مهاجرت + ویزا (استرالیا)

اقامت استرالیا

49

در این مقاله صفر تا صد اقامت استرالیا و تمامی شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت اقامت دائم و موقت کشور استرالیا را می خوانیم . اما قبل از خواندن اقامت استرالیا با مفهوم اقامت آشنا می شویم .

فهرست مطالب

اقامت به چه معناست؟

زمانی که افراد اقامت یک کشور را دارند یعنی مجازند برای مدت معینی مثلا چند سال بسته به قوانین کشور میزبان در آن کشور حضور داشته باشند. اما در صورتی که بخواهند بیشتر از این مدت زمان را در آن کشور باشند، باید اقامت خود را تمدید کرده تا اعتبار آن حفظ شود.

بسته به نوع اقامتی که دارید، ممکن است مجاز به کار و تحصیل در کشور میزبان باشید. در برخی از موارد مجاز به خرید املاک و بیمه درمانی نیز هستید.

به طور کلی، اقامت دو نوع است:

  • اقامت موقت : این نوع اقامت به افراد اجازه‌ی حضور به مدت محدود در کشور میزبان را می‌دهد. تمدید این نوع اقامت نیز از سیاست‌ها و قوانین مختلف در هر کشور پیروی می‌کند.
  • اقامت دائم: اقامت دائم به اقامتی گفته می‌شود که متقاضی مجاز است به مدت نامحدودی در کشور میزبان حضور داشته باشد و از مزایای زیادی همچون شهروندان کشور میزبان بهره ببرد.

اما چگونه می‌توان اقامت کشوری را گرفت؟

برخی از افراد برای ورود به کشوری خارجی باید ویزای آن کشور را دریافت کرده تا بتوانند در آن کشور حضور داشته باشند. بسته به نوع ویزایی که متقاضی دریافت کرده، می‌تواند به مدت محدود ( اقامت موقت ) یا نامحدود ( اقامت دائم ) در آن کشور  بماند.

شایان ذکر است شهروندان کشورهایی که با سایر کشورها قرارداد لغو روادید دارند، برای ورود به آن کشور، نیازی به اخذ ویزا ندارند و تا ۹۰ روز اجازه‌ی ماندن در آن کشور را دارند.

ویزا چیست؟

ویزا مدرکی مسافرتی است که به شما اجازه‌ی ورود به کشوری خارجی را می‌دهد. پس در صورتی که با اهداف گردشگری، تجارتی، کار و یا تحصیل قصد دارید وارد کشوری خارجی شوید، باید ویزای آن کشور را دریافت کنید. داشتن پاسپورت کشور محل تولد برای اخذ ویزا امری ضروری است.

  • برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزا و انواع آن اینجا کلیک کنید.

پاسپورت چیست؟

پاسپورت استرالیا برای اخذ اقامت استرالیا

گذرنامه یا پاسپورت نوعی مدرک شناسایی رسمی است که توسط دولت برای شهروندان آن کشور صادر می‌شود. با داشتن پاسپورت می‌توان از دیگر کشورها اجازه‌ی تردد در آن کشور را گرفت.

اما در ادامه قصد داریم به بررسی اخذ اقامت استرالیا و شرایط آن بپردازیم:

بررسی اخذ اقامت استرالیا و شرایط آن

از آنجا که استرالیا به دلیل کمبود نیروی کار کشوری مهاجر پذیر است، اداره مهاجرت این کشور، پروسه‌های مهاجرتی زیادی را برای جذب افراد از سراسر جهان در نظر گرفته است. روند مهاجرت به این کشور ممکن است از طریق تحصیل، کار، تجارت و یا ویزاهای حمایتی اعضای خانواده صورت بگیرد. اما برای اخذ اقامت استرالیا باید شرایط و مدارکی را مهیا کرد تا واجدالشرایط در نظر گرفته شوید. اخذ ویزا برای ورود به استرالیا یکی از موارد ضروری است تا بتوانید وارد این کشور شوید. اما شهروندان کشورهایی که با استرالیا قرارداد لغو روادید دارند، برای ورود به این کشور نیاز به اخذ ویزا ندارند.

