سه شغل مناسب برای استارت آپ کانادا

ایده استارت اپ کانادا

در این مقاله قصد داریم به بررسی یکی دیگه از ویزاهای مهم برای مهاجرت به کانادا بپردازیم. همانطور که در مقالات دیگر مشاهده کردید، ویزاهای مختلفی وجود دارند که با دریافت آنها می توانید به کشور زیبای کانادا مهاجرت کنید. دریافت ویزای استارت آپ تعریف ها، مراحل و شرایط خاص خود را دارد که در این مقاله به صورت صفر تا صدی به بررسی آن می پردازیم و هیچ جزئیاتی را از قلم نمی اندازیم. پس با ما همراه باشید.

اگر علاقه دارید به کانادا مهاجرت کنید و نمیدانید از کجا شروع کنید کارشناسان مجرب رویال اپلای به صورت کامل و ساده مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای کانادا را (به همراه تصویر+ویدیو آموزشی) را توضیح داد اند.کلیک کنید و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید. 

فهرست مطالب

ایده های مربوط انرژی های پاک و تجدید پذیر

در این مقاله به شغل هایی که اقدام برای آن ها برای ویزای سرمایه گذاری استارت آپ کشور کانادا مفید است می پردازیم.کشور کانادا در زمینه محیط زیست بسیار فعال است و شاید بخشی از این مربوط به محیط زیست وسیع و تنوع زیستی در آن باشد. کانادا شرایط ویژه ای را برای استارت آپ با موضوع انرژی های سبز در نظر گرفته است. صنعت انرژی خورشیدی در کانادا با توجه به شرایط اب و هوایی کانادا بسیار مورد توجه قرار گرفته است و شرکت ها از طریق خرید زمین در مناطق روستایی و نصب پنل های خورشید در زمین و انتقال آن به مناطق روستایی می توانند برای خود کسب درامد کنند. استارت آپ های این حوزه فقط مربوط به حوزه انرژی خورشیدی نیست و حوزه های زیادی را در زمینه انرژی های پاک در بر می گیرد.

خانه های هوشمند در استارت آپ کانادا

امروز کمتر کسی است که با خانه های هوشمند آشنا نباشد. تنظیم دما و نور خانه به صورت اتوماتیک یا برنامه داده شده. چک کردن موجودی یخچال خانه و سفارش به فروشگاه به طور اتوماتیک تا کنترل هرچیزی که در خانه احتیاج دارید در خانه هوشمند به طور اتوماتیک و با بهره وسیعی از تکنولوژی صورت می گیرد.

طبق بررسی های انجام شده امارها نشان از این میدهند که تقاضا برای خانه های هوشمند رو به افزایش است و این فرصت خوبی برای سرمایه گذاری استارت اپی در کانادا است..

نکته ای که برای برنامه نویسان قابل توجه است این است که در این فرایند از تکنولوژی های به روزی که در بستر بلاکچین فعالیت می کنند نیز با استقبال خوبی برخوردار بوده است. اگر شما برنامه نویسی به طور کلی و برنامه نویسی بلاکچین به طور اخص هستید این گزینه را بیشتر بررسی کنید.

به طور کلی با بهره گیری از اینترنت اشیا و با استفاده از سنسورهای مختلف در قسمت های مورد نظر اقدام به هوشمند کردن خانه می شود. کارهای مربوط به خانه های هوشمند رابط های قوی ای با موبایل هم احتیاج دارند تا کاربر از آن طریق تغییرات مورد نظرش در وضعیت خانه از جمله دمای خانه، ضبط برنامه ی تلویزیونی مورد علاقه، تمیز کردن خانه به وسیله ربات هوشمند و … را انجام دهد. .

نصب فیبر نوری در استارت آپ کانادا

در کشور کانادا نصب فیبر نوری از زمینه های خوب برای ایده های استارت آپ است. با پیشرفت تکنولوژی و نیاز مردم به اینترنت سرعت بالا  نصب فیبرنوری در کشور کانادا از روند رو به رشد خوبی برخوردار بوده.  اگر علاقمند به اینکار هستید شما میتوانید از دولت کشور استرالیا وام و کمک های بلاعوض دریافت نمایید.

