مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

ایالات متحده آمریکا یکی از مهاجر پذیر ترین کشورها در دنیاست.

سیستم آموزشی قوی، نرخ بیکاری پایین، درآمد بالا و قدرت اقتصادی برتر در ایالات متحده باعث افزایش تقاضا برای اخذ اقامت آمریکا شده است.

بر اساس آمارهای اخیر جمعیت مهاجران در ایالات متحده در حال افزایش است و به رکورد بالای ۴۶میلیون مهاجر رسیده است.

فرصت های مختلفی برای مهاجرت به آمریکا برای دانشجویان،نیروی کار خارجی ، پیوستن به اعضای خانواده و یا سرمایه گذاران وجود دارد.

برای دریافت اقامت آمریکا از طریق هر یک از این روش ها و تایید درخواست ویزای شما توسط ایالات متحده باید شرایط خاصی را داشته باشید.

اگر شما هم با پرسش چگونه به آمریکا مهاجرت کنیم رو به رو هستید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. در این مقاله به انواع روش های مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان و شرایط  مهاجرت به آمریکا از طریق ویزاهای دائم یا موقت و هزینه های مهاجرت و زندگی در این کشور پرداخته شده است.

فهرست مطالب

آشنایی با کشور آمریکا

آشنایی با کشور ایالات متحده آمریکا اولین قدم برای اقدام مهاجرت به آمریکا می باشد. آمریکا کشوری واقع در قاره‌ی آمریکای شمالی و در همسایگی اقیانوس اطلس و آرام است. کشورهای همسایه آن کانادا و مکزیک هستند. آمریکا از غرب با رشته‌ کوه‌های بلند و از شرق با کوه‌های کم ارتفاع محصور شده است. نظام حکومتی این کشور جمهوری فدرال مبتنی بر قانون اساسی و متشکل از ۵۰ ایالت است. رئیس دولت رئیس جمهور است. آمریکا با مساحت ۹/۸ میلیون کیلومتر مربع چهارمین کشور پهناور جهان محسوب می‌شود. در سال ۱۹۰۰، آمریکا به بزرگترین اقتصاد جهان تبدیل شد و بعد از جنگ جهانی دوم آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی به عنوان دو ابر قدرت جهان شناخته شدند.

هم اکنون آمریکا از اقتصادی پیشرفته برخوردار است که برنامه ریزی اقتصادی متمرکز و مقررات دولتی نقش بسزایی در این پیشرفت داشته‌اند. آمریکا بزرگترین وارد کننده و دومین صادر کننده بزرگ جهان است. این کشور دارای برخی از بزرگترین مراکز شهری جهان است. ثروت این کشور تا حدودی انعکاس منابع طبیعی غنی و تولید محصولات کشاورزی است.

آمریکا از نظر استانداردهای جهانی نسبتا جوان و کمتر از ۲۵ سال سن دارد. پایتخت این کشور واشینگتن دی سی و پر جمعیت ترین شهرش نیویورک سیتی می‌باشد. بر خلاف چین که عمدتا جمعیت بومی را در خود جای داده است، آمریکا از تنوع نژادی بالایی برخوردار است که این تنوع ناشی از مهاجرت گسترده‌ی مردم جهان به امید فرصت‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به این کشور است. احتمالا هیچ کشوری در جهان از چنان طیف گسترده‌ای در نژاد، قومیت و فرهنگ برخوردار نیست. این کشور از معیارهای بین المللی از جمله، رعایت حقوق بشر، کیفیت زندگی، درآمد و ثروت، اقتصاد شکوفا و سیستم آموزشی با کیفیتی برخوردار است.

آمریکا یکی از اعضای موسس سازمان ملل متحد، بانک جهانی، صندوق بین المللی پول و عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل است. این کشور بیش از یک سوم هزینه‌های نظامی جهان را پوشش می‌دهد و بزرگترین قدرت نظامی در جهان به شمار می‌رود.