شهروندان کشورهایی که برای ورود به استرالیا نیاز به اخذ مجوز یا ویزا دارند، به شرح زیر است:

شهروندان کشورهایی که برای ورود به استرالیا نیاز به اخذ مجوز یا ویزا دارند،

چگونگی اخذ اقامت دائم استرالیا :

اقامت دائم استرالیا به دارندگان ویزای این کشور اعطا می‌شود. برای اخذ اقامت دائم افراد باید شرایط و مدارک خاصی را فراهم کنند تا واجدالشرایط در نظر گرفته شوند.

برخی از ویزاهای استرالیا منجر به اخذ اقامت دائم این کشور می‌شوند. این ویزاها عبارتند از:

ویزای حمایتی اعضای خانواده:

ویزای استرالیا حمایتی اعضای خانواده

  • ویزای ازدواج – ساب کلاس ۱۰۰ – ( Partner (Migrant) visa ):

این ویزا به همسر شهروندان استرالیایی، مقیم دائم یا شهروندان نیوزلندی واجدالشرایط اعطا می‌شود. معمولا این ویزا به متقاضیانی که دارنده ویزای موقت ۳۰۹ هستند، تعلق می‌گیرد. با اخذ این ویزا متقاضی اجازه اقامت دائم، کار و تحصیل در استرالیا را دارد. وی می‌تواند از طرح‌های مراقبت بهداشتی عمومی در این کشور بهره ببرد، از سایر اعضای خانواده برای ورود به این کشور حمایت کند، به استرالیا رفت و آمد داشته باشد و برای اخذ شهروندی اقدام کند.

شرایط اخذ این ویزا:

  • داشتن ویزای ۳۰۹
  • اثبات رابطه واقعی با اسپانسر
  • داشتن حداقل ۲ سال رابطه‌ی واقعی با اسپانسر و یا گذشتن دو سال از زمان اخذ ویزای ۳۰۹
  • داشتن رابطه انحصاری و تک همسری
  • گواهی عدم سو پیشینه هر دو
  • پرداخت هر گونه بدهی به دولت استرالیا

پرداخت هر گونه بدهی به دولت استرالیا

  • ویزای ازدواج – ساب کلاس ۸۰۱ – ( Partner visa (Permanent) )

این ویزا به همسر شهروندان استرالیایی، مقیم دائم یا شهروندان نیوزلندی واجدالشرایط اعطا می‌شود. معمولا این ویزا به متقاضیانی که دارنده ویزای موقت ۸۲۰ هستند، تعلق می‌گیرد. با اخذ این ویزا متقاضی اجازه اقامت دائم، کار و تحصیل در استرالیا را دارد. وی می‌تواند از طرح‌های مراقبت بهداشتی عمومی در این کشور بهره ببرد، از سایر اعضای خانواده برای ورود به این کشور حمایت کند، به استرالیا رفت و آمد داشته باشد و برای اخذ شهروندی اقدام کند.

ویزای ازدواج استرالیا( Partner visa (Permanent) )

  • برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ویزای ازدواج اینجا کلیک کنید.
  • ویزای والدین – ساب کلاس ۱۰۳ – ( Parent visa )

این ویزا به والدین شهروندان استرالیایی، مقیم دائم و یا شهروندان نیوزلندی واجدالشرایط اعطا می‌شود. متقاضی با اخذ این ویزا اجازه اقامت دائم، کار و تحصیل در استرالیا را دارد. وی می‌تواند از طرح‌های مراقبت بهداشتی عمومی در این کشور بهره ببرد، از سایر اعضای خانواده برای ورود به این کشور حمایت کند و برای اخذ شهروندی اقدام کند.

در حالی که این ویزا به افراد اقامت دائم می‌دهد، یکی از بزرگترین معایب آن این است که پردازش این نوع ویزا زمان زیادی را به خود اختصاص می‌دهد.