 

ایده های استارت آپ

 

برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا چه مسیری پیشروی ما است؟

به موضوع به تفضیل در مقاله های دیگر پرداخته ایم اما  بیایید در اینجا نگاهی کلی به روند پذیرش ویزای کشور کانادا از طریق مهاجرت بیندازیم.

بعد از این که طرح استارت آپ خود را نوشته و به کمال رساندید، باید طرح استارت آپ خود را به تایید وزارت وزارت امور داخلی کانادا برسانید و پس از تایید آن و جلب موافقت یکی از شرکت های سرمایه گذاری کانادا، شما می توانید اقدام به راه اندازی کسب و کار استارت آپ خود کنید. در ابتدا باید به جذب نیروهای لازم بپردازید که باید در نظر داشته باشید اولویت شما باید کار

آفرینی و به کار گیری نیروی کانادایی باشد.

همچنین باید با ارایه سندهایی نشان دهید شما به نیروهای خود حقوق متناسب با بازار کار را پرداخت نمایید.

قصد ما در این مقاله پرداختن به سه زمینه مناسب جهت ارایه ایده های استارت آپ برای مهاجرت به کشور کانادا بود. در مقاله های بعدی به زمینه هایی که نباید در استارت آپ کانادا به سراغشان برویم خواهیم پرداخت. اگر علاقه به اطلاعات جامع در زمینه مهارجرت به کشور کانادا از طریق استارت آپ دارید، به این مقاله استارت آپ کانادا گروه رویال اپلای روجوع کنید.

اپدیت محتوایی ۱۴۰۲/۰۲/۲۰

دورنمایی از ویزای استارت آپ و اینکه ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

ویزای استارت آپ، نوعی ویزای سرمایه گذاری در کاناداست. بدین شکل که کشور کانادا به افرادی که دارای ایده های خلاقانه، طرح های جدید و … را دارند اقامت این کشور را می دهد تا در آنجا یک کسب و کار جدید راه بیاندازند. کسب و کارهایی که افراد در این کشور راه می اندازند، باید خلاقانه باشند، برای کانادایی ها اشتغال زایی کند و بتواند در بازارهای جهانی با دیگر ایده ها رقابت کند!

این طرح های جدید و نو آورانه که فرد ارائه می دهد باید از طرف سازمان های خاصی تایید شوند که این سازمان ها را خود کانادا مشخص کرده است! شما نمی توانید ایده ی خام خود را به آنها ارائه دهید بلکه باید آن را توسط یک ارگان خاص به شکل یک بیزینس پلن تخصصی و حرفه ای در بیاورید و به آنها ارائه کنید. ویزای استارت آپ برخلاف دیگر ویزاها، سرمایه ی کمتری نیاز دارد که در قدم های بعدی به این نکته می پردازیم. سرمایه ی حد اقلی برای راه اندازی یک کسب و کار در کشور کانادا از حد اقل ۶۰ هزار دلار شروع می شود و میتواند بیشتر شود.

داشتن یک بیزینس پلن خوب، مهم ترین بخش ماجراست! زیرا یک بیزینس پلن، اولین چیزیست که معرف شما خواهد بود!

حمایت از ایده های نوآورانه یا استارت آپ ها، طبق نمودار زیر از سال ۲۰۱۴ رشد زیادی داشته است و این یعنی شانس بیشتر برای دریافت ویزای استارت آپ:

آپ کانادا

قبل از اینکه شروع کنیم، بیایید برخی از اصطلاحاتی که در مسیر به آنها برخورد می کنیم را باهم بررسی کنیم. دانستن آنها موجب هضم راحت تر مطالب می شود.

نامه ی حمایتی یا Letter of Support

شما باید از شرکت های حمایت کننده یک نامه ی حمایتی یا ساپورت دریافت کنید. در ادامه ی این نوشته به طور کامل این مقوله ها بررسی خواهند شد!