واحد پول این کشور دلار آمریکایی است. این واحد پول بیشترین استفاده را در معاملات بین المللی دارد و مهم‌ترین ارز ذخیره جهان است

واحد پولی آمریکا

بررسی جمعیت کشور آمریکا

طبق آنچه اداره سرشماری آمریکا در ۱ آوریل ۲۰۲۳ گزارش کرده است، امریکا جمعیتی معادل ۳۳۱ میلیون نفر را در خود جای داده که این آمار آمریکا را به سومین کشور پرجمعیت جهان تبدیل می‌کند. به طور تقریبی جمعیت آمریکا در هر ۱۰۰ ثانیه یک نفر افزایش می‌یابد.

آمریکایی‌های سفید پوست با اصل و نسب اروپایی بزرگترین گروه نژادی و قومی آمریکا را تشکیل می‌دهند. اسپانیایی تبارها و آمریکای لاتین دومین گروه بزرگ نژادی این کشور، آمریکایی‌های آفریقایی تبار نیز سومین گروه اجدادی بزرگ، آسیایی آمریکایی تبارها چهارمین گروه و بومیان آمریکا کوچکترین گروه نژادی این کشور را تشکیل می‌دهند.

نمودار گروه‌های نژادی و قومی آمریکا طبق اطلاعات موجود در سال ۲۰۲۳

در سال ۲۰۲۳، تقریبا ۴۵.۳میلیون مهاجر در آمریکا زندگی می کنند یعنی  ۱۳.۶ درصد از کل جمعیت ایالات متحده را مهاجران تشکیل می دهند. در سال ۲۰۲۳، ییش از ۲۴ میلیون مهاجر ، تابعیت ایالات متحده را دریافت کردند که تقریباً ۵۳ درصد از کل جمعیت مهاجران را تشکیل می دهند. ۷۴۰۰۰۰ مهاجر مقیم دائم  هستند که گرین کارت آمریکا را دارند، ۶.۸ میلیون نفر اقامت موقت آمریکا را دارند که شامل گردشگران و دارندگان ویزای تحصیلی یا کاری و …می شوند. همچنین در پنج ماه اول سال مالی ۲۰۲۳ (اکتبر ۲۰۲۲ تا فوریه ۲۰۲۳)، ۱۲۳۰۰  پناهنده وارد ایالات متحده شده اند.

نمودار جمعیت مهاجر آمریکا در سال ۲۰۲۳

زبان ملی آمریکا

زبان ملی آمریکا، انگلیسی است. این در حالی است که هیچ زبان رسمی در سطح فدرال وجود ندارد. سه ایالت و چهار قلمرو در این کشور، علاوه بر انگلیسی، زبان‌های محلی یا بومی را نیز به رسمیت شناخته‌اند.

طبق اطلاعات و گزارش‌های موجود، در سال ۲۰۲۳، حدود ۲۴۵ میلیون نفر (از کل جمعیت ۳۱۳ میلیونی)، در این کشور به زبان انگلیسی صحبت می‌کردند. بیش از ۳۷ میلیون نفر نیز به زبان اسپانیایی صحبت می‌کردند که این امر باعث شد این زبان به دومین زبان پرکاربرد در آمریکا تبدیل شود. سایر زبان‌هایی که مردم این کشور از آن استفاده می‌کنند، عبارتند از: چینی، تاگالوگ، ویتنامی، فرانسوی، کره‌ای و آلمانی.

