ویزای M1، باید درخواست دهید و در یکی از این موسسات پذیرش بگیرید. پس از پذیرش، موسسه مورد نظر، شما را در سامانه آنلاین ساماندهی اطلاعات دانشجویان (SEVIS) ثبت می‌کند و فرم I-20 را به شما می‌دهد.
  • تسلط به زبان انگلیسی:دانشجویان بین المللی باید درک خوبی از زبان داشته باشند. سطح زبان انگلیسی آنها باید به اندازه کافی بالا باشد. تسلط به زبان انگلیسی را می توان با شرکت در آزمون های استاندارد مهارت انگلیسی مانند تافل یا آیلتس اثبات کرد.
  • اثبات روابط قوی با کشور خود:شما قرار است پس از اتمام دوره تحصیلی به کشور خود باز گردید. به همین دلیل است که باید روابط قوی با کشور مبدا خود را از طریق اسناد ملکی، اجاره آپارتمان، آدرس خارجی و روابط خانوادگی ثابت کنید. اگر مدارک کافی در این خصوص ارائه نکنید، سفارت ایالات متحده ممکن است ویزای شما را به دلیل مشکوک بودن به ماندن دائمی در ایالات متحده رد کند.
  • تامین هزینه های تحصیل و سکونت: برای دریافت ویزای M1 باید ثابت کنید که می توانید هزینه های خود را در حین تحصیل و زندگی در ایالات متحده تأمین کنید. فرم I-20 شما حاوی تخمینی از هزینه های یک سال است، بنابراین باید اسناد مالی ارائه دهید که ثابت کند این مبلغ را به راحتی در دسترس دارید. اگر افراد تحت تکفل شما نیز در ایالات متحده به شما ملحق می شوند، باید اثبات کنید که هزینه اقامت آنها را نیز تأمین می کنید.

مدارک ویزای تحصیلی آمریکا

مدارک ویزای تحصیلی آمریکا به طور کلی در هر یک از انواع ویزاها تقریبا مشابه است. مهم ترین مدرکی که باید به سفارت آمریکا ارائه دهید پذیرش تحصیلی شماست و تکمیل فرم های که دانشگاه یا موسسه آموزشی مقصد برای شما ارسال کرده است. علاوه بر این مدارک و ریز نمرات تحصیلی قبلی خود،  مدارک شناسایی ، پاسپورت ،فرم های تکمیل شده درخواست ویزای موقت آمریکا و مدارک مربوط به  تمکن مالی و ویزاهای قبلی آمریکا از دیگر مدارک مهم دریافت ویزای تحصیلی آمریکاست.

در ادامه به مدارک ویزای تحصیلی آمریکا در هر یک از انواع ویزاها می پردازیم:

  • پاسپورت معتبر
  • دو قطعه عکس
  • تکمیل فرم ۲۰- I
  • رسید فرم DS-160
  • رسید پرداخت هزینه‌ها
  • فرم I- 134(در صورت داشتن اسپانسر مالی )
  • مدارک تحصیلی
  • ریز نمرات تحصیلی
  • نمرات یکی از آزمون‌های TOEFL، IELTS، GRE، GMAT
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • گواهی بیمه درمانی دانشجویان بین المللی
  • اثبات تمکن مالی

ارائه اطلاعات مربوط به بورسیه تحصیلی (در صورت وجود).

  • پاسپورت: پاسپورت شما باید حداقل شش ماه پس از خروج از کشور معتبر باشد مگر در موارد استثنا.
  • عکس: هنگام تکمیل فرم درخواست ویزا به صورت آنلاین باید عکس خود را نیز آپلود کنید.
  • فرم DS-160 : فرم درخواست ویزای موقت DS-160 را به صورت آنلاین پر کرده و صفحه تائیدیه را با خود به همراه داشته باشید.
  • رسید هزینه‌های پرداختی: اگر قبل از مصاحبه، از شما هزینه‌هایی برای اخذ ویزا دریافت شده است، رسید آن‌ها را با خود به همراه داشته باشید.
  • فرم DS- 2019 را تکمیل کنید. پس از پذیرش در برنامه تبادلی مد نظر، اسپانسرمالی شما اطلاعاتتان را در SEVIS ثبت می‌کند. پس از آن، فرم  DS- 2019  را دریافت خواهید کرد.

 

 

  • فرم DS- 7002: در صورتی که در یکی از زیر گروه‌های trainee یا intern قصد دارید ویزای J-1 بگیرید باید این فرم را با خود به همراه داشته باشید.

 

  • بیمه‌ی درمانی: افرادی که قصد اخذ این نوع ویزا را دارند باید بیمه‌ی درمانی داشته باشند.
  • پاسپورت معتبر
  • صفحه تاییدیه فرم DS-160
  • یک قطعه عکس
  • رسیدهای پرداخت هزینه ها
  • فرم اصلی به همرا یک کپی از آن
  • مدارک تحصیلی
  • ریز نمرات تحصیلی
  • نمرات آزمون های استاندارد و غیره
  • اثبات تمکن مالی از جمله: صورتحساب بانکی در ۳ سال گذشته، اطلاعات مالیاتی ۳ سال گذشته
  • تمام اطلاعات مربوط به بورسیه تحصیلی شما در ایالات متحده را ارائه دهید (در صورت وجود).
  • فرم ,I-134اگر فردی در ایالات متحده اسپانسر شماست، اطلاعات بانکی و اظهارنامه مالیاتی مربوط به ۳ سال گذشته شخص را ارسال کنید.

هزینه ویزای تحصیلی آمریکا

رسید پرداخت ویزای تحصیلی آمریکا  یکی از مدارک مهمی است که هنگام درخواست ویزای تحصیلی باید ارسال شود. همانطور که قبلا گفتیم پذیرش تحصیلی شما باید  مورد تایید سیستم SEVIS باید و برای دریافت گواهی SEVIS باید ابتدا هزینه آن را پرداخت کنید. بعد از دریافت این گواهی دانشگاه مقصد  برای شما  فرم  I-20 را ارسال می کند. بنابراین هزینه ویزای تحصیلی آمریکا شامل پرداخت هزینه SEVIS به علاوه هزینه درخواست ویزای  F، J، M است.

پس از دریافت نامه پذیرش باید پرونده خود را در سامانه آنلاین ساماندهی اطلاعات گردشگران و دانشجویان SEVIS ( Student and Exchange Visitor Information System)  ثبت کنید و را پرداخت کنید. کارمزد SEVIS I- 901 بسته به نوع ویزای تحصیلی شما متفاوت است. بعد از پرداخت رسید آن را نگه دارید.

بعد از پرداخت هزینه ویزای تحصیلی آمریکا رسید دریافت کنید، چرا که روز مصاحبه باید این رسید را به همراه داشته باشید.

هزینه درخواست ویزا غیرقابل استرداد است به این معنی که حتی اگر ویزا را دریافت نکنید، پولی به شما مسترد نمی شود. علاوه بر این هزینه، بسته به سفارتی که در آن درخواست می کنید، ممکن است هزینه های اضافی نیز پرداخت کنید. در جدول زیر هزینه انواع ویزا ی تحصیلی آمریکا و  کارمزد SEVIS I- 901 را مشاهده می کنید:

هزینه ویزای تحصیلی آمریکا
ویزای تحصیلی F-1
۱۸۵ $
هزینه SEVIS I- 901 برای ویزای تحصیلی F-1
۳۵۰$
ویزای تحصیلی J-1
۱۸۵ $
هزینه SEVIS I- 901 برای ویزای تحصیلی J-1
$۲۲۰
ویزای تحصیلی M-1
$۱۸۵
هزینه SEVIS I- 901 برای ویزای تحصیلی M-1
۳۵۰$

مراحل دریافت ویزای تحصیلی آمریکا

مراحل دریافت ویزای تحصیلی آمریکا به طور کلی شامل تکمیل فرم پذیرش تحصیلی و فرم درخواست ویزای تحصیلی آمریکا و شرکت در مصاحبه است. بعد از ارسال درخواست ویزای تحصیلی آمریکا از طریق یکی از سفارت های آمریکا در کشور های همسایه ایران باید برای گرفتن وقت مصاحبه سفارت اقدام کنید. در روز مصاحبه مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشید تا در صورت نیاز به افیسر ارائه دهید.

 در ادامه  به مراحل دریافت ویزای تحصیلی آمریکا برای هر یک از انواع ویزای تحصیلی این کشور می پردازیم:

مراحل ویزای تحصیلی F1 آمریکا با تکمیل فرم   ۱-۲۰ که دانشگاهی که از آن پذیرش گرفته اید برای شما ارسال می کند، آغاز می شود. پس از اخذ پذیرش از مرکز آموزشی مدنظر می‌توانید ۱۲۰ روز قبل از شروع برنامه تحصیلی برای اخذ ویزا اقدام کنید. به خاطر داشته باشید که شما نمی‌توانید زودتر از این بازه زمانی درخواست دهید، اما در صورتی که دیرتر از این بازه زمانی درخواست دهید، ممکن است پردازش ویزا با تأخیر انجام شود بنابراین بهتر است در اسرع وقت برای اخذ ویزا اقدام کنید. مراحل ویزای تحصیلی F1 آمریکا به شرح زیر است:

  • تکمیل فرم I-20 بعد از اخذ پذیرش از دانشگاه یا مؤسسه آموزشی
  • تکمیل فرم DS-160 به صورت آنلاین ( فرم درخواست ویزای تحصیلی) 
  • پرداخت هزینه‌های اخذ ویزا و کارمزد SEVIS I-901 و دریافت رسید، زیرا روز مصاحبه باید این رسید را به همراه داشته باشید.
  • خود را برای مصاحبه آماده کنید، انجام مصاحبه یکی از مراحل اجباری اخذ ویزا می‌باشد. از آن‌جا که حجم کاری سفارت آمریکا معمولا زیاد است بهتر است در اولین فرصت برای دریافت نوبت از سفارت اقدام کنید. پس از دریافت نوبت، نامه‌ای دریافت می کنید که تاریخ مصاحبه شما در آن درج شده است. مدارک مورد نیاز را آماده کنید تا در روز مصاحبه با خود به همراه داشته باشید.
  • در مصاحبه شرکت کنید: در طول مصاحبه سؤالاتی در مورد دلایل شما برای تحصیل در آمریکا و دانشگاه مقصد پرسیده می شود. به خاطر داشته باشید که در طول این مصاحبه افیسر باید از بازگشت شما پس از اتمام دوره های تحصیلی مطمین شود.
  • پس از اخذ ویزا حداکثر ۳۰ روز قبل از شروع برنامه تحصیلی می‌توانید وارد آمریکا شوید. دقت داشته باشید که زودتر از ۳۰ روز اجازه ورود به آمریکا ندارید.

مراحل ویزای تحصیلی  J1آمریکا شامل درخواست از سوی متقاضی، حامی برنامه و دولت امریکاست. به عنوان متقاضی ویزای تحصیلی J1، باید چندین فرم را تکمیل کنید و همچنین مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی J1  را ارسال کنید.