گواهینامه ی تعهد یا Commitment Certificate

در این نامه که از شرکت حمایت کننده دریافت می کنید، اطلاعاتی در رابطه با توافق بین شما و سازمان حمایت کننده وجود دارد و همینطور، این نامه به منظور تعهد بین دو شرکت حمایت کننده و دولت کاناداست که از شخص متقاضی حمایت خواهند کرد.

اعضای اصلی و غیر اصلی در پرونده ی شما:

اعضای اصلی پرونده ی شما یا همان Essentials Applicants آن دسته از افراد هستند که ایده پرداز های اصلی پروژه می باشند و در صورت عدم وجود آنها، پروژه توانایی عنلی شدن را ندارد. اعضای غیر اصلی نیز آن دسته از افرادی اند که در نبود آنها نیز پروژه به کار خود و اجرایی شدن ادامه می دهد! برای نمونه در یگ پروژه ی طراحی سایت، کد نویس شخص اصلی و بازاریاب آن شخص غیر اصلی به حساب می آید!

نکته های مهم برای دریافت ویزای استارت آپ

برای دریافت ویزای استارت آپ، شما می توانید از هر استانی اقدام کنید به جز استان کبک. یادتان باشد برای دریافت ویزای استارت آپ و اخذ اقامت دائم کشور کانادا و مهاجرت به آنجا، باید یک بیزینس جدید ارائه کنید. در روش ویزای استارت آپ، شخص ایده را می دهد و از طرف دولت کانادا حمایت های لازم را دریافت می کند.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارت آپ، همانطور که می دانید از نوع ویزای سرمایه گذاری به حساب می آید و یک برنامه ی فدرالی کانادا مثل اسکیل ورکر است. اولین شرط مهم برای دریافت ویزای استارت آپ، داشتن نمره ی آیلتس ۵ می باشد که البته نمره ی بالایی نیست و صرفا نشان دهنده  یاشنایی شما با زبان انگلیسی می باشد. اگر بخواهیم مهم ترین شرط دریافت ویزای استارت آپ را نام ببریم، باید بگوییم «نوآورانه بودن بیزینس!»

شرایط لازم برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا به شرح زیر می باشد:

ایده ی خاص!

برای اینکه کسب و کار شما تایید شود، شخص کار آفرین باید حد اقل ۱۰ درصد از سهام شرکت را داشته باشد، به علاوه این، یک شرکت حداکثر ظرفیت ۵ نفر را دارد!

حمایت یک سازمان تایید شده از استارت آپ شما

سازمان هایی که خود دولت کانادا آن ها را تایید کرده است میتوانند بر روی کسب و کار شما سرمایه گذاری کنند و از ایده ی شما حمایت کنند. برای تایید شدن ایده ی شما، باید یکی از سازمان های تایید شده از طرح شما حمایت کنند.

زبان انگلیسی یا فرانسوی

اثبات اینکه شما زبان انگلیسی و یا فرانسوی بلدید یکی دیگر از شرایط مهم برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا می باشد. بالاتر خواندید که نمره ی آیلتس حد اقل ۵ برای این کار نیاز است.

تمکن مالی

داشتن توانایی مالی خوب برای ویزای استارت آپ بسیار ضروری و لازم است و جدا از استارت آپ، شخص باید بتواند از پس هزینه های اصلی زندگی خود و خانواده اش در این کشور بربیاید، نیازهایی اعم از خوراک، پوشاک و مسکن.

مقایسه ی ویزای استارتاپ و ویزای کار آفرینی

برای مهاجرت به کانادا، روش های گوناگونی وجود دارد اما روش استارت آپ که به تازگی معرفی شده است، روشی است که ساده تر است و سرمایه ی کمتری نسبت به دیگر روش ها نیاز دارد!

در روش ویزای استارت آپ، ایده ی شما حتما باید جدید و نوآورانه باشد ولی در روش کار آفرینی میتوانید از ایده های اجرا شده نیز استفاده کرد. در روش استارت آپ، احتمال شکست بسیار کمتر است زیرا ایده ی ارائه شده جدید و نو آورانه است.

از مزایای ویزای اقامتی استارت آپ میتوان به این اشاره کرد که در این روش، شما مجوز انجام هرکاری را دارید. کارهایی از قبیل کار کردن، سرمایه گذاری و … و همین امر سبب شده تا متقاضیان بسیار زیادی داشته باشد و افراد زیادی شانس خود را از این طریق امتحان کنند.