ویزای والدین استرالیا ( Contributory Aged Parent visa )

  • ویزای والدین – ساب کلاس ۱۴۳ – ( Contributory Parent visa )

این ویزا به والدین شهروندان استرالیایی، مقیم دائم و یا شهروندان نیوزلندی واجدالشرایط اعطا می‌شود. متقاضی با اخذ این ویزا اجازه اقامت دائم، کار و تحصیل در استرالیا را دارد. وی می‌تواند از طرح‌های مراقبت بهداشتی عمومی در این کشور بهره ببرد، از سایر اعضای خانواده برای ورود به این کشور حمایت کند، به مدت ۵ سال به استرالیا رفت و آمد داشته باشد و برای اخذ شهروندی اقدام کند.

شرایط اخذ این ویزا:

  • داشتن فرزندی که در استرالیا زندگی می‌کند و اسپانسر والدین خود می‌شود.
  • فرزند باید شهروند، مقیم دائم و یا شهروند نیوزلند باشد.
  • ارائه تمکن مالی کافی برای پوشش هزینه‌های والدین از سوی فرزند
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • نداشتن سابقه ریجکتی
  • داشتن ویزای موقت ۸۷۰
  • ویزای والدین سالخورده – ساب کلاس ۸۶۴ – ( Contributory Aged Parent visa )

ویزای والدین سالخورده استرالیا ( Contributory Aged Parent visa )

این ویزا به والدین سالخورده‌ی شهروندان استرالیایی، مقیم دائم و یا شهروندان نیوزلندی اعطا می‌شود. متقاضی با اخذ این ویزا اجازه اقامت دائم، کار و تحصیل در استرالیا را دارد. وی می‌تواند از طرح‌های مراقبت بهداشتی عمومی در این کشور بهره ببرد، از سایر اعضای خانواده برای ورود به این کشور حمایت کند و برای اخذ شهروندی اقدام کند.

  • برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای والدین اینجا کلیک کنید.
  • ویزای مراقب – ساب کلاس ۱۱۶ – ( Carer visa )

این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد دارند از بستگان یا یکی از اعضای خانواده استرالیایی خود که مبتلا به بیماری صعب العلاج است، مراقبت و نگهداری کند. متقاضی با اخذ این ویزا اجازه اقامت دائم، کار و تحصیل در استرالیا را دارد. وی می‌تواند از طرح‌های مراقبت بهداشتی عمومی در این کشور بهره ببرد، از سایر اعضای خانواده برای ورود به این کشور حمایت کند، به مدت ۵ سال به استرالیا رفت و آمد داشته باشد و برای اخذ شهروندی اقدام کند.

  • ویزای فرزند خواندگی – ساب کلاس ۱۰۲ – ( Adoption visa )

ویزای فرزند خواندگی – ساب کلاس 102 – ( Adoption visa )

این ویزا به کودکانی که توسط والدین استرالیایی به فرزند خواندگی گرفته می‌شوند، اعطا می‌شود. با اخذ این ویزا متقاضی از تمام امکانات مانند سایر افراد مقیم بهره‌مند خواهد شد.

  • ویزای خویشاوند یتیم – ساب کلاس ۱۱۷ و ۸۳۷ ( Orphan Relative visa )

این دسته از ویزاها به کودکانی اعطا می‌شود که والدینش فوت کرده و در حال حاضر کسی حضانت وی را نپذیرفته و برای زندگی باید به یکی از خویشاوندان خود در استرالیا بپیوندند. با اخذ این ویزا متقاضی از تمام امکانات مانند سایر افراد مقیم بهره‌مند خواهد شد.