برای درخواست ویزای  J1، باید مراحل ذکر شده را دنبال کنید، اما به خاطر داشته باشید که ترتیب انجام مراحل بر اساس محل درخواست متغیر است:

  • فرم درخواست ویزا تکمیل کنید: برای ویزای J-1 ، باید فرم درخواست را به صورت آنلاین تکمیل کرده و صفحه تایید درخواست را چاپ کنید. روز مصاحبه باید صفحه تاییدیه را همراه داشته باشید.
  • برای مصاحبه نوبت بگیرید: زمان انتظار برای تعیین تاریخ مصاحبه بسته به عواملی از جمله هجوم متقاضیان، کارکنان، فصل و مکان سفارت متغیر است.
  • هزینه ثبت درخواست را بپردازید: پیش از مصاحبه ممکن است مجبور به پرداخت هزینه‌هایی جانبی شوید اما پیش از پرداخت این هزینه‌ها به خاطر داشته باشید که این موضوع را با اسپانسر خود در میان بگذارید چرا که ممکن است این هزینه‌ها شامل هزینه‌های اسپانسری شما باشند.
  • اسناد و مدارک مورد نیاز را آماده سازید: تمام مدارک باید به زبان انگلیسی بوده و در برخی موارد مدارک باید ممهور به مهر آپوستیل، Apostille Stamp، باشند.
  • در مصاحبه شرکت کنید: روز مصاحبه آفیسر تصمیم خواهد گرفت که آیا شما واجد شرایط اخذ این ویزا هستید یا خیر.
  • وارد آمریکا شوید: پس از اخذ ویزا شما می‌توانید وارد آمریکا شوید. اما اخذ ویزا ورود شما را به طور ۱۰۰% تضمین نخواهد کرد و ممکن است در فرودگاه افیسر مرزی از ورود شما جلوگیری کنند. افیسر مرزی هنگام ورود به آمریکا پاسپورت، ویزا و فرم DS-2019 شما را کنترل خواهند کرد و در صورتی که اجازه ورود به آمریکا را داشته باشید به شما فرم I-94 را می‌دهند.

مراحل ویزای تحصیلی M1 آمریکا کاملاً مشابه روند درخواست ویزای تحصیلی F-1  است. برای درخواست ویزای M-1 باید اقدامات زیر را انجام دهید:

  • فرم I-20 خود را دریافت کنید.
  • فرم DS-160 را به صورت آنلاین ارسال کنید.
  • هزینه درخواست ویزا را پرداخت کنید.
  • هزینه SEVIS I-901 را بپردازید.
  • در مصاحبه شرکت کنید.

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی آمریکا

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی امریکا بسته به سفارتی که اقدام می کنید  و حجم پرونده ها می تواند از یک هفته تا چند ماه متغیر باشد. شما باید حداقل سه ماه قبل از تاریخ سفر خود درخواست دهید تا مطمئن شوید که ویزای خود را به موقع دریافت می کنید.

آخرین مرحله درخواست ویزای تحصیلی آمریکا مصاحبه است. در مصاحبه افیسرتصمیم می گیرد که ویزای تحصیلی آمریکا به شما تعلق بگیرد یا خیر؟

در بیشتر موارد، بلافاصله پس از مصاحبه نتیجه ویزا را دریافت می کنید. با این حال ممکن است پاسخ و پردازش ویزا ممکن است زمانبر باشد.

با ورود به لینک زیر

travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/wait-times.html

می توانید مدت زمان صدور ویزاهای تحصیلی آمریکا را در وبسایت رسمی اداره مهاجرت آمریکا چک کنید. 

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی آمریکا

با وارد کردن شهری که از سفارت آمریکا در ان وقت گرفته اید در قسمت Enter a city  می تواند مدت زمان پردازش ویزای تحصیلی آمریکا را مشاهده کنید.

در جدول زیر نتایج جستجوی مدت زمان پردازش ویزای تحصیلی آمریکا در سفارت آمریکا در سه کشور همسایه ایران یعنی ترکیه،ارمنستان، امارات  مشاهده می کنید:

مدت زمان پردازش ویزای تحصیلی آمریکا
سفارت آمریکا در ایروان
۲۶۵ روز
سفارت آمریکا در ابوظبی
۸ روز
سفارت آمریکا در استانبول
۷۵روز

اعتبار ویزای تحصیلی آمریکا

اعتبار ویزای تحصیلی آمریکا به اندازه تمام دوره تحصیل شما،  کمتراز دوره تحصیلی یا برای مدتی بعد از اتمام دوره تحصیلی شما باشد که در فرم‌های I-20  که از دانشگاه مقصد دریافت می کنید، ذکر شده است.

مدت اعتبار ویزای تحصیلی شما به مدت زمان برنامه تحصیلی که پذیرش گرفته اید، بستگی دارد. به عنوان مثال ویزای تحصیلی J-1 بیش از دوازده طبقه بندی مختلف دارد، از فرصت های مطالعاتی دانشجویان گرفته تا کارآموزان که  مدت زمان این برنامه ها متفاوت است.

همچنین مدت اعتبار ویزای تحصیلی امریکا به ملیت متقاضی نیز بستگی دارد. در وبسایت رسمی  اداره مهاجرت امریکا می توانید اعتبار انواع ویزاهای موقت آمریکا را با توجه ملیت  خود جستجو کنید به عنوان مثال اعتبار ویزای تحصیلی آمریکا برای متقاضی ایرانی تا ۲۴ ماه و برای  متقاضی آلمانی تا ۶۰ ماه است. اگر دوره تحصیلی شما بیشتر از دو سال طول می کشد و فقط ویزای دو ساله دریافت می کنید، باید برای تمدید آن بعدا اقدام کنید.

مطابق قوانین آمریکا دارنده ویزای تحصیلی مجاز است ۳۰ روز قبل از شروع تحصیل به ایالات متحده وارد شود.

دارنده ویزاهای تحصیلی J و M باید ظرف ۳۰ روز از تاریخ پایان برنامه مشخص شده در فرم I-20 ایالات متحده را ترک کنند. با این حال، اگر می خواهید مدت بیشتری در ایالات متحده بمانید، می توانید برای تمدید ویزا اقدام کنید.

تمدید ویزای تحصیلی آمریکا

تمدید ویزای تحصیلی آمریکا مربوط به زمانی است اعتبار ویزای تحصیلی شما کم تر از دوره تحصیلی است و یا بعد از اتمام اعتبار ویزای تحصیلی آمریکا قصد بازگشت به کشور خود را ندارید.

اگر ویزای دریافتی تمام بازه زمانی برنامه تحصیلی شما را پوشش نمی‌دهد، باید برای تمدید ویزا اقدام کنید. همچنین باید ثابت کنید با تمدید قصد دارید برنامه تحصیلی خود را به اتمام برسانید و با پایان یافتن دوره‌ی تحصیل به کشور خود برمی‌گردید.

پس از فارغ التحصیلی ،۶۰ روز مهلت دارید تا به کشور خود برگردید.  با این حال اگر قصد تمدید ویزا دارید ، باید مدارکی را ارائه دهید که واقعا نیاز به تمدید ویزا را تایید کند.

در ادامه نحوه تمدید انواع ویزای تحصیلی آمریکا را  مورد بررسی قرار می دهیم :

دارنده ویزای F1 حداکثر تا ۶۰ روز پس از فارغ التحصیلی می تواند در ایالات متحده بماند. یکی از روش هایی که می توانید ویزای F-1 خود را فراتر از اعتبار آن تمدید کنید شرکت در دوره های آموزش عملی اختیاری (OPT) است.

 مجوز اشتغال OPT فرصتی است که به دارندگان ویزای F-1 اجازه می دهد بعد از فارغ التحصیلی تا یک سال در ایالات متحده کار کنند.  افرادی که از رشته های  STEM( علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات) فار غ التحصیل شده اند می توانند این مجوز کار را برای ۲۴ ماه دریافت کنند.

بعد از پایان یافتن دوره OPT و کار کردن به صورت پاره وقت یا تمام وقت برای یک کارفرما در ایالات متحده، می توانید با اخذ یک پیشنهاد کاری از کارفرما برای دریافت ویزای H-1B اقدام کنید و  یا می توانید OPT خود را برای ۱۲ ماه دیگر تمدید کنید.

دارنده ویزای J1 بسته به استانداردها و شرایط  هر کدام از برنامه های فرصت مطالعاتی که زیر گروه این نوع ویزا هستند متفاوت است. با این حال، حداکثر مدت زمان اقامت نمی تواند فراتر از یک مقدار کل مشخص شده توسط هر برنامه باشد. به عنوان مثال پژوهشگران و اساتید دانشگاه نهایتا تا ۳۶ ماه می توانند ویزای J1  خود را تمدید کنند. هم چنین اسپانسر شما باید با درخواست تمدید ویزای J-1 موافقت کند. اگر دولت تمدید ویزای J-1 را بپذیرد، متقاضی باید فرم جدید DS-2019 را که در آن تاریخ انقضا جدید درج شده است دریافت کند.  

دارنده ویزای M1 دانش‌آموزان M-1 فقط می‌توانند در هر بار حداکثر یک سال درخواست تمدید ویزا داشته باشند و نهایتا تا ۳ سال درخواست ویزا دهند. برای درخواست تمدید ویزای تحصیلی M1 با تکمیل فرم I-539 را حداقل ۱۵ روز  قبل از انقضای اقامت مجاز خود در ایالات متحده آمریکا به اداره مهاجرت آمریکا ارسال کنید.

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره با کارشناسان رویال اپلای و ارائه جزئیات بیشتر با شما تماس خواهیم گرفت.

هزینه تحصیل در آمریکا

 هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا شامل شهریه دانشگاه، هزینه های زندگی، کتاب و لوازم و بیمه درمانی می شود. در ایالات متحده، هزینه کالج  و دانشگاه ها معمولا به صورت سالانه دریافت می شود.

از آن جا که آمریکا کشوری بزرگ است، هزینه زندگی و تحصیل در شهرهای آمریکا متفاوت است. با برنامه‌ریزی و تحقیق مناسب می‌توان این هزینه‌ها را به بهترین روش مدیریت کرد. به خاطر داشته باشید اگرچه هر ساله کمک‌های مالی بسیاری به دانشجویان بین المللی تعلق می‌گیرد اما رقابت بسیار زیاد است. سعی کنید از بورسیه‌های تحصیلی و مزایای شهریه دولتی آگاه شوید.

برنامه‌های تحصیلات تکمیلی معمولاً کوتاه‌تر از دوره‌های کارشناسی  و با هزینه‌های مشابه و شاید حتی کمتر در سال هستند. در حالی که دانشجویان دوره لیسانس معمولا در یک دوره ۴ ساله تحصیلات خود را تکمیل می کنند، باید هزینه های تحصیل در ۴ سال را در نظر بگیرند.

دانشگاه های آمریکا به طور عمده به دو دسته تقسیم می شوند :دولتی و خصوصی. هزینه تحصیل در یک دانشگاه دولتی نسبتاً کمتر از یک مؤسسه خصوصی است. هزینه شهریه بستگی به نوع مدرک و دانشگاه یا مدرسه ای دارد که انتخاب می کنید.  به طور کلی برای پوشش هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا به حدود ۱۰۰۰۰ تا ۵۵۰۰۰ دلار در سال نیاز دارید.

جدول زیر در یک نگاه کلی هزینه های  تحصیل در آمریکا در مقاطع مختلف را نشان می دهد:

هزینه های سالانه تحصیل در آمریکا
کاردانی
کارشناسی
کارشناسی ارشد
دکترا
$۳۰۰۰ تا $ ۲۰۰۰۰
۲۵۰۰۰$ تا ۳۵۹۰۰۰$
۲۰۰۰۰$ تا ۴۵۰۰۰$
۲۸۰۰۰$ تا ۵۵۰۰۰$

تحصیل در برخی رشته ها مانند ب مانند MBA، حقوق، پزشکی، دندانپزشکی، برخی از گرایش های گرافیک و … در آمریکا ممکن است گرانتر باشد. همچنین امکان دریافت دریافت اسکالرشیپ،  بورسیه تحصیلی یا فاند در مقاطع تحصیلات تکمیلی مانند فوق لیسانس و دکترا وجود دارد، متقاضیان دریافت کمک هزینه های تحصیلی می توانند با ارتقا رزومه پژوهشی یا سطح زبان خود واجد شرایط دریافت کمک هزینه های تحصیلی شوند. 