در روش کار آفرینی، شما ابتدا اقامت یک یا دو ساله ی خود را دریافت می کنید (بسته به استان انتخاب شده) و در مدت این دو سال باید تمام تعهدات خود از قیبل اجرایی کردن بیزینس، استخدام کارمند برای بیزینس خود و … برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمائید!

از طرف دیگر در روش استارت آپ، از همان ابتدا اقامت دائم خود را دریافت می کنید و و پس از گذشت ۳ سال تابعیت کانادا نیز به شما عطا می شود. حمایت های خوب از طرف دولت کانادا برای استارت آپ ها، در اختیار گذاشتن امکانات خوب نظیر کارگاه، ازمایشگاه و دفتر کار و … باعث پرطرفدار بودن این روش می شود.

استارت آپ کانادا

مزایای ویزای استارتاپ کانادا

دریافت ویزای استارت آپ کانادا، دارای مزایایی است

  • امکان کار در کانادا همزمان با درخواست اقامت دائم
  • امکان اقامت به همراه خانواده به طور همزمان
  • دریافت پاسپورت کانادایی پس از ۳ سال
  • قبول زبان حتی با نمره ی پایین (حد اقل آیلتس ۵)
  • حمایت خوب دولت کانادا و در اختیار قرار دادن امکانات
  • اختلال در فرایند بیزینس، مشکلی در دریافت اقامت دائم ایجاد نمی کند

 مشکلات و معایب ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارت آپ کانادا برای مهاجرت، گزینه ی بسیار خوبی است و شما با ارائه ی یک ایده ی جدید برای کسب و کار می توانید برای اخذ این نوع اقامت دائم کانادا اقدام کنید اما باید بدانید که مشکلاتی بعد از راه اندازی استارت آپ دامان شما را میگیرد برای مثال، گرد آوری و تشکیل یک تیم قوی و درست کار بسیار سختی است و ممکن است شما را با دشواری رو به رو کند. یا از دیگر مشکلات بعد راه اندازی استارت آپ کانادا می توان به بازار کار آن اشاره کرد. یعنی برای جذب مشتری و ایجاد بازار و تبلیغ آن نیاز به هزینه های بیشتر و برنامه ریزی (اکشن پلن) بسیار دقیقی دارید تا موفق شوید. در ادامه به برخی موانع سر راه شما قبل از راه اندازی استارت آپ کانادا می پردازیم.

  • دشواری دریافت ویزا
  • زمان بر بودن روند اداری
  • تعلیق کل گروه در صورت رد شدن درخواست یکی از اعضا آن گروه (شخص اصلی)
  • محدود بودن پرونده های پذیرشی در یک سال
  • ناممکن بودن مهاجرت به استان کبک با این روش

دلیل رد شدن (ریجکت شدن) ویزای استارتاپ کانادا

یکی از راه های بسیار خوب برای اخذ اقامت دائم کانادا، اقدام از طریق روش ویزای استارت آپ کاناداست. در این روش مهاجرتی، شما می توانید اقامت خود و اعضای خانواده ی خود را دریافت نمایید. در این روش، متقاضی باید یک ایده ی اجرا نشده و جدید، و صد البته خلاقانه ارائه دهد تا بتواند اقامت دائم این کشور را با ایده ی کسب و کار خود به دست بیاورد. پرونده های استارت آپی کانادا از دو جنبه بررسی می شوند که به ترتیب «ابعاد زندگی شخصی فرد» و «بررسی ایده از نظر تجاری» هستند.

ابعاد زندگی شخصی فرد

  • داشتن سوء پیشینه
  • مشکلات پزشکی که برای دولت کانادا هزینه بردار باشد
  • عدم تمکن مالی برای رفع نیاز های خود و خانواده
  • نداشتن مدرک زبان

موارد بالا، از لحاظ بررسی زندگی شخصی شما دلایل ریجکت (Rejection) شدن پرونده ی شما هستند.