نمودار زیر به بررسی تعداد افرادی که به هر یک از این زبان‌ها تکلم می‌کنند، می‌پردازد:

مقیاس به میلیون نفر
بررسی تعداد افرادی که به هر یک از این زبان‌ها تکلم می‌کنند

مذهب در ایالات متحده آمریکا 

اولین متمم قانون اساسی، اعمال آزادانه‌ی دین را به رسمیت می‌شناسد. آمریکا بزرگترین جمعیت مسیحیان جهان را در خود جای داده است. پروتستانیسم بزرگترین گروه مذهبی مسیحیت و تقریبا نیمی از کل آمریکایی‌ها را تشکیل می‌دهد. سایر دین‌های موجود در این کشور عبارتند از: یهودیت، اسلام، هندو، بودایی و آگنوستیک ( افراد بی دین )

مذهب در ایالات متحده آمریکا

چرا آمریکا بهترین مقصد مهاجرتی است؟

آمریکا سنت دیرینه‌ای در استقبال از مردم با هر پیشینه و فرهنگی دارد. پس این کشور می‌تواند انتخابی مناسب برای افراد در سراسر جهان باشد. اما چرا آمریکا انتخابی مناسب برای مهاجرت است؟

استاندارد تحصیل در آمریکا به قدری بالا است که می‌توان اطمینان داشت دانش‌آموزان و دانشجویان از بهترین موقعیت‌های تحصیلی برخوردار خواهند بود. سیستم آموزشی آمریکا شهرت جهانی دارد. طبق گزارشات بدست آمده، ۱۳ تا ۱۵ کالج و دانشگاه آمریکایی در بین ۲۰ موسسه آموزشی برتر جهان قرار دارند.

از بین تمام آمریکایی‌های ۲۵ ساله و یا بالاتر:

  • ۶% از دبیرستان فارغ التحصیل شدند.
  • ۶% در کالج شرکت کرده‌اند.
  • ۲% مدرک لیسانس دارند.
  • ۶% مدرک فوق لیسانس دارند.

هم چنین دانشگاه های ایالات متحده برای دانشجویانی که به دنبال فرصت های کاری  بعد از فراغت از تحصیل هستند، دوره های کارآموزی ارائه می دهد. اکثر دانشجویان با شرکت در یک دوره کارآموزی و کسب تجربه عملی برای یافتن مشاغل تخصصی آماده می شوند.

ایالات متحده  به دانشجویان بین المللی  اجازه می دهد در طول یک ترم ۲۰ ساعت در هفته در دانشگاه کار کنند و در ایام تعطیل، مجاز به کار ۴۰ ساعت در هفته هستند. دانشجویان می توانند در کافه تریا، کتابخانه و غیره در دانشگاه کار کنند و اگر  مایل به کار در خارج از دانشگاه هستند، مجوز لازم را از اداره مهاجرت آمریکا دریافت کنند.

آمریکا در نوآوری پزشکی، یکی از کشورهای پیشرو در سراسر جهان است. این بدان معناست که می‌توانید از بهترین خدمات درمانی در این کشور بهره ببرید. اما هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی در این کشور یکی از گران‌ترین‌ها در سراسر جهان است. با این حال، اگر تحت پوشش بیمه باشید، تا مقدار زیادی می‌توان در این هزینه‌ها صرفه جویی کرد.

آمریکا در سرانه تولید ناخالص داخلی رتبه‌ی ششم در جهان را دارد. همانطور که گفتیم دلار آمریکا مهم‌ترین ارز ذخیره‌ی جهان می‌باشد که نشان از ثبات و قدرت این واحد پول است. گزارشات حاکی از آن است که آمریکا بالاترین میانگین درآمد خانوار را دارد و رتبه‌ی اول بهداشت غذایی در شاخص امنیت غذایی جهان را به خود اختصاص داده است.

آمریکا به طور متوالی در رتبه‌ی پنج کشور برتر جهان از نظر بهره‌وری نیروی کار قرار دارد. در این کشور کارفرمایان معمولا به دنبال استخدام افرادی هستند که با استعدادترین و بهترین افراد در حوزه‌ی کاری‌شان هستند.

پس اگر مهارت قابل توجهی دارید، می‌توانید امیدوار باشید تا به عنوان نیروی کار وارد آمریکا شوید.

در سال ۲۰۲۳، ۲۷ میلیون خارجی در ایالات متحده کار می کردند که نزدیک به ۱۸.۱٪ از کل  نیروی کار خارجی را تشکیل می دهند.