نمودار زیر تعداد ویزاهای مبتنی بر حمایت اعضای خانواده در سال‌های ۲۱-۲۰۲۰ را نشان می‌دهد:

نمودار زیر تعداد ویزاهای مبتنی بر حمایت اعضای خانواده در سال‌های 21-2020 را نشان می‌دهد

ویزای کاری استرالیا :

  • ویزای مهارتی منطقه‌ای – ساب کلاس ۸۸۷ – ( Skilled Regional visa )

این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که با ویزایی معتبر در برخی از مناطق در این کشور زندگی و کار کرده‌اند. متقاضی با اخذ این ویزا اجازه اقامت دائم، کار و تحصیل در استرالیا را دارد. وی می‌تواند از طرح‌های مراقبت بهداشتی عمومی در این کشور بهره ببرد، از سایر اعضای خانواده برای ورود به این کشور حمایت کند، به مدت ۵ سال به استرالیا رفت و آمد داشته باشد و برای اخذ شهروندی اقدام کند.

ویزای کاری استرالیا

  • اسکیل ورکر – ساب کلاس ۱۸۹ – ( Skilled Independent visa )

این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که دعوتنامه اخذ اقامت دائم اخذ کرده‌اند و واجدالشرایط کار و زندگی در این کشور هستند. متقاضی با اخذ این نوع ویزا می‌تواند در هر نقطه از استرالیا که بخواهد زندگی کند.

  • اسکیل ورکر – ساب کلاس ۱۹۰ – ( Skilled Nominated visa )

این نوع ویزا به کارگران ماهری که دعوتنامه اقامت دائم دارند اعطا می‌شود.

  • برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای اسکیل ورکر اینجا کلیک کنید.

 

  • ویزای ۱۹۱ ( Permanent Residence (Skilled Regional) visa )

این ویزا به افرادی اعطا می‌شود که با ویزایی معتبر در مناطق مشخصی از استرالیا زندگی و کار کرده‌اند. متقاضی با اخذ این ویزا از تمام مزایا و امکانات اقامت دائم در این کشور بهره‌مند می‌شوند.

  • ویزای ۱۸۷ ( Regional Sponsored Migration Scheme visa )

ویزای کار مناطق کم جمعیت با حمایت کارفرما نوعی ویزا با اقامت دائم است که متقاضی با اخذ این ویزا از تمام مزایای اقامت دائم بهره‌مند خواهند شد.

  • ویزای ۱۸۶ ( Visa Employer Nomination Scheme )

این ویزا به افرادی تعلق می‌گیرد که دارنده‌ی ویزای ۴۵۷ هستند و کارفرما قصد دارد همچنان اسپانسر متقاضی باشد.

نمودار زیر به بررسی تعداد ویزاهای کاری صادر شده در سال ۲۱-۲۰۲۰ می‌پردازد:

نمودار زیر به بررسی تعداد ویزاهای کاری صادر شده در سال 21-2020 می‌پردازد

ویزای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا :

  • ویزای ۸۸۸ – ( Business Innovation and Investment (Provisional) visa)

این ویزا معمولا به دارندگان ویزای ۱۸۸ ( ویزای سرمایه گذاری موقت ) تعلق می‌گیرد.

  • برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای ۱۸۸ اینجا کلیک کنید.

 

 

  • ویزای سرمایه گذاری – ساب کلاس۸۹۰ ( Business owner visa)

این ویزا به مدیران مشاغلی که قصد دارند شرکت خود را در استرالیا اداره کنند اعطا می‌شود. در صورتی که یکی از ویزاها در ساب کلاس ۱۶۰ – ۱۶۱ – ۱۶۲ – ۱۶۳ – ۱۶۴ و یا ۱۶۵ را داشته باشید می‌توانید برای اخذ این ویزا اقدام کنید.

نمودار زیر به بررسی تعداد ویزاهای تجاری و سرمایه گذاری صادر شده در سال‌های ۲۱-۲۰۲۰ می‌پردازد:

نمودار زیر به بررسی تعداد ویزاهای تجاری و سرمایه گذاری صادر شده در سال‌های 21-2020 می‌پردازد:

  • ویزای ۱۳۲ ( Business Talent (Permanent) visa )

این ویزا به مدیر با تجربه کسب و کاری که قصد دارد کسب و کاری در استرالیا راه اندازی یا کسب و کاری موجود را مدیریت کند اعطا می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم استرالیا :