بررسی ایده از نظر تجاری

  • شما و تیمتان باید با داشتن سوابق خوب کاری و تحصیلی، اثبات کنید که توانایی اجزا و مدیریت پروژه ی خود را دارید! زیرا در غیر این صورت، تنها هزینه های زیادی بر دولت کانادا تحمیل خواهید کرد پس پرونده ی شما احتمال ریجکت شدن بیشتری خواهد داشت.
  • تیم (متقاضی اصلی) یا همان Essential Applicant رد شود، درخواست کل تیم شما رد خواهد شد! لازم به ذکر است اگر درخواست یکی از افراد گروه که عضو اصلی به حساب نمی آید رد شود، بقیه ی اعضاء تیم ریجکت نخواهند شد و رد شدن شخص غیر اصلی عملا هیچ تاثیری بر دیگر اعضا ندارد.
  • لازم است اثبات شود حضو شما برای انجام این پروژه الزامی می باشد و در صورت نبود شما، پروژه به اتمام نخواهد رسید.

مراحل ویزای استارتاپ کانادا

در روند دریافت ویزای استارت آپ کانادا، مراحلی وجود دارند که شما باید از آنها گذر کنید تا به نتیجه ی مورد نظر خود برسید. طبق این مراحل:

ابتدا باید طرح خود را توسط سازمان های مورد تایید کانادا در رابطه با استارت آپ ها برسانید! پس از تایید شدن طرحتان، لازم است توانایی خود را در طبان انگلیسی اثبات کنید که این کار با داشتن مدرک آیلتس با نمره ی حد اقل ۵ ممکن است.

درست همانطور که قبل تر ذکر شدن، داشتن تمکن مالی برای رفع نیاز های خود و خانواده تان بسیار ضروری می باشد. علاوه بر نیاز های شخصی، باید توان پیشبرد استارت آپ خود را داشته باشید.

کلیات مراحل دریافت ویزای استارت آپ را باهم بررسی کردیم. حال نوبت آن است که وارد جزئیات شده و مراحل را به طور کامل بررسی کنیم.

برای شکل گیری یک دید کلی ابتدا به تصاویر زیر نگاهی بیاندازید:

دریافت ویزای استارآپ کشور کانادا

دریافت نامه حمایتی ویزای کانادا

برای درخواست ویزای استارت آپ کانادا شما باید حمایت یکی از سازمان های تعیین شده ی تجاری را به دست بیاورید. این سازمان ها، سازمان هایی هستند که برای راه اندازی استارت آپ ها تایید شده اند و هر کدام پروسه های خاص خود را دارند. اگر شما ایده ی بیزینسی و ایده ی استارت آپی خود را به یکی از این سازمان ها ارائه دهید، درصورت تایید شدن و تمایل، به شما نامه ی حمایتی می دهند.

مراحل دریافت نامه ی حمایتی:

برای دریافت نامه ی حمایتی، ابتدا باید با ویزای استارت آپ آشنایی کامل داشته باشید و اطلاعات لازم را کسب کنید. برای دریافت اطلاعات کامل، میتوانید به صورت رایگان با مشاورین رویال اپلای تماس بگیرید و راهنمایی شوید. در ادامه، شما باید یک بیزینس پلن برای خود طراحی کنید تا بتوانید آن را به سازمان های حمایتی ارائه دهید. سپس، لازم است تا به طور کامل بررسی کنید تا بدانید که کاملا واجد شرایط خواسته شده هستید. یعنی باید مطمئن باشید که همچیز درست است و حتی شما به خوبی توانایی این را دارید که استارت آپ خود را راه اندازی و آن را مدیریت کنید.

در قدم بعدی، باید برای درخواست ویزای استارت آپ اقدام نمائید. بعد از گذراندن این مراحل، درصورت خلاقانه بودن بیزینس، دارا بودن شرایط خواسته شده و … میتوانید نامه ی حمایتی خود را از سازمان های مورد تایید دریافت نمائید.

حال که مراحل دریافت ویزای استارت آپ را باهم بررسی کردیم، آیا میدانید برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا چه مدارکی لازم است؟ با ما همراه باشید تا لیست کامل مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا را باهم بررسی کنیم!