ارزان ترین دانشگاه های آمریکا

ارزانترین دانشگاه های آمریکا به رشته تحصیلی مورد علاقه شما، نوع برنامه یا مدرک تحصیلی، دانشگاه و لوکیشن آن بستگی دارد.

در جدول زیر لیست برخی از دانشگاه ها که شهریه کمتری نسبت به سایرین ارائه می دهند را مشاهده می کنید: 

ارزان ترین دانشگاه های آمریکا
نام دانشگاه
موقعیت
شهریه سالانه
کالج سان ماتئو
کالیفرنیا
۷۷۴۴$
کالج منهتنویل
نیویورک
۸۴۱۵$
کالج کینگز بارو کامیونیتی
فلوریدا
۹۱۱۱$
دانشگاه ایالتی سونوما
کالیفرنیا
۹۱۵۸$
کالج شورلاین
واشنگتن
۹۵۱۶$
دانشگاه ارکانزاس
ارکانزاس
۹۹۷۲$
دانشگاه میزوری
میزوری
۹۹۹۰$
دانشگاه بردلی
ایلینوی
۱۰۱۷۰$
دانشگاه اشلند
اورگن
۱۰۰۸۰$
دانشگاه بلویو
واشنگتن
۱۱۰۵۰$
دانشگاه آریزونا
آریزونا
۲۵۲۰۰$
دانشگاه میشیگان شرقی
میشیگان
۱۳۰۰۰$
دانشگاه کانزاس
کانزاس
۱۵۰۰۰$
دانشگاه نیواور لئان
لوئیزیانا
۱۵۲۰۰۰$
دانشگاه ایالتی کلیولند
اهایو
۱۶۸۰۰$
دانشگاه وایومینگ
وایومینگ
۱۸۰۰۰$
دانشگاه ایالتی ایندیانا
ایندیانا
۲۰۱۵۰$
دانشگاه تگزاس شمالی
تگزاس
۲۱۱۲۵$
دانشگاه ویسکانسین
ویسکانسین
۲۱۲۰۰$
دانشگاه ایالتی کنت
اوهایو
۲۱۴۰۰$
دانشگاه بین المللی فلوریدا
فلوریدا
۱۸۴۲۹$
کالج برکلی
نیوجرزی
۲۴۰۰۰$

هزینه زندگی دانشجویی در آمریکا

هزینه زندگی دانشجویی در آمریکا برای دانشجویان خارجی بستگی به محل دانشگاه و محل اقامت ان ها دارد. این هزینه ها شامل هزینه های اقامت، غذا، حمل و نقل، قبوض آب و برق و غیره است. بیشتر مخارج دانشجویان مربوط به محل اسکان آن هاست.

دانشجویان خارجی که قصد تحصیل در آمریکا دارند باید تمکن مالی به سفارت ارائه دهند و اثبات کنند علاوه بر شهریه سالانه تحصیل توانایی تامین هزینه هایی زندگی در آمریکا را برای یک ترم تحصیلی ۱۲ ماهه دارند.

با در نظر گرفتن مخارج مختلف و هزینه های زندگی، تمکن مالی مورد نیاز برای تحصیل در ایالات متحده  به صورت حدودی بین ۱۰۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰ دلار در هر سال تحصیلی است. بسته به شهری که برای زندگی انتخاب می کنید، هزینه های شما متفاوت است. شهرهایی مانند نیویورک و سانفرانسیسکو گرانتر از سایر شهر ها هستند و در ایالت هایی مانند تگزاس، کانزاس و اوهایو هزینه ها کمتر است.

در جدول زیر هزینه های زندگی در ایالات متحده را مشاهده می کنید:

هزینه سالیانه زندگی دانشجویی در آمریکا
آپارتمان
۱۷۲۰۰ تا ۲۱۷۱۰ دلار
خوراک
۶۵۰۰ دلار
خوابگاه
۷۵۸۸ تا ۱۱۹۱۴ دلار
حمل و نقل
۲۱۸۰ دلار
کتاب و لوازم تحصیل
۵۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار
سفر
۵۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار
بیمه درمانی
۵۰۰ تا ۱۰۰ دلار
هزینه های متفرقه
۶۷۰۰ دلار

هزینه تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم

هزینه های تحصیل در امریکا با مدرک دیپلم بسته به برنامه یا رشته تحصیلی شما و  اینکه وارد کالج یا دانشگاه ها می شوید ، متفاوت است. ادامه تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم هم در کالج و هم در دانشگاه های آمریکا امکان پذیر است. کالج ها تنها  مدارک تحصیلی دو ساله ( کاردانی) و چهارساله ( کارشناسی ) ارائه می دهند، این در حالیست که دانشگاه ها علاوه بر مدرک تحصیلی لیسانس، مدارک  تحصیلات تکمیلی شامل فوق لیسانس یا دکترا هم ارائه می دهند.

اگر قصد تحصیل با مدرک دیپلم دارید با ورود به کالج های آمریکا می توانید با هزینه کمتری نسبت به دانشگاه ها تحصیل کنید.  هم چنین اگر به یک حرفه ای علاقه مند هستید، سریعترین راه برای ورود به بازار کار آمریکا رفتن به کالج است زیر کالج ها  بیشتر بر دوره های علمی تاکید دارند.

هزینه تحصیل در کالج ها و دانشگاه های عمومی آمریکا ارزانتر از کالج ها و دانشگاه های خصوصی است. هزینه تحصیل در  آمریکا از ۵۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ دلار در سال ممکن است متغیر باشد.

شهریه دانشگاه برای دانشجویان داخلی و خارجی  متفاوت است. به عنوان مثال یک کالج دولتی چهار ساله از دانشجویان خارجی  ۱۰۲۰۰ دلار در سال دریافت می کند در حالی که از دانشجویان خارجی  حدود ۲۰۰۰۰  دلار دریافت می کند و  در کالج های خصوصی نیز به طور متوسط ۳۵۸۰۰ دلار از دانشجویان خارجی دریافت می کنند.

همچنین برای دانشجویان بین المللی هزینه ها از ایالتی  به ایالت دیگر متفاوت است. در جدول زیر هزینه تحصیل درآمریکا در هر ایالات مشاهده میکنید:

هزینه تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم
ایالت
کالج دولتی
کالج خصوصی
ماساچوست
۱۵۱۰۰ دلار
۳۰۹۵۰ دلار
نیویورک
۱۴۲۵۰ دلار
۲۱۷۵۰ دلار
پنسیلوانیا
۱۸۱۵۰ دلار
۲۴۹۰۰ دلار
کارولینای شمالی
۱۰۸۵۰ دلار
۲۱۷۰۰ دلار
فلوریدا
۸۷۰۰ دلار
۱۷۶۵۰ دلار
تگزاس
۱۲۴۵۰ دلار
۱۷۷۵۰ دلار
کالیفرنیا
۱۱۷۶۰ دلار
۲۲۰۰۰ دلار
جورجیا
۱۱۳۵۰ دلار
۱۹۷۵۰ دلار
میشیگان
۱۳۴۵۰ دلار
۱۹۴۵۰ دلار

هزینه های تحصیل در آمریکا با گرین کارت

 هزینه های تحصیل در آمریکا با گرین کارت مقرون به صرفه تر است. به طور کلی  دانشجویان بین المللی که در یک دانشگاه در امریکا تحصیل می کنند معمولاً شهریه بسیار بالاتری نسبت به دانشجویان آمریکایی یا افرادی که گرین کارت امریکا را دارند، می پردازند.   برای افرادی که گرین کارت آمریکا دارند شهریه دانشگاه تا ۸۰ درصد کاهش می یابد. به عنوان مثال ،  شهریه مقطع لیسانس در دانشگاه میشیگان  آمریکا برای دانشجویان خارجی سالانه ۷۲۱۵۳ دلار و برای دانشجویانی که گرین کارت آمریکا را دارند، ۳۳۵۵۵ دلار است.

همچنین دارندگان گرین کارت نیازی به گذراندن مراحل طولانی درخواست ویزای دانشجویی آمریکا ندارند. دانشجویان دارای گرین کارت می توانند همانند شهروندان از تسهیلاتی مانند وام های دانشجویی هم بهره مند شوند و بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی مشغول به کار شوند.

در جدول زیر مقایسه هزینه تحصیل در ده دانشگاه آمریکا برای  دانشجویانی که گرین کارت امریکا را دارند و دانشجویان خارجی بدون گرین کارت را مشاهده می کنید :

نام دانشگاه
هزینه تحصیل با گرین کارت
هزینه تحصیل بدون گرین کارت
دانشگاه مونتانا
۷۴۹۰ دلار
۲۸۴۸۰ دلار
دانشگاه آلاسکا
۹۰۷۰ دلار
۲۶۷۳۰ دلار
دانشگاه وایومینگ
۶۱۰۰ دلار
۲۰۶۵۰ دلار
دانشگاه ویرجینای غربی
۹۱۴۰ دلار
۲۵۸۲۰ دلار
دانشگاه می سی سی پی
۸۹۳۰ دلار
۲۵۷۸۰ دلار
دانشگاه نوادا
۸۵۹۰ دلار
۲۴۶۸۰ دلار
دانشگاه کارولینای شمالی
۹۰۴۰ دلار
۳۶۹۰۰ دلار
دانشگاه نیو مکزیکو
۸۵۱۰ دلار
۲۵۲۴۰ دلار
دانشگاه فلوریدا
۶۳۸۰ دلار
۲۸۶۶۰ دلار
دانشگاه آیداهو
۸۳۴۰ دلار
۲۷۵۸۰ دلار

شرایط سنی تحصیل در آمریکا

شرایط سنی تحصیل در آمریکا یکی از رایج ترین نگرانی های متقاضیان تحصیل در آمریکاست.  برای تحصیل در  دانشگاه‌ها و کالج‌های آمریکا باید تحصیلات دبیرستانی خود را تکمیل کرده باشند و پایان ۱۲سال تحصیل، دیپلم خود را دریافت کرده باشند. بنابراین متقاضیان تحصیل در دانشگاه یا کالج های آمریکا باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند.

با این وجود هیچ محدودیت سنی برای اخذ پذیرش تحصیلی در آمریکا نیست. در ایالات متحده معمولاً محدودیت سنی برای ورود به دانشگاه یا کالج وجود ندارد. افراد با سنین و سوابق تحصیلی مختلف در دانشگاه ها و کالج های ایالات متحده مشغول به تحصیل شوند.

دانشگاه های آمریکا برای جذب دانشجویان عوامل مختلفی مانند مدارک و اهداف  تحصیلی و سوابق پژوهشی فرد را در نظر می گیرند. همه ی افرادی که از کالج یا دانشگاه های امریکا پذیرش داشته باشند می توانند برای دریافت ویزای F-1 درخواست دهند. برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا شرط سنی وجود ندارد. با این وجود، بسته به سن متقاضیان، روند درخواست ویزا متفاوت است.

افرادی که زیر ۱۸ سال هستند برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا باید همراه یکی از والدین یا سرپرست  اقدام کنند. همچنین افرادی که از فارغ التحصیلی آن ها از مقطع تحصیلی قبلی   مدت زمان زیادی گذشته باشد باید بتوانند گپ تحصیلی خود را با ارائه سوابق پژوهشی یا آکادمیک توجیه کنند. 

تحصیل در آمریکا بدون مدرک زبان

مهاجرت تحصیلی به آمریکا بدون مدرک زبان در برخی دانشگاه ها و برنامه های تحصیلی امکان پذیر است. اگر فردی قصد تحصیل در خارج از کشور را دارد، داشتن نمره زبان معمولا جزئی از شرایط اخذ پذیرش است. اکثر دانشگاه های امریکا الزامات نمره زبان تافل یا آیلتس دارند همچنین تعداد کمی از کالج ها در آمریکا ممکن است سایر آزمون های مهارت انگلیسی مانند مانند پی تی ای ، تافل، یا دولینگو را نیز بپذیرند.