برای هر نوع از ویزاهای درخواستی مدارک و شرایط متفاوتی را باید فراهم کنید اما به طور کلی این مدارک عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر
  • فرم درخواست ویزا
  • رسید پرداخت هزینه‌ها
  • عکس
  • کد ملی
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • اسناد هویتی و ازدواج
  • تمکن مالی
  • بیمه
  • دعوتنامه کتبی ( در صورت وجود )

شرایط بهداشتی و سلامت برای اخذ اقامت استرالیا :

استرالیا به افرادی اقامت می‌دهد که حداقل شرایط بهداشتی و سلامت را داشته باشند. این شرایط عبارتند از:

  • متقاضی باید عاری از هر گونه بیماری یا شرایطی باشد که نیاز به هزینه‌های درمانی قابل توجهی دارد.
  • متقاضی باید عاری از هرگونه بیماری‌ای باشد که نیاز به خدمات درمانی محدود دارد و در نتیجه به مراقبت‌های بهداشتی و درمانی شهروندان و مقیمان دائم استرالیا آسیب می‌رساند. برای مثال دیالیز و یا پیوند اعضا
  • متقاضی باید عاری از هر گونه بیماری‌ای باشد که سلامت عمومی جامعه را به خطر می‌اندازد ( سرخک، سل، ایدز، هپاتیت، تب زرد، فلج اطفال و ابولا )

رعایت این شرایط بهداشتی برای افرادی که قصد اخذ اقامت دائم استرالیا را دارند الزامی می‌باشد. شایان ذکر است که سایر اعضای خانواده که قصد همراهی متقاضی اصلی را دارند نیز باید این معاینات را پشت سر بگذارند.

به خاطر داشته باشید در صورتی که این معاینات طی ۱۲ ماه گذشته انجام شده باشند، ممکن است از شما بخواهند مجددا نتایج معاینات پزشکی ارائه دهید.

در صورتی که هر یک از شرایط بهداشتی ذکر شده برآورده نشود، واجدالشرایط اخذ ویزای اقامت دائم نخواهید بود مگر در صورتی که گواهی معافیت سلامت داشته باشید. برای اخذ این گواهی باید دلایلی موثق داشته باشید و سایر الزامات را برآورده کرده باشید. در صورتی که بتوانید این گواهی را اخذ کنید، به احتمال زیاد با درخواست ویزای شما موافقت خواهد شد.

آیا پیش از اقامت دائم باید ویزای موقت داشته باشم؟

در اکثر موارد پیش از اخذ ویزای دائم، باید ویزای موقت در همان پروسه مهاجرتی داشته باشید. با این حال، در برخی از پروسه‌های مهاجرتی مبتنی بر حمایت اعضای خانواده باید برای اخذ ویزای موقت و دائم به طور همزمان اقدام کنید. برای مثال، برای اخذ ویزای همسر ۸۰۱ ( اقامت دائم) باید همزمان با اخذ ویزای ۸۲۰ ( اقامت موقت ) ثبت درخواست کنید چرا که ویزای موقت به شما این امکان را می‌دهد تا زمان بررسی درخواست برای اخذ ویزای دائم آزادانه در استرالیا اقامت داشته باشید.

در صورتی که مشکلی در روند ثبت درخواست اقامت دائم وجود نداشته باشد، ویزای اقامتی خود را به زودی پس از اخذ ویزای موقت دریافت خواهید کرد. در غیر اینصورت ممکن است روند بررسی درخواست دو سال و یا بیشتر به طول بیانجامد.

هزینه اخذ اقامت استرالیا چقدر است؟

بسته به نوع ویزایی که دریافت می‌کنید، هزینه‌ها متفاوت خواهند بود. اما هزینه ویزای تجاری و سرمایه گذاری بسته به شرایط شخصی افراد متغیر خواهد بود.

این هزینه‌ها را می‌توانید مطابق با پروسه‌ی مهاجرتی خود در سایت اداره مهاجرت استرالیا بررسی کنید.