مدارک لازم برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا

برای دریافت و شروع پروسه ی دریافت ویزای استارت آپ کانادا، مدارکی نیاز دارید که شامل کپی گذرنامه، نامه ی حمایتی، نامه ی تمکن مالی و … می شود. لیست کامل مدارک مورد نیاز را در جدول زیر مشاهده می کنید.

لازم برای استارت آپ کانادا

سازمان هایی که ویزای استارتاپ کانادا را تایید می کنند کدام اند؟

ویزای استارت آپ کانادا، یکی از برنامه های دولت فدرال این کشور است که به افراد این مجوز را می دهد که برای هر ایالتی به جز کبک، درخواست مهاجرت بدهند و کسب و کار نوآورانه ی خود را در آنجا راه اندازی کنند. مزیت این نوع ویزا این است که دولت کانادا حمایت های بسیاری از این افراد به عمل می آورد و امکانات خوبی اعم از کمک مالی و … را در اختیار آنها قرار می دهد تا هرچه بهتر در فرایند استارت آپ خود پیش بروند و برای اقتصاد این کشور سود آوری داشته باشند! این سازمان های حمایتی که کسب و کار شما را تایید می کنند و حمایت خود را با دادن یک نامه ی حمایت از شما اعلام می کنند به سه دسته ی ونچرها(Venture)، سازمان های تحقیقاتی ناظر یا انکوباتورها (Incubators) و سرمایه گذاران انجل یا انجل اینوستر ها (Angel Investors) تقسیم می شوند.که به ترتیب به هرکدام از آنها می پردازیم.

انجل اینوسرتورز Angel Investors

این سازمان ها، سازمان های سرمایه گذاری ای هستند که شرایط به نسبت آسان تری نسبت به دیگر سازمان ها دارند. روند حمایتی آنها به این صورت است که چند درصد از سهام شرکت مورد حمایت را در ازای هزینه ها و سرمایه ی مورد نیاز درخواست می کنند. متقاضیان میتواند از یک سازمان حمایتی انجل مبلغی تا ۷۵ هزار دلار دریافت کنند.

وچنرها Venture Capital Fund

این دسته از سازمان های حمایتی، ریسک بالاتری نسبت به دیگر سازمان ها قبول می کنند. یعنی از ایده هایی حمایت می کنند که ریسک بالاتری دارند اما ممکن است سود بسیار بیشتری داشته باشند. این سازمان ها معمولا از آن بیزینس هایی حمایت می کنند که مراحل اولیه ی رشد خود را گذرانده اند و دلیل این امر آن است که مطمئن شوند این سازمان ها تنها به حمایت مالی برای رشد نیاز دارند. متقاضیان می توانند از ونچرها مبلغی تا ۲۰۰ هزار دلار دریافت نمایند.

انکوباتورها Incubators

این دسته از سازمان ها، معمولا سرمایه ای در اختیار استارت آپ یا بیزینس قرار نمی دهند بلکه بیشتر بیزینس را برای ورود به بازار های کانادا آماده می کنند و به آنها راهکارهایی برای توسعه ارائه می دهند.

هرکدام از این سازمان ها، درصد موافقت متفاوتی دارند که در نمودار زیر ملاحظه می کنید:

موفقیت هر یک از سازمان های حمایتی

لیستی از سازمان های مورد تایید کانادا برای ویزای استارتاپ:

به عنوان یکی از مراحل مهم در دریافت ویزای استارت آپ، سازمان های حمایتی که به شما نامه ی حمایت از کسب و کارتان را اعطا می کنند، لیستی از این سازمان های مناسب برای شما تهیه کرده ایم که به ترتیب زیر میتوانید درباره ی آنها تحقیقات لازم را به عمل بیاورید:

شغل مناسب استارت آپ کانادا

حداقل سرمایه ی لازم برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارت آپ، روش بسیار خوبی برای اخذ اقامت دائم کانادا و مهاجرت به این کشور است. یکی از مهمترین مسائل مطرح در این روش، هزینه ها و حد اقل سرمایه ی لازم است. فرد باید توان مالی برای اقدام از طریق این روش را داشته باشد تا بتواند اقامت دائم این کشور را دریافت کند.