برخی از دانشگاه های آمریکا ممکن است برنامه فشرده انگلیسی (IEP) را به عنوان جایگزین مدرک زبان انگلیسی تافل یا آیلتس ارائه دهند. در این صورت پذیرش تحصیلی دانشجویان مشروط به گذراندن دوره زبان  وسپس ورود به برنامه های تحصیلی در  دانشگاه  است.

 دریافت ویزای تحصیلی آمریکا شرط ارائه مدرک زبان شرط نیست. متقاضیان می توانند با ارائه مدارک مورد نیاز دانشگاه مقصد، نامه پذیرش و  مدارک تمکن مالی برای ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کنند. با این وجود نداشتن نمره زبان ریسک رد شدن درخواست ویزای شما را بالا می برد. بنابراین درخواست ویزای تحصیلی امریکا بدون ارائه مدرک زبان توصیه نمی شود.

حداقل معدل برای تحصیل در آمریکا

 حداقل معدل برای تحصیل در آمریکا برای دانشجویان خارجی به دانشگاه، مقطع تحصیلی شما بستگی دارد. همچنین برخی از بورسیه های تحصیلی ممکن است شرط معدل داشته باشند.

 اکثر دانشگاه های آمریکا معدل را بر اساس سیسم نمره دهی  Grade Point Removal (GPA) که یک روش استاندارد برای بررسی میانگین نمرات تحصیلی شما در مقیاس ۰ تا ۴ است، محاسبه می کنند. حداقل معدل ثابتی برای دانشگاه های آمریکا مشخص نشده است اما به طور کلی بسیاری از دانشگاه ها متقاضیان را با GPA  ۳.۰ از ۴.۰ پذیرش می کنند.شما می توانید معدل خود را که بر اساس سیستم محاسبه معدل ایران در مقیاس ۰ تا ۲۰ است بر مبنای مقیاس GPA معادل کنید.

به عنوان مثال: دانشگاه سان فرانسیسکو آمریکا حداقل ۳   GPA معادل نمره  B یا ۱۴ در سیستم نمره دهی ایران می داند.

در جدول زیر نحوه معادل سازی معدل بر مبنای سیستم نمره دهی در ایران و آمریکا مشاهده میکنید:

نحوه معادل سازی معدل بر مبنای سیستم نمره دهی در ایران و آمریکا
A
۴ GPA
۱۶-۲۰
B
۳ GPA
۱۴-۱۵
C
۲ GPA
۱۲-۱۳

شانس گرفتن ویزای تحصیلی امریکا

شانس گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا نسبت به سایر ویزاهای آمریکا بالاست. در سال ۲۰۲۳ حدود ۶۵ درصددرخواست های ویزا پذیرفته شده و ۳۵ درصد درخواست ها رد شده اند که بیشتر آن ها آفریقایی ها بوده اند.

پذیرش ویزای تحصیلی آمریکا و افزایش شانس متقاضیان به عوامل مختلفی مانند پذیرش تحصیلی از دانشگاه های برتر، نمره زبان، تمکن مالی و… بستگی دارد.  در نهایت این افیسر است که تصمیم می گیرد درخواست ویزای تحصیلی را بپذیرد یا خیر. برای بالا بردن شانس اخذ ویزای تحصیلی آمریکا قبل از هر چیز باید از دلایلی که ممکن است موجب رد ویزای شما توسط افیسر شود آگاه شوید.

مواردی که ممکن است باعث رد شدن درخواست ویزای تحصیلی شود عبارتند از:

  • ارائه اطلاعات ناقص یا نادرست در فرم های درخواست ویزا یا هنگام مصاحبه
  • نداشتن بودجه کافی برای تأمین هزینه های تحصیل یا زندگی در آمریکا
  • سوء پیشینه کیفری
  • عدم ارائه شواهدی از روابط عمیق خود با کشور مبدا  مانند روابط نزدیک خانوادگی و اثبات اینکه بعد از پایان دوره تحصیلی و انقضا اعتبار ویزا به کشور خود باز می گردید.
  • عدم ارائه رزومه آکادمیک که نشان دهد دانشجوی شایسته ای هستید.
  • نداشتن مهارت های زبان انگلیسی و عدم ارائه مدرک زبان
  • داشتن گپ تحصیلی و دور بودن از فضای آکادمیک برای مدت طولانی
  • سابقه ریجکت یا رفیوزی ویزای آمریکا در گذشته

بهترین رشته ها برای تحصیل در آمریکا

بهترین رشته ها برای تحصیل در آمریکا رشته هایی هستند که مهارت های لازم برای ورود به صنایع و حرفه های مختلف را آموزش به دانشجویان می دهند. دانشجویان با تحصیل در این رشته ها می توانند جذب بازار کار شوند و فرصت های شغلی زیادی را به دست بیاورند. بهترین رشته ها برای تحصیل دانشجویان خارجی در آمریکا  که منجر به پر درآمدترین مشاغل می شوند عبارتند از :

  • مهندسی
  • ریاضیات
  • مدیریت مالی
  • فیزیک و زیست
  • مدیریت کسب و کار
  • علوم کامپیوتر
  • بیوتکنولوژی
  • پزشکی

در جدول زیر درآمد افرادی که در این رشته ها تحصیل می کنند را مشاهده می کنید:

تحصیل پزشکی در آمریکا

 تحصیل پزشکی در آمریکا یکی از رشته های پر طرفدار برای دانشجویان بین المللی است. متقاضیان تحصیل در آمریکا بر خلاف ایران، نمی توانند مستقیما وارد رشته های علوم پزشکی شوند.

دانشجویان بین المللی که مشتاق مهاجرت تحصیلی پزشکی به آمریکا هستند، ابتدا باید در مقطع لیسانس رشته های علوم پایه مانند شیمی یا زیست شناسی تحصیل کنند و سپس با شرکت در آزمون های ورودی وارد رشته های علوم پزشکی شوند. کل دوره تحصیل در رشته پزشکی به مدت ۷ تا ۹ سال طول می کشد.

پس از کسب مدرک  پزشکی در آمریکا  می توانید در مراکز پزشکی و بیمارستان های خصوصی و دولتی این کشور  کار کنید. متوسط حقوق پزشکان و جراحان عمومی در آمریکا حدود  ۲۰۰۰۰۰ دلار در سال است.

 مدارک مورد نیاز برای پذیرش در رشته پزشکی آمریکا عبارتند از انگیزه نامه،  توصیه نامه از اساتید، رزومه، مدارک تحصیلی، نمره زبان تافل ۹۰-۱۰۰، حداقل ۳  GPAو نمره آزمون MCAT.میانگین نمره آزمون MCAT برای ورود به دانشگاه های برتر آمریکا مانند ییل، هاروارد، کرنل حدود ۵۲۰ است.

دانشجویان خارجی تنها در برخی دانشکده های پزشکی آمریکا که تعداد آن ها کمتر از ۵۰مورد است،  می توانند تحصیل کنند.

در جدول زیر برخی از آن ها را مشاهده می کنید:

بهترین رشته ها برای تحصیل در آمریکا
رشته
درآمد
مهندسی
۱۲۹۰۰۰ دلار
ریاضیات
۱۱۴۰۰۰ دلار
مدیر مالی
۱۳۹۰۰۰ دلار
فیزیک و زیست
۱۳۰۰۰۰دلار
مدیریت کسب و کار
۱۶۷۰۰۰ دلار
بیوتکنولوژی
۱۳۰۰۰۰ دلار
علوم کامپیوتر
۱۱۲۰۰۰ دلار
پزشکی
۲۰۰۰۰۰ دلار
نام دانشگاه
ایالت
دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون
ماساچوست
دانشکده پزشکی دانشگاه کیس وسترن رزرو
اوهایو
کالج پزشکان و جراحان واجلوس دانشگاه کلمبیا
نیویورک
دانشکده پزشکی دانشگاه دوک
کارولینای شمالی
دانشکده پزشکی دانشگاه اموری
جورجیا
دانشکده پزشکی Geisel کالج دارتموث
نیو همپشایر
دانشکده پزشکی دانشگاه جورج تاون
واشنگتن
دانشکده پزشکی هاروارد
ماساچوست
کالج پزشکی دانشگاه هوارد
واشنگتن
دانشکده پزشکی آیکانر
نیویورک
دانشکده پزشکی جان هاپکینز
مریلند
دانشکده پزشکی کک
کالیفرنیای جنوبی
دانشکده پزشکی مورهاوس
آتلانتا
دانشکده پزشکی فاینبرگ
ایلینوی
دانشکده پزشکی پرلمن
پنسیلوانیا
دانشکده پزشکی دانشگاه استونی بروک
نیویورک
دانشکده پزشکی راتگرز
نیوجرسی
دانشکده پزشکی دانشگاه سنت لوئیس
واشنگتن
دانشگاه پزشکی سیراکوز
نیویورک
دانشکده پزشکی ییل
نیوهیون
دانشکده پزشکی دانشگاه تولین
لوئیزیانا
کالج پزشکی دانشگاه توماس جفرسون
فیلادلفیا
دانشکده پزشکی ساکرامنتو
کالیفرنیا
دانشکده پزشکی دیوید گفن
کالیفرنیا

بورسیه تحصیلی آمریکا

بورسیه تحصیلی آمریکا توسط دولت آمریکا و موسسات خصوصی و دولتی ارائه می شود. مهم ترین معیار برای اخذ بورسیه تحصیلی آمریکا رزومه علمی قوی است. با کسب نمرات بالا ، سطح زبان قوی و سوابق پژوهشی بین المللی ممکن است واجد شرایط بورسیه تحصیلی شوید. علاوه بر این دریافت بورسیه به عوامل دیگری مانند رشته و مقطع تحصیلی شما بستگی دارد.  

میزان بورسیه و شرایط هر یک از موسسات متفاوت است. برخی از کمک هزینه های تحصیلی ممکن است تا ۱۰۰ درصد هزینه های تحصیل به همراه بخشی از هزینه های زندگی شما را هم پوشش دهد.

دریافت بورسیه تحصیلی راه حل مناسبی برای رفع نگرانی دانشجویان خارجی از هزینه ها ی تحصیل در امریکاست با این وجود اخذ بورسیه  در مقاطع تحصیلی پایین مانند لیسانس دشوارتر از مقاطع بالاتر است. در ادامه برخی  از بورسیه های تحصیلی ایالات متحده برای دانشجویان بین المللی وجود دارد که برخی از آنها توسط دولت ایالات متحده، برخی توسط سازمان های خصوصی و برخی توسط موسسات خاص تامین می شوند.