همچنین، در سال ۲۰۲۳، نرخ بیکاری برای مهاجران ۳.۴ درصد است که نسبت به شهروندان ایالات متحده که ۳.۷ درصد است، کمتر می باشد.

این نشان می دهد که مهاجران موقعیت های شغلی بیشتری را در بازار کار به دست می آورند.

قیمت زمین و ملک در آمریکا به استثنای برخی از شهرها از جمله نیویورک، لس آنجلس و سایر شهرهای بزرگ مقرون به صرفه بوده و افراد به راحتی می‌توانند مسکن مورد نظرشان را تهیه کنند.

از اواخر قرن نوزدهم میلادی، آمریکا در تحقیقات علمی و نوآوری جز فناوری‌های پیشرفته در سراسر جهان بوده است. این کشور در تحقیقات علمی و عوامل تاثیر گذار در جهان پیشتاز است.

ساده ترین راه های مهاجرت به آمریکا

آسان ترین راه مهاجرت به آمریکا به شرایط شما بستگی دارد.

بسته به شرایط و هدفی که از سفر به آمریکا دارید انواع روش های دریافت اقامت دائم یا موقت آمریکا وجود دارد. 

اقامت دائم یا همان گرین کارت آمریکا به شما اجازه اقامت و کار دائمی در آمریکا را می دهد.

اقامت موقت آمریکا برای افرادی است که با هدف بازدید، کار موقت، تحصیل به آمریکا می آیند.

برای هر یک از این روش ها باید شرایط خاصی را داشته باشید و در برخی روش ها باید از طرف یک شهروند یا بستگان مقیم آمریکا، یک کارفرما یا یک برنامه خاص حمایت مالی شوید.
یکی از کم هزینه‌ترین و ساده‌ترین راه‌ها, مهاجرت از طریق قرعه کشی لاتاری است.

در صورتی که در یکی از قرعه کشی‌های لاتاری برنده شوید و موفق به دریافت ویزا شوید، به راحتی و در سریعترین زمان ممکن می‌توانید وارد آمریکا شوید.

برای ثبت نام لاتاری بر خلاف سایر روش های مهاجرتی آمریکا نیاز به شرایط خاصی ندارید و با داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم و یا حداقل ۲ سال سابقه کار در ۵ سال گذشته که مورد تایید وزرات کار آمریکا می توانید به صورت رایگان ثبت نام کنید.

برنامه لاتاری هر ساله تعداد ۵۵,۰۰۰ ویزای لاتاری را برای کشورهایی که از نظر مهاجرت به ایالات متحده آمریکا از نرخ کمی برخوردار هستند در نظر می گیرد.

هر ساله می توانید از طریق وبسایت رسمی ثبت نام به آدرس https://dvprogram.state.gov به صورت رایگان ثبت نام لاتاری را انجام دهید.

برندگان به طور تصادفی از بین ۱۰تا ۱۲ میلیون نفر که هر ساله تقاضای این ویزا را دارند، تعیین می‌شوند.

تعداد افرادی که برنده می شوند از تعداد افرادی که ویزای لاتاری را دریافت می کنند بیشتر است به همین دلیل صرف برنده شدن به معنی اخذ گرین کارت آمریکا نیست.

افرادی که برنده می شوند بعد از سپری کردن مراحل بعدی یعنی شرکت در مصاحبه و اخذ ویزای امریکا از سفارت این کشور می توانند واردآمریکا شوند و گرین کارت آمریکا را دریافت کنند.

اما سایر روش‌های موجود از جمله مهاجرت از طریق کار، از طریق تحصیل و یا سرمایه گذاری شرایط، هزینه‌ها و الزامات  خاص خود را دارد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

انواع روش‌های مهاجرت به آمریکا

بزرگترین گروه مهاجران از طریق ویزاهای خانوادگی وارد آمریکا می‌شوند. شهروندان آمریکا و افراد با اقامت دائم می‌توانند همسر، نامزد و یا فرزندان تحت تکفل خود را با خود به آمریکا ببرند. این افراد ممکن است تحت شرایط خاصی بتوانند والدین، خواهر و برادرهای ۲۱ سال و یا بیشتر را نیز به آمریکا دعوت کنند. شهروندان آمریکا و افراد با اقامت دائم می‌توانند همسر، نامزد، والدین، خواهر و برادر و یا فرزندان تحت تکفل خود را با خود به آمریکا ببرند.