حد اقل سرمایه ی لازم برای ویزای استارت آپ به کوچک و بزرگی استارت آپ، هزینه های اولیه ی آن، و اینکه چه مقدار قصد هزینه کردن برای استارت آپ خود را دارید بستگی دارد و متغییر است.

تمکین مالی، برای این روش ضروریست و میزان تمکن مالی شما باید از هزینه های استارت آپ بیشتر باشد در غیر این صورت تاثیر بسیار منفی بر درخواست شما می گذارد و احتمال ریجکت شدن را بسیار زیاد می کند. به صورت کلی، حد اقل هزینه برای ویزای استارت آپ کانادا ۶۰ تا ۷۰ هزار دلار می باشد. در کنار این حداقل سرمایه، ممکن است هزینه های دیگری نیز بپردازید برای مثال هزینه های پرداختی به سازمان های حمایتی و یا دیگر هزینه ها.

هزینه های زندگی در کشور کانادا

در کنار هزینه های استارت آپ شما، هزینه های زندگی در کشور کاندا نیز باید بپردازید. این مبلغ میتواند بر اساس تعداد افراد خانواده تغییر کند. به طور متوسط، هزینه های زندگی برای یک خانواده ی ۴ نفری در کشور کانادا ۵۵۰۰ دلار در ماه می باشد آن هم بدون احتساب اجاره ی منزل در این کشور. فراموش نکنید که هزینه های زندگی در کانادا بسیار مناسب است و برای هر فرد بالغ در ماه، هزینه ای معادل ۱۵۰۰ دلار تخمین زده شده است.

یا برای نمونه هزینه ی زندگی در شهر ونکوور که یکی از شهرهای مهم استان بریتیش کلمبیاست، رقمی برابر با ۶۰۰۰ تا ۶۵۰۰ دلار است (بدون احتساب اجاره منزل) و هر فرد بالغ میانگین ماهانه ۱۷۰۰ دلار هزینه دارد.

به کانادا

مدت زمان لازم برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا

برای دریافت ویزای استارت آپ کشور کانادا، باید تمامی مدارک مورد نیاز را گرد آوری کنید و پس از اتمام مراحل درخواست، آن را به صورت کامل ارسال نمائید تا مدارک شما پردازش شوند. اگر مدارک کامل نباشد و در آن نقصی باشد، بدون آنکه پردازش شود، مجددا برای شما ارسال می شود اما اگر مدارک شما کامل و بدون ایراد باشد، پردازش شروع شده و مدت زمان انتظار برای جواب پردازش، ۱ الی ۲ سال خواهد بود. مدت زمان انتظار شما برای پاسخ پردازش، ارتباط مستقیم دارد با ایده ی شما. هرچقدر خاص تر، نو آورانه تر و سود آور تر باشد مدت زمان نیز کاهش چشمگیری خواهد داشت.

در فرایند دریافت ویزای استارت آپ کانادا برای مهاجرت و اقامت دائم این کشور، داشتن یک همراه خوب امری بسیار ضروریست و میتواند شمارا در رسیدن به هدف خود بسیار راهنمایی و حمایت کند. مجموعه ی رویال اپلای آماده ی همراهی شما در این سفر طولانیست و هر آنچه که نیاز است بدانید و انجام دهید را برای شما به صورت تضمینی و بی نقص انجام خواهد داد. برای مشاوره ی رایگان در این مورد می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید و فرایند را به صورت کامل فرا بگیرید.

 

با کارشناسان و وکلای با تجربه مقیم کانادا و استرالیا و آمریکا شرکت مهاجرتی رویال اپلای همراه باشید.

شرکت مهاجرتی رویال اپلای

تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱-۲۲۴۰۸۱۸۱-۲۲۴۰۷۱۷۱

آدرس:زعفرانیه، میدان الف، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه نهم شمالی ، واحد ۹۰۸

برای رفتن به صفحه فرم ارزیابی مهاجرتی و درخواست مشاوره رایگان کلیک کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع به تایپ کردن برای دیدن پستهایی که دنبال آن هستید.