انواع بورسیه های تحصیلی در آمریکا و شرایط آن ها را در جدول زیر مشاهده می کنید:

بورسیه تحصیلی آمریکا
مقطع تحصیلی
شرایط
Fullbright_Nehru fellowships
ارشد دکترا
این بورسیه هزینه های تحصیل، بیمه پوشش حوادث و بیماری ، بلیط هواپیما و هزینه های زندگی پوشش می دهد.
Seattle University Scholarships
لیسانس ارشد دکترا
بورسیه دانشگاه ییل آمریکا از چند صد دلار تا بیش از ۷۰۰۰۰ دلار در سال متغیر است. متوسط بورسیه تحصیلی دانشگاه ییل آمریکا بیش از ۵۰۰۰۰ دلار است.
University of Minnesota Fellowship
ارشد
شهریه کامل، هزینه های زندگی، مسافرت، بیمه درمانی را پوشش می دهد.
Harvard University MBA Scholarship
فوق لیسانس مدیریت کسب و کار (MBA)
بورسیه دانشگاه هاروارد تا ۷۵ درصد شهریه و هزینه رفت و آمد را پوشش می دهد.
Stanford University Scholarships
ارشد دکترا
این بورسیه شهریه کامل، کمک هزینه سفر، کمک هزینه زندگی، سایر هزینه های تحصیلی را پوشش می دهد.
AAUW International Fellowship Program
لیسانس ارشد دکترا
این بورسیه به افراد واجد شرایط ۰ ۱۸۰۰تا ۳۰۰۰۰دلار در سال اختصاص می دهد.
Boston University Presidential Scholarship
لیسانس
دانشگاه بوستون سالانه ۲۵ هزار دلار به دانشجویان لیسانس اختصاص می دهد.
University of New Haven Scholarship
ارشد
بورسیه دانشگاه نیوهون ۷۵٪ شهریه دانشگاه را پوشش می دهد.
Jefferson Scholars Foundation National Fellowship
دکترا
این بورسیه شامل ۲۵۰۰۰ دلار کمک هزینه ، دفتر کار و محل اقامت محقق است.
Clark Global Scholarship Program
لیسانس
این بورسیه به افراد واجد شرایط ۱۵۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰ دلار برای چهار سال تحصیل ارائه می دهد.
University of Memphis Scholarships
لیسانس
بورسیه دانشگاه ممفیس ما به تفاوت شهریه دانشجویان بین المللی و شهریه دانشجویان داخلی را پوشش می دهد.
Helen Hay Whitney Fellowships
فوق دکترا یا پست دکترا
این بورسیه کمک هزینه بالغ بر ۶۰۰۰۰ دلار در مقطع پست دکترا ارائه می دهد.
University of Miami Stamps Scholarship
لیسانس
بورسیه تحصیلی شهریه دانشگاه، هزینه اقامت هزینه های تحصیل، بیمه درمانی و ۱۲۰۰۰ دلار به عنوان هزینه ریسرچ و کار آموزی اختصاص می دهند.
Berea College Scholarships
لیسانس
بورسیه تحصیلی کالج Berea 100 درصد هزینه های تحصیلی دانشجویان خارجی را در مقطع کارشناسی پوشش می دهد.

ادامه تحصیل در آمریکا

ادامه تحصیل در آمریکا برای دانشجویان بین المللی با دریافت ویزای تحصیلی آمریکا امکان پذیر است.

اگر شهروند آمریکا نیستید و یا گرین کارت این کشور را ندارید باید با اخذ پذیرش از یک موسسه آموزشی و یا دانشگاه و تهیه مدارک لازم برای دریافت ویزا اقدام کنید.

 برای ورود به دانشگاه یا کالج آمریکا باید حداقل مدرک دیپلم داشته باشید.  با داشتن مدرک دیپلم می توانید وارد مقاطع کاردانی و کارشناسی شوید.

پیش نیاز تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی فوق لیسانس و دکترا، داشتن مدرک لیسانس است.

 یکی از مزیت های ادامه تحصیل در امریکا این است که کسانی  که حداقل مدرک لیسانس دارند می توانند برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد و همچنین دکترا اقدام کننند.

در برخی از داشگاه های آمریکا امکان  تحصیل در دکترا  بلافاصله بعد از مدرک لیسانس وجود دارد.  

 در اکثر این دانشگاه ها دوره های دکترا بعد از لیسانس ترکیبی از ارشد و دکترا هستند و  دانشجویان هر دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترا را با هم تکمیل می کنند.. امکان ادامه تحصیل در دکترای مستقیم بعد از لیسانس  فقط در برخی از دانشگاه های آمریکا امکان پذیر است.

در جدول زیر شرایط کلی تحصیل در این دانشگاه ها را مشاهده می کنید:

تحصیل دکترا در آمریکا با مدرک لیسانس

  دانشگاه ها ی برتر

Princeton University

Harvard University

Yale University

Massachusetts institute of technology

California Institute of Technology (Caltech)

 هزینه تحصیل

میانگین  ۱۲۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰۰ دلار سالیانه

 طول دوره

بین ۵ تا ۷سال

رشته  های دارای فول فاند

دکترای بازرگانی در مؤسسه فناوری ماساچوست

دکترای انسان‌شناسی در دانشگاه شیکاگو

دکترای مهندسی شیمی در دانشگاه کرنل

 شرایط

معدل بالا

نمره زبان تافل یا آیلتس

نمره GRE برای اکثر رشته ها

نمره GMAT  برای رشته دکترای مدیریت بازرگانی

۲ یا ۳ توصیه نامه از اساتید

رزومه یا CV

پروپوزال

شرکت در مصاحبه

 

برای ادامه تحصیل در آمریکا بعد از دریافت پذیرش تحصیل باید برای دریافت ویزای تحصیل آمریکا اقدام  کنید. برای درخواست ویزای آمریکا با تکمیل فرم های مربوطه باید از یکی از سفارت های این کشور وقت مصاحبه دریافت کنید.

هنگام درخواست ویزا یکی از مهم ترین مواردی که باید ثابت کنید این است که تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی خود درآمریکا در طول دوره ی تحصیلی خود دارید.

همچنین دانشجویان ایرانی به دلیل اینکه به زبان فارسی تحصیل کرده اند، باید اثبات کنند که سطح زبان انگلیسی خوبی دارند. داشتن نمره زبان علاوه بر اینکه جزیی از الزامات دریافت پذیرش در اکثر برنامه های تحصیلی مختلف آمریکاست، یکی از مهم ترین مدارک درخواست ویزای تحصیلی است که به سفارت آمریکا ارائه می دهید.

 با ادامه تحصیل در آمریکا از سیستم آموزشی برتر، ازمایشگاه های تحقیقاتی پیشرفته، اساتید ممتاز در سطح جهانی بهره مند خواهید شد.  همچنین دارندگان ویزای تحصیلی F1 آمریکا مجاز به ۲۰ ساعت کار هفتگی در دانشگاه هستید و می توانید در حین تحصیل درآمد کسب کنید.

شرایط تحصیل در آمریکا با دیپلم

 شرایط تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم  بسته به دانشگاه و برنامه تحصیلی متفاوت است. به طور کلی برای ورود به دانشگاه یا کالج در آمریکا با دیپلم باید دوره ۱۲ ساله تحصیل را تکمیل کرده باشید بنابراین باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشید. 

اولین قدم برای تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم لیسانس در ایالات متحده آمریکا، انتخاب برنامه مناسب است. برای تحقیق در  رشته های مناسب باید به وبسایت دانشگاه ها مراجعه کنید و رشته تحصیلی مد نظر خود را با توجه به علایق  و اهداف شغلی خود انتخاب کنید.

همچنین باید لوکیشن دانشگاه، هزینه های تحصیل و زندگی و فرصت های کار آموزی در رشته مورد نظر را مورد بررسی قرار دهید.


برای دریافت پذیرش تحصیلی هر دانشگاه شرایط مخصوص به خود را دارد. در وبسایت هر کالج یا دانشگاه اطلاعات دقیق در مورد شرایط پذیرش دانشگاه، روش های درخواست و مدارک لازم را در آن می توانید جستجو کنید.

برای  تحصیل لیسانس در  برخی از دانشگاه ها و کالج های آمریکا باید در ازمون های ورودی  SAT یا ACT  شرکت کنید. همچنین اکثر دانشگاه ها به مدارکی از قبیل  ریز نمرات تحصیلی ، دیپلم، توصیه نامه ، انگیزه نامه و نمره زبان تافل یا آیلتس را برای ارائه پذیرش تحصیلی به دانشجویان بین المللی نیاز دارند. 

برخی از دانشگاه ها یا کالج های آمریکا را می توان بدون مدرک زبان دریافت کرد. این دانشگاه ها پذیرش کاندیشنال ارائه می دهند. دانشجویان خارجی می توانند بعد از ورود به آمریکا با شرکت در دوره های زبان مهارت های انگلیسی خود را تقویت کنند

فرآیند ارسال درخواست برای دانشگاه ها، دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی آمریکا ممکن است زمان بر باشد به همین دلیل لازم است برای ارسال درخواست به دانشگاه ها در زمان مشخصی که خود دانشگاه تعیین می کند اقدام کنید و مدارک مورد نیاز دانشگاه ها را در بازه زمانی که برای اپلای فرصت دارید، ارسال کنید. 

رایج ترین نوع ویزای تحصیلی برای دانشجویان خارجی که در دانشگاه های آمریکا پذیرفته می شوند، ویزای F-1 است. برای دریافت این ویزا به مدرک زبان، نامه پذیرش  دانشگاه و مدارک تمکن مالی نیاز دارید.

راحت ترین دانشگاه های آمریکا برای پذیرش

راحت ترین دانشگاه های امریکا برای پذیرش، دانشگاه های هستند که نرخ پذیرش بالایی دارند. در حالی که فرآیند دریافت پذیرش از برخی دانشگاه های آمریکا بسیار رقابتی است،   تعداد زیادی از دانشگاه های این کشور شرایط پذیرش آسانتری دارند.

سخت‌ترین دانشگاه‌های آمریکا، نرخ پذیرش زیر ۱۰ درصد دارند، برای مثال، نرخ پذیرش دانشجویان بین المللی در دانشگاه هاروارد فقط۳.۴۳ درصد است ، در نتیجه این دانشگاه یکی از سخت‌ترین دانشگاه‌ها برای ورود دانشجویان خارجی است.

در جدل زیر  برخی از کالج های برتر  که حدود۸۲ تا ۹۹ درصد درخواست متقاضیان خارجی  می پذیرند را مشاهده می کنید:

راحت ترین دانشگاه های آمریکا برای پذیرش در سال ۲۰۲۴

نام دانشگاه
ایالت
نرخ پذیرش
دانشگاه راچستر
نیویورک
۱۰۰%
دانشگاه ایالتی مونتانا
مونتانا
۱۰۰%
دانشگاه کانزاس
کانزاس
۹۱%
دانشگاه لویولا شیکاگو
ایلینوی
۷۱%
دانشگاه ایالتی کنت
اوهایو
۸۴%
دانشگاه تگزاس در آرلینگتون
تگزاس
۸۸%
دانشگاه ویرجینیا
ویرجینیا
۹۱ %
دانشگاه تگزاس در دالاس
تگزاس
۷۹%
دانشگاه کلرادو بولدر
کلرادو
۸۴%
دانشگاه یوتا
یوتا
۷۹%
دانشگاه سینسیناتی
اوهایو
۷۶%

ویزای تحصیلی آمریکا با خانواده

ویزای همراه آمریکا برای خانواده دارنده ویزای تحصیلی آمریکاست. متقاضیان تحصیل در آمریکا می توانند همراه اعضای خانواده خود شامل همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال برای دریافت ویزای آمریکا اقدام کنند.

ویزای همراه دارنده ویزای تحصیلی آمریکا به نوع ویزای تحصیلی بستگی دارد. انواع ویزای همراه آمریکا به شرح زیر است:

همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال افرادی که ویزای F-1 دارند، می توانند با اخذ ویزای F-2  وارد آمریکا شوند.

ویزای J-2 به همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال دارنده ویزای J-1 اعطا می‌شود تا دارنده این ویزا را در آمریکا همراهی کنند.

ویزای M-2 به همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال دارنده ویزای M-1 اعطا می‌شود تا دارنده این ویزا را در آمریکا همراهی کنند.

شرایط ویزای همراه آمریکا

شرایط ویزای همراه آمریکا ارتباط مستقیم با ویزای متقاضی اصلی دارد. همراه دارنده ویزای  F-1، ویزای F-2 دریافت می کنند. شرایط اخذ این ویزا ارتباط مستقیمی با شرایط دارنده ویزای F-1 دارد.