هزینه اخذ اقامت استرالیا

مراحل اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا :

  1. انتخاب نوع ویزا

در ابتدا با توجه به شرایط خود باید نوع ویزایی که به شما اقامت دائم می‌دهد، بررسی کنید. اگر قصد دارید درخواست خود را به صورت آنلاین ارائه دهید می‌توانید از طریق ImmiAccount اقدام کنید.

انتخاب نوع ویزای استرالیا

  1. بررسی شرایط اخذ هر تایپ ویزا

بسته به نوع ویزای درخواستی باید شرایط متفاوتی را برآورده کنید تا واجدالشرایط اخذ این ویزا در نظر گرفته شوید. ارائه مدارک و گواهی پزشکی برای انواع ویزاها با اقامت دائم از موارد و شرایط الزامی در هر پروسه است.

  1. جمع آوری و تهیه مدارک و اسناد مورد نیاز

با توجه به مدارک مورد نیاز تمام اسناد و مدارک لازم را جمع‌آوری کنید تا هر چه سریعتر بتوانید ویزای خود را دریافت کنید. مدارک مورد نیاز در فرم درخواست هر ویزا ذکر شده است. تمامی این شرایط و مدارک را از سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا پیگیری کنید.

  1. اخذ ویزا

با جمع‌آوری مدارک و برآورده سازی شرایط، می‌توانید برای اخذ ویزا اقدام کنید. اما به خاطر داشته باشید درخواست‌های آنلاین سریع‌تر از درخواست‌های کاغذی بررسی و پردازش می‌شوند.

  1. اقامت در استرالیا

در صورتی که با یکی از انواع ویزاها با اقامت موقت وارد استرالیا شده‌اید باید الزامات ویزا را برآورده سازید تا بتوانید برای اخذ یکی از ویزاها با اقامت دائم اقدام کنید.

  1. ثبت درخواست برای اخذ اقامت دائم

قوانین مهاجرتی استرالیا برای اقامت دائم :

بسته به پروسه‌ی مهاجرتی برخی از قوانین برای اخذ اقامت باید رعایت شوند. برای مثال:

  • برای برنامه‌های مهاجرتی اسکیل ورکر، متقاضیان بالای ۴۵ سال واجدالشرایط نیستند.
  • ارائه مدرک آزمون زبان ( برای اکثر برنامه‌های مهاجرتی )
  • داشتن حداقل تحصیلات لازم متناسب با هر پروسه
  • داشتن اسپانسر ( برای پروسه‌های مهاجرتی مبتنی بر حمایت اعضای خانواده )

افراد با اقامت دائم چه مدت می‌توانند خارج از استرالیا باشند؟

هنگامی که اقامت دائم استرالیا را اخذ می‌کنید، به شما تسهیلات مسافرتی تعلق خواهد گرفت. این تسهیلات به شما اجازه می‌دهد به مدت پنج سال آزادانه به استرالیا رفت و آمد داشته باشید. پس از گذشت پنج سال و انقضای این تسهیلات، اگر استرالیا را ترک کنید، نمی‌توانید دوباره وارد این کشور شوید.

پس از انقضای تسهیلات سفر چه باید کرد؟

با اخذ اقامت دائم استرالیا به مدت پنج سال، در صورتی که قصد داشته باشید پس از اتمام تاریخ تسهیلات سفر به استرالیا رفت و آمد داشته باشید، باید برای اخذ ویزای بازگشت ( ساب کلاس ۱۵۵ و ۱یا ۱۵۷ ) اقدام کنید. این نوع ویزا تسهیلات مسافرتی را به مدت ۵ سال تمدید می‌کند. با این حال، ویزای بازگشت بسته به شرایط شخصی افراد ممکن است کمتر از پنج سال ( یک سال و یا کمتر ) اعتبار داشته باشد. در صورتی که قصد سفر به خارج از استرالیا را ندارید، نیازی به اخذ این ویزا نیست.