نوع ویزای شما بستگی به نسبت خانوادگی شما (والدین، خواهر و برادر یا همسر و فرزندان) متفاوت است. به طور کلی دو نوع ویزای خانوادگی آمریکا وجود دارد :

نوع اول : ویزای IR یا همان ویزای پیوست به شهروند آمریکا (فوری):

این ویزا برای اعضای خانواده فردی است که شهروند آمریکاست و قصد دارد همسر، فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال و یا والدین خود را به آمریکا بیاورد. تعداد صدور این ویزاها با محدودیتی مواجه نیست. افرادی که موفق به دریافت این ویزا می شوند گرین کارت آمریکا را دریافت میکنند.

در جدول زیر انواع این ویزاها را مشاهده می کنید :

انواع ویزای خانوادگی فوری

همسر یک  شهروند آمریکا (ویزای IR-1)

از ازدواج شما حداقل ۲ سال گذشته باشد.

فرزندان یک شهروند آمریکا (ویزای IR-2)

فرزندان باید مجرد و زیر ۲۱ سال باشد.

فرزندخوانده یک شهروند آمریکا (ویزای IR-3)

برای افرادی است که قبلا در کشوری به جز آمریکا به فرزند خواندگی گرفته شده اند.

یتیمانی که توسط یک شهروند آمریکا به فرزند خواندگی پذیرفته می شوند (ویزای IR-4)

برای افراد یتیمی است  که به فرزندخواندگی یک شهروند آمریکایی پذیرفته می شوند.

والدین یک شهروند آمریکا

شهروند آمریکا باید بالای ۲۱ سال باشد.

نوع دوم : ویزای F یا همان پیوست به مقیم دائم یا شهروندان آمریکا ( الویت دار):

این ویزا برای همسر یا فرزندان زیر ۲۱ سال افرادی است که اقامت دائم یا گرین کارت آمریکا را دارند، فرزندان مجرد بالای ۲۱ سال یک شهروند آمریکا فرزندان متاهل یک شهروند آمریکا یا خواهر و برادر یک شهروند آمریکا ست.

این نوع ویزاها با محدودیت تعداد صدور سالیانه مواجه هستند زیرا به ترتیب الویت رسیدگی می شوند.

متقاضیان دریافت برخی از این ویزا باید سال ها منتظر وقت مصاحبه ویزا باشند.

در جدول زیر انواع ویزاهای الویت دار آمریکا را مشاهده می کنید :

انواع ویزای خانوادگی الویت دار

فرزندان بالای ۲۱ سال یک شهروند آمریکا ( ویزای F-1)

فرزندان باید مجرد و بالای ۲۱سال باشند.

سالانه ۲۳۴۰۰ ویزایF-1 صادر می شود.

فرزندان و همسر یک مقیم دائم آمریکا (F-2A)

همسر رسمی فرد باشد.

 فرزندان باید مجرد و زیر ۲۱ سال باشند.

سالانه ۲۱۹۸۴ ویزای F-2A  صادر می شود.

فرزندان یک  مقیم دائم آمریکا (ویزای F-2B)

فرزندان باید مجرد و بالای ۲۱ سال باشند.

سالانه ۲۶۰۰۰ ویزایF-2B  صادر می شود. 

فرزندان متاهل یک شهروند آمریکا

ویزای (F-3)

فرزندان باید متاهل باشند و ویزا شامل همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال آن ها هم می شود.

سالانه ۲۳۴۰۰ ویزای F-3 صادر می شود.