همچنین هر گونه تغییر در وضعیت دارنده ویزای J-1 منجر تغییر وضعیت دارندگان ویزای J-2 خواهد شد. از آن جا که ویزای J-1 در دسته‌های مختلف با شرایط خاصی وجود دارند، پس برای دارندگان ویزای J-2 نیز قوانین و شرایط خاصی وجود دارد. آن دسته از افراد که در یکی از زیر گروه‌های au pair- camp counselor- secondary school student  وwork and travel participants  موفق به اخذ ویزای J-1 می‌شوند نمی‌توانند سایر اعضای خانواده خود را با ویزای J-2 با خود به آمریکا ببرند.

از آنجا که دارندگان ویزای J-1 توسط سازمان‌ها و برنامه‌های مختلفی حمایت می‌شوند، در صورت موافقت اسپانسر می‌توانند همسر و فرزندان خود را به آمریکا بیاورند. برای مثال اگر در زیر گروه secondary school student موفق به اخذ ویزای J-1 شده باشید و قصد دارید همسر و فرزندان خود را با خود به آمریکا بیاورید باید موافقت اسپانسر خود را کسب کنید. در صورتی که اسپانسر موافقت نکند، نمی‌توانید وابستگان خود را با خود به آمریکا بیاورید.

دارندگان ویزای J-2 مجاز به ثبت نام در تحصیلات آکادمیک، دریافت گواهینامه رانندگی، افتتاح حساب بانکی و سفر به آمریکا و دیگر کشورها و همچنین کار در شرایطی خاص هستند.

در زیر شرایط هر یک از ویزای های همراه آمریکا را مشاهده می کنید:

  • همسر شما باید ویزای F-1 داشته باشد.
  • دارنده ویزای F-1 توانایی حمایت مالی از اعضای خانواده خود را داشته باشد.
  • اگر فردی ۲۱ ساله و مجرد هستید، باید یکی از والدینتان ویزای F-1 داشته باشد.
  • همسر شما باید ویزای J-1 داشته باشد.
  • اگر فردی مجرد و زیر ۲۱ سال هستید باید یکی از والدین ویزای J-1 داشته باشد.
  • موافقت اسپانسر برنامه را برای همراهی دارنده ویزای J-1 داشته باشید.
  • همسر شما باید ویزای M-1 داشته باشد.
  • اگر فردی مجرد و زیر ۲۱ سال هستید باید یکی از والدین ویزای M-1 داشته باشد.

مدارک ویزای همراه آمریکا

مدارک ویزای همراه آمریکا در انواع ویزاهای همراه مشابه یکدیگر است و در برخی موارد تفاوت هایی دارند. پس از اخذ ویزا، همسر و فرزندان  می‌توانند هم زمان و یا بعد از متقاضی اصلی  وارد آمریکا شوند. در ادامه به مدارک لازم برای انواع ویزای همراه آمریکا می پردازیم. 

  • پاسپورت
  • فرم DS- 160
  • اثبات تمکن مالی از طریق سوابق بانکی، مالیاتی و فیش حقوقی
  • عکس به روز که باید در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.
  • شرکت در مصاحبه
  • رسید پرداخت هزینه‌های درخواستی
  • اصل فرم I- 20 و یک نسخه کپی از آن
  • کپی از فرم I- 20 دارنده ویزای F-1
  • یک کپی از ویزای F-1
  • کپی پاسپورت دارنده ویزای F-1
  • اصل سند ازدواج در صورتی که همسر دارنده ویزای F-1 باشد. همچنین ممکن است نیاز باشد مدارکی از جمله آلبوم مراسم ازدواج که اصالت ازدواج را اثبات کند، ارائه دهید.
  • اصل گواهی تولد در صورتی که یکی از والدین شما دارنده ویزای F-1 باشد.
  • پاسپورت
  • فرم DS-160
  • تائیدیه مصاحبه
  • کپی فرم DS-2019
  • کپی از فرم DS-2019 دارنده ویزای J-1
  • در صورتی که دارنده ویزای J-1 در زیر گروه intern یا trainee موفق به اخذ ویزا شده است، ارائه کپی فرم DS-7002 دارنده ویزای J-1 الزامی می‌باشد.
  • سند ازدواج در صورتی که همسر دارنده ویزای J-1 می‌باشد.
  • آلبوم مراسم ازدواج
  • اصل سند ازدواج در صورت ازدواج رسمی
  • شناسنامه فرزندان
  • تمکن مالی
  • شرکت در مصاحبه
  • اصل گواهی تولد در صورتی که یکی از والدین شما دارنده ویزای M-1 باشد.
  • پاسپورت
  • فرم DS- 160
  • سند ازدواج یا گواهی تولد که ارتباط شما را با دارنده ویزایM-1 اثبات کند.
  • کپی فرم I-20M-Nدارنده ویزای M-1
  • تمکن مالی

درخواست ویزای همراه آمریکا

درخواست ویزای همراه آمریکا برای همسر و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال دارنده ویزا ی F-1با ارسال فرم I-20 آغاز می شود. زمانی که دارنده ویزای F-1 در یکی از موسسات SEVP پذیرفته می‌شود، فرم I-20 به او ارسال می‌شود. برای اینکه وابستگان دارنده ویزای F-1 ، ویزای F-2 دریافت کنند فرد دارنده ویزای F-1 باید به موسسه SEVP اطلاع دهد که افراد تحت تکفل نیز قصد اخذ ویزا دارند. موسسه آموزشی فرم I -20 را برای سایر اعضا نیز ارسال خواهد کرد.

همراهان متقاضی اصلی باید فرم DS- 160 را تکمیل کنند و هزینه های ویزا را بپردازند.

همچنین همراهان باید در مصاحبه حضور داشته باشند. به عنوان یک متقاضی F-2، می توانید همزمان با متقاضی F-1 درخواست دهید یا می توانید جداگانه درخواست دهید. اگر با هم درخواست دهید، می توانید برای مصاحبه ویزا هم زمان وقت بگیرید.

 باید برای مصاحبه آماده شوید. آفیسر سؤالاتی در مورد رابطه شما با دارنده ویزای تحصیلی آمریکا و قصد شما برای رفتن به آمریکا خواهد پرسید. دقت داشته باشید که اگر آفیسر مشکوک شود که شما چیزی را مخفی می‌کنید یا قصد زیر پا گذاشتن قوانین ویزای خود را دارید ممکن است با درخواست ویزای شما موافقت نکند.  

روز مصاحبه از شما مدارک و اسنادی را می‌خواهند که موافقت با درخواست شما بستگی به این مدارک دارد. پس فراموش نکنید که تمام مدارک و اسناد را با خود به همراه داشته باشید.

اگر با درخواست ویزای شما موافقت شد، اعتبار ویزای شما به اندازه اعتبار ویزای متقاضی اصلی است.  به عنوان مثال اگر اعتبار ویزای F1 2 سال است ویزای F2 نیز به مدت ۲ سال اعتبار دارد.

مراحل درخواست ویزای J-2  نیز مانند مراحل اخذ ویزای J-1 بوده و در صورت موافقت با همراهی دارنده ویزای J-1 هر یک از افراد فرم جداگانه DS-2019 دریافت خواهند کرد. برای درخواست ویزا ی همراه J-2 و M-2 باید فرم DS- 160 را تکمیل کنید،  هزینه های ویزا را بپردازید و در مصاحبه شرکت کنید.

سوالات متداول تحصیل در آمریکا

در صورتی که دانشجو افرادی تحت تکفل مانند فرزند زیر ۲۱ سال و همسر دارد می تواند با اخذ ویزای F-2، J-2 و M-2آن ها را نیز با خود به آمریکا بیاورد. اعتبار ویزای همراه و شرایط تمدید آن وابسته به وضعیت ویزای متقاضی اصلی است.

از آنجا که ویزای شما ویزای دانشجویی است نه ویزای کاری، شما صرفا مجاز به کار پاره وقت در دانشگاه هستید. اما در طول مرخصی و تعطیلات بین ترم دانشجو می‌تواند به کار تمام وقت نیز مشغول شود.

از آنجا که اثبات کرده‌اید به کشور خود دلبستگی دارید از راه‌های دشواری می‌توانید برای اخذ گرین کارت آمریکا اقدام کنید. برای اخذ اقامت دائم باید اثبات کنید شما فردی با توانایی‌های خارق‌العاده هستید، با شخصی در آمریکا ازدواج کنید و یا در اقتصاد آمریکا سرمایه گذاری کنید. و برای تبدیل وضعیت ویزای  خود به یک ویزای دائم، برای دریافت گرین کرات آمریکا اقدام کنید. اگر هیچ یک از اقدامات ذکر شده برای شما امکان پذیر نیست، ساده‌ترین راه این است که از کارفرمایی بخواهید تا اسپانسر شما شود تا بتوانید ویزای کاری  H- 1B  بگیرید.

با اخذ ویزای  F-2، شما مجاز به تغییر وضعیت ویزا هستید. اگر در یک مقطع دانشگاهی در یک مؤسسه تایید شده توسط SEVP  ثبت نام کنید، باید برای اخذ ویزای  F-1 اقدام کنید. علاوه بر این، اگر شغلی پیدا کردید که نیاز به ویزای کاری نوع H مانند ویزای H- 1B دارد، شما و کارفرما باید درخواست خود برای تبدیل وضعیت به اداره مهاجرت آمریکا ارائه دهید.

در صورتی که شما به عنوان فرزند مجرد زیر ۲۱ سال دارنده ویزای F-1 در آمریکا حضور دارید،  پس از رسیدن به سن ۲۱ سالگی باید برای تبدیل وضعیت اقدام کنید و نوع دیگری ویزا اخذ کنید. چرا که شما پس از ۲۱ سالگی واجد شرایط داشتن ویزای F-2 نیستید و در صورتی که نتوانید نوع دیگری ویزا بگیرید باید به کشور خود برگردید.

اگر دارنده ویزای F-1 موفق به اخذ گرین کارت شود، دارنده ویزای F-2 به طور خودکار گرین کارت دریافت خواهد کرد. در غیر این صورت اگر پیشنهاد کاری از کارفرمایی در آمریکا بگیرید، می‌توانید با بر آورده کردن الزامات ویزاهای کاری دائم آمریکا برای  اخذ گرین کارت اقدام کنید.

بله مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل فرزند امکان پذیر است. اگر فرزند زیر ۱۸ سال دارید می توانید هنگام درخواست ویزای دانش آموزی آمریکا به عنوان سرپرست و همراه فرزند خود درخواست ویزا دهید.

بله بعد از فارغ التحصیلی می توانید برای دریافت مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنید، افرادی که موفق به دریافت پیشنهاد کار ( جاب آفر) از یک کارفرما شوندمی توانند ویزای خود را به انواع ویزای کاری مانند ویزای h1b آمریکا تبدیل کنند.

به دلیل استانداردهای علمی بالا، کشور آمریکا به یکی از مقاصد پرطرفدار برای مهاجرت تحصیلی تبدیل شده است.

 

با توجه به تفاوت شهریه ها و هزینه زندگی در آمریکا و اروپا، انتخاب بستگی به شرایط و رزومه ی آکادمیک هر فرد دارد.

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره با کارشناسان رویال اپلای و ارائه جزئیات بیشتر با شما تماس خواهیم گرفت.

از طریق تکمیل فرم ارزیابی میتوانید از مشاوره رایگان با کارشناسان و وکلای مجرب شرکت رویال اپلای بهره مند شوید .

تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱ ۲۲۴۰۸۱۸۱ ۲۲۴۰۷۱۷۱

آدرس:زعفرانیه، میدان الف، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه نهم شمالی ، واحد ۹۰۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

136 دیدگاه در “تحصیل در آمریکا

  1. آواتار کوروش بهشتی کوروش بهشتی گفت:

    سلام
    هزینه تحصیل در آمریکا در مقطع فوق لیسانس رشته مهندسی مکانیکی چقدر خواهد بود؟ و اینکه این پروسه چقدر زمان می برد؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      هزینه فوق لیسانس در آمریکا به طور میانگین بین ۲۰ تا ۳۰ هزار دلار ممکن است باشد. برای تحصیل در آمریکا ترجیحا از یکسال قبل اقدام کنید.

  2. آواتار محمد محمد گفت:

    خسته نباشید آیا بدون مدرک زبان میشه ثبت نام برای تحصیل در آمریکااقدام کرد

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز،بدون مدرک زبان میتوانید برای برخی از دوره ها پذیرش تحصیل بگیرید ولی برای دریافت ویزا بهتر است مدرک زبان داشته باشید .

  3. آواتار nafise nafise گفت:

    سلام من ۴۰ سالمه و فوق دیپلم طراحی دوخت دارم آیا می تونم برای تحصیل آمریکا اقدام کنم

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله مشکلی ندارد.

  4. آواتار نوید نوید گفت:

    وقت بخیر آیاداشتن سابقه کار تاثیری برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های آمریکا داره؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز خیر رزومه اکادمی شما موثر است.

  5. آواتار salehi salehi گفت:

    برای ورود به دانشگاه های آمریکا نیاز هست آزمون ورودی خاصی بدیم؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، برای ورود به برخی دانشگاه ها برای لیسانس آزمون ورودی دارند.

  6. آواتار shirin shirin گفت:

    برای پذیرش تحصیلی آمریکا فقط باید آیلتس یا تافل داشته باشیم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز معمولا اکثر دانشگاه های آمریکا مدرک آیلتس و تافل و برخی از آن های آزمون دولینگو را نیز میپذیرند.

  7. آواتار sahel sahel گفت:

    با ویزای تحصیل آمریکا میتونم همسر و فرزندانمو هم همراه خودم ببرم؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله برای ویزای تحصیلی آمریکا را میتوانید به همراه همسر و فرزندان زیر ۲۱ سالتوند میتوانید در خواست بدهید.

  8. آواتار kamalian kamalian گفت:

    من لیسانس مدیریت مالی دارم و آیلتس ۶.۵ هم دارم که کمتر از یک سال دیگه اکسپایر میشه ایا میتونم تو این فرصت اپلای کنم و به ویزای تحصیلی آمریکا هم برسم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز فرصت کمی دارید لطفا فرم ارزیابی را تکمیل فرمایید تا کارشناسان مهاجرتی با شما تماس بگیرند.

  9. آواتار zare zare گفت:

    سلام وقت بخیر چه نمره زبانی نیازه برایث تحصیل در آمریکا آیلتس یا تافل

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز اکثر دانشگاه های آمریکا مدارک زبان آیلتس و تافل مورد قبول میباشد.

  10. آواتار hamedi hamedi گفت:

    سلام وقت بخیر
    دختر من ۲۳ سالشه و لیسانس حقوق خونده در ایران قصد داره برای ادامه تحصیل در رشته حقوق و بعد هم شرکت تو آزمون وکالت به آمریکا مهاجرت کنه ممنون میشم راهنمایی کنید.

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز میتوانید اقدام کنید لطفا فرم ارزیابی را تکمیل فرمایید تا کارشناسان مهاجرتی با شما تماس بگیرند.

  11. آواتار کاظمی کاظمی گفت:

    خسته نباشید خدمت کارشناس محترم
    آیا با ویزای تحصیلی آمریکا میشه بعد از تموم شدن درسمون در آمریکا بمونیم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ، ممنون خیر ویزای تحصیلی آمریکا موقت میباشد .

  12. آواتار kianpour kianpour گفت:

    اگر همسر من ویزا یتحصیلی آمریکا و داشته باشه آیا من میتونم همراهش برم آمریکا و کار کنم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله به همراه همسر میتوانید اقدام کنید ولی حق کار ندارید .

  13. آواتار زینعلی زینعلی گفت:

    سلام ممنون از توضیحاتتون.یه سوال داشتم. من لیسانس هنر دارم. البته الان ۳۵ سالم هستش. شرایط اینکه برای ادامه تحصیل به آمریکا برم رو بنظرتون دارم و اینکه این شرایط باتوجه به سن بنده امکانپذیر هست یا خیر؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام د وست عزیز برای مقطع ارشد میتوانید شرکت کنید و مدرک آیلتس با نمره حداقلی ۶.۵ نیاز دارید.

  14. آواتار abdorezaei abdorezaei گفت:

    بنده ۴۷ سالمه و لیسانس مکانیک دارم آیا می تونم مهاجرت تحصیلی کنم به آمریکا و میتونم همسر و دخترمم ببرم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله پروسه های تحصیلی محدودیت سنی وجود ندارد اما اگر گپ تحصیلی دارد باید توجیح شود و ویزای تحصیلی آمریکا را میتوان به همراه خانواده دریافت کنید.

  15. آواتار mona mona گفت:

    شما پذیرش و ویزای تحصیلی دکترای آمریکا هم اقدام میکنید؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله لطفا با کارشناس های ما در ارتباط باشد.

  16. آواتار Aysan Aysan گفت:

    agar baraye doktora amrica bekhaym eghdam konim mosahebe dare?

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله برای تحصیل در اکثر دوره های دکترا باید با دانشگاه یا اساتید مصاحبه کنید.

  17. آواتار mehrdad mehrdad گفت:

    من متوجه نشدم بالاخره محدودیت سنی داریم برای تحصیل در آمریمکا یا نه

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز خیر محدودیت سنی وجود ندارد اما اگر گپ تحصیلی دارید باید توجیح شود و همچنین اگر زیر ۱۸ سال هستید حتما همراه سرپرست خود برای ویزا اقدام کنید.

  18. آواتار shahrud shahrud گفت:

    اگر کسی دانشجوی دکترا باشه آیا شانسی برای گرفتن ویزای فرصت مطالعاتی دکترا داره ؟ مدرک زبان نیازه ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله دانشجوی دکترا میتوانند برای گذراندن فرصت های مطالعاتی آمریکا اقدام کنند و این پروسه نیازی به مدرک زبان ندارد

  19. آواتار kermansaravi kermansaravi گفت:

    ممنون از طالاعات خوبتون
    برای یه فرد ۳۲ ساله پذیرش کالج بهتره یا دانشگاه

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز پذیرش کالج برای دوره های کاردانی و یا کارشناسی است. بسته به مدرک تحصیلی که دارید میتوانید وارد دوره های کالج یا دانشگاه شوید.

  20. آواتار sanaz sanaz گفت:

    …..افرادی زیر ۱۸ سال اصلا میتونن ویزای تحصیلی آمریکا و بگیرن

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله ولی نیاز به یک سرپرست دارند.

  21. آواتار مجیدی مجیدی گفت:

    آیا میشه با تحصیل در آمریکا گرین کارت آمریکا رو گرفت ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز خیر برای دریافت گرین کارت باید از طریق یکی از پروسه های اقامت دائم آمریکا اقدام کنید .

  22. آواتار Mazyar Mazyar گفت:

    بالاخره میشه واسه خوندن رشته پزشکی آمریکا رفت یا خیر
    ممنون میشم پاسخ بدین

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ابتدا یه لیسانس در رشته های علوم پایه دریافت کنید و با شرکت در آزمون های ورودی وارد دانشگاه های علوم پزشکی شوید.

  23. آواتار afrooz afrooz گفت:

    آیا میشه برای ثبت نام فرزندم که ۱۳ سالشه در مدارس دولتی آمریکا اقدام کنم و میتونم خود هم به عنوان سر پرست همراهش برم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز در مدارس دولتی نمیتوانید ثبت نام کنید فقط در مدارس خصوصی امکان پذیر و باید شهریه پرداخت کنید و شما هم میتوانید همراهشان بروید

  24. آواتار malek malek گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    فرزند من ۱۳ سالشه و زبانش خوبه اما مدرک زبان نداره آیا میتونه از آمریکا پذیرش بگیره ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز خیر برای اخذ پذیرش از مدارس آمریکا نیازی به ارائه مدرک زبان ندارید.

  25. آواتار مهسا مهسا گفت:

    سلام وقت بخیر
    من معدل لیسانسم ۱۵.۳۳ ولی معدل ارشدم ۱۸.۵ هست آیا شانسی برای تحصیلی در دانشگاه های خوب آمریکا دارم.

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله لطفا فرم ارزیابی را تکمیل کنید.

  26. آواتار صباح صباح گفت:

    نوشتین اعتبار ویزای تحصیلی ممکنه کمتر از دوره تحصیلی باشه خب چرا ؟ فقط برای ایرانیا اینجوریه؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز اعتبار ویزای تحصیلی آمریکا به ملیت شما بستگی دارد نه به دوره ی تحصیلی شما

  27. آواتار امیر حسین امیر حسین گفت:

    آیا با نمره زبان ۵.۵ میشه برای آمریکا اپلای کرد؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله میتوانید اقدام کنید.

  28. آواتار ساناز ساناز گفت:

    وقت بخیر پذیرش مشروط یا همون کاندیشنال آمریکا میشه بگین شرایطش چیه ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز پذیرش مشروط معمولا در دوره های کالج و یا مقطع لیسانس امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با کارشناس های ما تماس بگیرید .

  29. آواتار salar salar گفت:

    ممنون از مقاله خوبتون
    چطوری بفهمیم که کدوم نوع ویزای تحصیلی آمریکا از بین سه موردی که توضیح دادین برای ما بهتره ؟
    من فرم ارزیابی هم پر کردم

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز کارشناس های ما در اسرع وقت با شما تماس میگیرند ، نسبت به رزومه ی شما راهنمایی میکنند.

  30. آواتار mohsen mohsen گفت:

    خسته نباشید
    ممنون از اطلاعات مفیدتون

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ، ممنون از نظر شما 🙏

  31. آواتار دکتر کریمیمان دکتر کریمیمان گفت:

    سلام وقت بخیر بنده پزشک هستم و یک بار هم برای ویزای j آمریکا ریجکت شدم. آیا شانسی دارم که دوباره اقدام کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز لطفا فرم ارزیابی را تکمیل کنید تا کارشناس های ما با شما تماس بگیرند.

  32. آواتار شاهین شاهین گفت:

    ممنون از توضیحاتتون
    من می خوام برای فوق لیسانس معماری در یک دانمشگاه آمریکا اقدام کنم که دانشگاه از من مدرک آیلس ۷ خواسته. آیا راهی هست بدون داشتن نمره زبان اپلای کنم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز الزامات پذیرش را طبق خواسته های دانشگاه باید تکمیل کنید.

  33. آواتار کامرانی کامرانی گفت:

    سلام خسته نباشید ایا با مدرک کاردانی it میتونیم برای ادامه تحصیل در امریکا اقدام گنیم

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله میتوانید اقدام کنید.

  34. آواتار سعید سیف سعید سیف گفت:

    سلام من دیپلم فنی حرفه ای دارم و کاردانی ایتی میتونم برای تحصیل در امریکا اقدام کنم

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله میتوانید اقدام کنید.

  35. آواتار parisa parisa گفت:

    خسته نباشید برای تحصیل در امریکا خوابگاه یا محل زندگی با خودمونه یا کشور امریکا فراهم میکنه هزینه داره
    ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز،هزینه محل زندگی و خوابگاه برای تحصیل در امریکا معمولاً بر عهده خود دانشجو است. بسیاری از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی امکان ارائه اقامت در خوابگاه یا انتخاب محل زندگی خصوصی را به دانشجوها می‌دهند. هزینه‌ها بسته به مکان، امکانات، و شهری که دانشجو در آن زندگی می‌کند، متفاوت است. اما در بسیاری از موارد، هزینه‌های خوابگاه یا اجاره محل زندگی باید توسط دانشجو پوشش داده شود.