چگونه از تاریخ اتمام اعتبار تسهیلات مسافرتی مطلع شویم؟

تسهیلات مسافرتی پس از ۵ سال از تاریخ صدور ویزای اقامت دائم منقضی می‌شود. دارندگان یکی از انواع ویزای ( ۱۰۱ – ۱۰۰ – ۸۵۶ – ۱۷۶ ) ۶۰ روز پیش از تاریخ انقضای تسهیلات مسافرتی، از سوی اداره مهاجرت اعلان دریافت خواهند کرد.

اگر هنگام انقضای تاریخ تسهیلات مسافرتی، خارج از استرالیا باشیم چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر زمانی که تسهیلات سفر شما منقضی شد، خارج از استرالیا بودید، باید برای اخذ شهروندی و یا ویزای بازگشت اقدام کنید. اگر واجدالشرایط هیچ یک از این موارد نیستید، باید برای اخذ ویزایی دیگر با اقامت دائم ثبت درخواست کنید.

به خاطر داشته باشید برای بازگشت به استرالیا نباید درخواست ویزای موقت ارائه کنید چرا که ممکن است وضعیت اقامت دائم شما را تحت تاثیر منفی قرار دهد.

آیا پس از اتمام تاریخ انقضای ویزا با اقامت دائم باید آن را تمدید کرد؟

پس از اخذ ویزای دائم، در صورتی که به استرالیا رفت و آمد دارید باید تسهیلات مسافرتی خود را تمدید کنید نه خود ویزا.

آیا اقامت دائم استرالیا منقضی می‌شود؟

اقامت دائم استرالیا منقضی نمی‌شود اما تسهیلات مسافرتی پس از ۵ سال از زمان صدور ویزای اقامتی منقضی خواهد شد.

آیا ممکن است اقامت دائم خود را از دست بدهیم؟

برای پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر. اما در برخی از موارد ممکن است وضعیت اقامت دائم در معرض ابطال قرار گیرد. برای مثال اگر قوانین استرالیا را رعایت نکنید ممکن است اقامت دائم خود را از دست بدهید.

فرق بین اقامت دائم استرالیا و شهروندی استرالیا چیست؟

افرادی که اقامت دائم استرالیا را دارند اما هنوز شهروندی این کشور را نگرفتند، مجاز به انجام برخی امور یا داشتن برخی از مدارک نیستند. مانند:

  • داشتن پاسپورت استرالیایی
  • حق رای
  • اخذ وام دانشجویی
  • عضویت در نیروی دفاعی
  • کار در دولت استرالیا

اخذ اقامت دائم استرالیا به افراد اجازه دسترسی به امکانات خاصی را می‌دهد. مانند:

  • کار و تحصیل به طور نامحدود
  • دسترسی داشتن به خدمات مراقبت‌های بهداشتی و درمانی
  • خرید ملک از طریق وام بانکی
  • حمایت از سایر اعضای خانواده برای ورود به استرالیا
  • اخذ شهرندی استرالیا
  • شرکت در کلاس‌های زبان به صورت رایگان
  • کار در نیوزلند

طبق گزارش آماری سالانه‌ی اداره مهاجرت استرالیا، تعداد متقاضیان اخذ اقامت دائم در طی سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰، ۱۴۰۳۶۶ نفر بوده است.

طبق گزارش آماری سالانه‌ی اداره مهاجرت استرالیا، تعداد متقاضیان اخذ اقامت دائم در طی سالهای 2019 و 2020، 140366 نفر بوده است.

 

 

با کارشناسان و وکلای با تجربه مقیم کانادا و استرالیا و آمریکا شرکت مهاجرتی رویال اپلای همراه باشید.

شرکت مهاجرتی رویال اپلای

تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱-۲۲۴۰۸۱۸۱-۲۲۴۰۷۱۷۱

آدرس:زعفرانیه، میدان الف، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه نهم شمالی ، واحد ۹۰۸

برای رفتن به صفحه فرم ارزیابی مهاجرتی و درخواست مشاوره رایگان کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 دیدگاه در “اقامت استرالیا