  36. آواتار گامیار گامیار گفت:

    سلام خسته نباشیدبرای گرفتن ویزای تحصیلی امریکا برای پسربالای ۱۸سال ایا خدمت سربازی حتما باید رفته باشه یا خیر میشه راهنمایی کنید؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز،برای خروج از کشور باید معافیت تحصیلی و یا آینکه کارت پایان خدمت داشته باشید.

  37. آواتار علی علی گفت:

    سلام برای ویزای امریکا هزینه رو شما در کدام بانک سرمایه گذاری میکنید پول خودتون به حساب میخوابانیددر امریکا

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز در مورد مراحل انجام کار با کارشناسان ما تماس بگیرین تا راهنماییتون کنن

  38. آواتار سمیرا سمیرا گفت:

    خسته نباشید من می خوام برای ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کنم ولی گپ تحصیلی ۶ ساله دارم چجوری باید توجیه کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیزبرای توجیه گپ تحصیلی میتوانید از مواردی مانند مقالات پژوهشی ، سرتیفیکیت های علمی ،سوابق کاری و غیره استفاده کنید برای اطلاعات دقیق تر با کارشناس های ما تماس بگیرید.

  39. آواتار نوشین نوشین گفت:

    خسته نباشید من فول فاند از آمریکا دارم ولی کاندیشنال هست ( به خاطر نمره زبانم که بعضی مهارت ها رو از جیزی که دانشگاه گفته کمتر شده . آیا این موضوع نکته منفی حساب میشه تو سفارت و به مشکلی برمی خورم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز،بله نکته منفی برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا محسوب میشود ولی علاوه بر نمره زبان فاکتور های دیگری برای بالابردن شانس ویزا اهمیت دارد.

  40. آواتار farzad farzad گفت:

    سلام وقت بخیر اگر همزمان به دو تا دانشگاه که پذیرش داده بهم اوکی بدم در ادامه به مشکل بر میخورم . آیا عواقبی داره ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز،خیر مشکلی ندارد.

  41. آواتار vakili vakili گفت:

    میشه بگین آیا مدرک دولینگو هنوز برای تحصیل در آمریکا اعتبار داره ؟
    با تشکر

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز،مدرک دولینگو در دوره ی کرونا برای برخی از دانشگاه ها پذیرفته میشد و همچنان برای تعداد محدودی از دانشگاه ها قابل قبول است .

  42. آواتار najafzade najafzade گفت:

    آیا گپ تحصیلی برای دانشگاه ها ی آمریکا اهیمیت داره

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز داشتن گپ تحصیلی برای دریافت پذیرش تحصیلی اهمیت ندارد اما برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا حائز اهمیت است .

  43. آواتار elnaz elnaz گفت:

    وقت بخیر آیا مدت تحصیل هم برای اپلای دانشگاه های آمریکا اهمیتی داره؟ یعنی مثلا ده ترمه تموم کرده باشیم لیسانس و آیا تاثیری داره برای تحصیل در آمریکا؟
    ممنونم که وقت میزارید

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز خیر معمولا مشکلی ندار میتوانید اقدام کنید.

  44. آواتار سبا سبا گفت:

    با سلام آیا بعد از سپری شدن ددلاین دانشگاه ها ایمیل زدن فایده ای داره یا برا یترم بعد باید اقدام کنم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز برای ترم بعد اقدام کنید.

  45. آواتار محسنی محسنی گفت:

    با سلام ما که برای ویزای تحصیلی آمریکا اقدام میکنیم باید نوع ویزا را بزنیم F1?
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله

  46. آواتار کریمی کریمی گفت:

    به نظر شما اگر مقطع ارشد و تو کانادا تحصیل کنم شانسم برای تحصیل در آمریکا و گرفتن فاند بیشتر میشه؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ، بله هرچی رزومه ی قوی تری داشته باشید شانس بالا تری برای دریافت فاند دارید.

  47. آواتار شهاب شهاب گفت:

    سلام شما سفارت آمریکا تو امارات و توصیه می کنید برای ویزای تحصیلی آمریکا ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز برای راهنمایی درباره وقت سفارتبا کارشناس های ما تماس بگیرید.

  48. آواتار Fatehian Fatehian گفت:

    اگر ویزای دانشجویی آمریکا یا همون F1 داشته باشم حق کار کردن هم دارم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله به مدت ۲۰ ساعت در هفته میتوانید در دانشگاه کار کنید

  49. آواتار mahdi mahdi گفت:

    سلام
    حداکثر زمان دریافت ویزای تحصیلی دانشجویی آمریکا چه قدره؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ، متغیره شما ممکنه همان لحظه نتیجه ویزا را از افیسر دریافت کنید و یا ممکن این پروسه ماه ها طول بکشه.

  50. آواتار Shaghayegh Shaghayegh گفت:

    سلام وقت بخیر من یه کارآموزی برای یک شرکت هلندی دارم که برا ی چند ماه به صورت ریموت بوده. آیا نیازی هست در فرم DS واردش کنم ؟
    ممنونم از راهنماییتون

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله مشکلی نداره در فرم، سابقه کار آموزی را وارد کنید

  51. آواتار ادیسه ادیسه گفت:

    سلام میخواستم بپرسم شرایط کلیرنس برای ویزای دانشجویی آمریکا به چه صورته ؟ راهی نیست که تسریع کنه روندشو؟من سفرات باکو بودم ۷۵ روز پیش و بعد از گذشت ۶۰ روز بنا به دستورالعمل سایت ایمیل زدم در پاسخ گفتن درحال بررسی روند اداری هست.
    ممنون از راهنمایی

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز راهی برای تسریع روند کلیرسینگ وجود ندارد و شما باید منتظر باشید.

  52. آواتار fatemeh fatemeh گفت:

    بعد از گرفتن مدرک زبان چند وقت بعدش مهاجرت میکنیم؟ من میخوام مدرک زبان بگیرم اول بعدش کار کنم تو ایران یکم پول جمع کنم . میشه یکم راهنمایی کنید.

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز مدرک زبان شما دوسال اعتبار دارد منطقی که شما اقدام کنید.

  53. آواتار نوری نوری گفت:

    سلام همزمان میتونم از وقت سفارت کانادا و آمریکا بگیریم برای اپلای تحصیلی؟ مشکل یپیش نمیاد؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز خیر مشکلی ندارد

  54. آواتار SHRAN SHRAN گفت:

    سلام
    وقت بخیر
    آیا برای اخذ اقامت کاری در امریکا با مدرک دکتری شرط سنی مطرح است؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز برای تحصیل در دکترا معمولا گپ تحصیلی اهمیت ندارد و شرایط سنی به طور کلی برای هیچ یک از مقاطع وجود ندارد.

  55. آواتار shima shima گفت:

    با سلام
    آیا مشکل روابط دیپلماتیک ایران با امریکا، بر روند پذیرش یا رد درخواست کاری ایرانیان تاثیر منفی ندارد؟
    ممنون

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز نه تاثیری نداره.

  56. آواتار مهشید مهشید گفت:

    سلام
    وقتتون بخیر
    آیا تعداد ارجاعات به مقاله در رزومه تحصیلی لحاظ می شود؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز به اعتبار مقاله شضما میتونه تاثیر بذاره در پذیرش تحصیل در آمریکا

  57. آواتار morteza morteza گفت:

    درود بر شما
    سوالم این هست که کسی که کارشناسی کامپیوتر خونده و بعد ارشد mba گرفته می تونه با اون برا ی دکترا در دپارتمان Computer Sience اپلای کنه؟ منظور اینکه ارتباط نداشتن این ارشد مشکلی ایجاد نمی کنه /

    1. آواتار zahra banijamali zahra banijamali گفت:

      سلام دوست عزیز، بله می تواند اپلای کند اما این مرتبط نبودن رشته تحصیلی ممکنه در فرایند ویزا تاثیر منفی بگذارد.

  58. آواتار محمد محمد گفت:

    سلام من دانشجوی ترم دوم مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستم.سوال من این هست که امکانش هست برای ترم سوم کارشناسی برای اخذ پذیرش اقدام به اپلای کرد(تطبیق واحد) یا باید بعد از گرفتن مدرک لیسانس برای فوق لیسانس اپلای کنم؟و اینکه با معدل ۱۴ هم شانسی برای اپلای وجود دارد؟

    1. آواتار zahra banijamali zahra banijamali گفت:

      سلام دوست عزیز، امکان معادل سازی وجود ندارد. بهتره بعد از اتمام مقطع لیسانس برای فوق اقدام کنید.
      بله امکان داره با معدل ۱۴ اقدام کنید اما باید رزومه خود را ارتقا دهید.

  59. آواتار لطفی لطفی گفت:

    امکان اقدام برای ویزای تحصیلی آمریکا با همسر به صورت همزمان وجود دارد؟

    1. آواتار کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله می توانید همزمان اقدام کنید.

  60. آواتار کارشناس مهاجرت بهراد عباسیان گفت:

    سلام
    راحت ترین دانشگاه آمریکا برای پذیرش کدام دانشگاه است؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بستگی به شرایط شما دارد و نمی توان از دانشگاه خاصی نام برد.

  61. آواتار کارشناس مهاجرت محمد معنوی نژاد گفت:

    سلام
    برای مهاجرت به امریکا تحصیلی محدودیت سنی وجود دارد؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، برای اخذ پذیرش خیر اما برای اخذ ویزا بله .

  62. آواتار کارشناس مهاجرت دلیری گفت:

    سلام وقت بخیر
    صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به آمریکا چقدر هزینه دارد؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بستگی به مقطعی که اقدام می کنید دارد. بهتر است با مشاوران ما برای دریافت اطلاعات دقیق تماس بگیرید.

  63. آواتار کارشناس مهاجرت کاظمیان گفت:

    سلام
    شرایط مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل برای فول فاند مقطع ارشد به چه صورت هست؟ بدون مقاله هم امکان اخذ پذیرش وجود دارد؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله بدون مقاله هم امکان اخذ وجود دارد. برای فول فاند نیاز به رزومه قوی هست. بهتر است برای بررسی دقیق رزومه خودتان با ما تماس بگیرید.

  64. آواتار کارشناس مهاجرت طباطبایی گفت:

    سلام
    آیا هزینه تحصیل در آمریکا با گرین کارت کمتر است؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله با گرین کارت امکان تحصیل رایگان هم وجود دارد.

  65. آواتار کارشناس مهاجرت محمودی گفت:

    وقت بخیر
    آیا امکان تبدیل اقامت تحصیلی آمریکا به کاری وجود دارد؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله با پیدا کردن جاب آفر می توانید ویزاتون رو تبدیل به ویزای کاری کنید.

  66. آواتار صالحی صالحی گفت:

    سلام آیا میشه همزمان در دو رشته تحصیل کرد؟

    1. آواتار کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، خیر امکان پذیر نیست.

  67. آواتار نوری نوری گفت:

    سلام
    راه های مهاجرت تحصیلی به امریکا محدوده سنی داره؟ من ۲۵ سالمه و میخوام برای مقطع کارشناسی اقدام کنم امکانش هست؟

    1. آواتار کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله امکان اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی برای شما وجود دارد.

  68. آواتار صفایی صفایی گفت:

    سلام
    رشته mba در آمریکا بازار کار خوبی دارد؟

    1. آواتار کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز
      بله بازار کار خوبی دارد.