خواهر و برادر یک شهروند آمریکا (ویزای F-4)

شهروند آمریکا باید بالای ۲۱ سال باشد.

فرزندان زیر ۲۱ سال  خواهر و برادر  و همسر آن ها هم می توانند درخواست ویزا کنند.

سالانه ۶۵۰۰۰ ویزای F-4 صادر می شود.

اگر قصد ازدواج با یک فردی که شهروند آمریکاست را دارید می توانید با درخواست ویزای K-1 که همان ویزای نامزدی است، وارد امریکا شوید.

با مهاجرت از طریق ازدواج ابتدا ویزای موقت دریافت می کنید و بعد از ازدواج با شهروند آمریکا و سپری شدن حداقل ۲ سال می توانید با درخواست ویزای  CR-1 وضعیت اقامت خود را تغییر دهند.

لازم به ذکر است بعد از ورود به آمریکا فقط ۹۰ روز فرصت دارید رسما با شهروند آمریکایی ازدواج کنید.

در غیر اینصورت به دلیل نقض مقررات آمریکا به کشور خود دیپورت می شوید.

سالانه تنها ۳۵۰۰۰ تا ۴۵۰۰۰ نفر می توانند با دریافت ویزای نامزدی به آمریکا مهاجرت کنند و با ثبت رسمی ازدواج خود با شهروند آمریکایی گرین کارت یا همان اقامت دائم آمریکا را دریافت کنند.

فراموش نکنید که محدودیت تعداد صدور ویزاهای نامزدی به این معنی است که درخواست های مهاجرتی از این طریق به ترتیب الویت رسیدگی می شوند بنابراین ممکن است مدت زمان انتظار شما برای دریافت ویزا طولانی باشد.

اگر در زمان انتظار برای ویزای K-1 با نامزد خود در خارج از آمریکا رسما ازدواج کردید می توانید در خواست نوع دیگری از ویزای نامزدی یعنی K-3 را داده و موقتا وارد آمریکا شوید تا تکلیف اقامت دائم شما از طریق همسرتان معلوم شود.

اعتبار این ویزا برای ۲ سال است و به مدت ۲ سال دیگر هم می توان ان را تمدید کرد.

یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به آمریکا، مهاجرت از طریق کار است. در صورتی که کارفرمای آمریکایی نتواند فردی واجد الشرایط در آمریکا برای ردیف شغلی مد نظر پیدا کند، می‌تواند کارمند خارجی استخدام نماید. بیش از ۲۰ نوع ویزا برای نیروی کار موقت خارجی وجود دارد. از جمله:

  • ویزای L-1 برای نقل و انتقالات درون شرکتی.
  • ویزاهای مختلف P برای ورزشکاران، کمدین ها؛
  • ویزای R-1 برای کارکنان مذهبی؛
  • انواع ویزای A برای کارمندان دیپلماتیک؛
  • ویزای O-1 برای افراد با توانایی و برتری در زمینه تخصصی خود؛ 
  • ویزاهای مختلف H برای  نیروی کار ماهر و معمولی.

طبقه بندی ویزا از نظر شرایط واجد شرایط بودن، مدت زمان، اجازه به نیروی کار برای آوردن اعضای خانواده خود به آمریکا متفاوت است. در بیشتر موارد، این افراد در صورت پایان کار، باید ایالات متحده را ترک کنند. ممکن است بسته به نوع شغل و صلاحیت های اتباع خارجی، کارفرما برای استخدام دائمی،  نیروی کار را حمایت کند.

برخی از این پیشنهادهای شغلی به صورت فصلی و موقت هستند مانند ویزای نیروی کار کشاورزی ویزای (H-2A)، ویزای نیروی کار غیر کشاورزی ویزای (H2-B) که تنها برای شهروندان برخی از کشورها هستند و برای ایرانیان صادر نمی شوند. اما دریافت سایر ویزاهای کاری از جمله ویزای H1B ،I و O برای ایرانیان نیز امکان پذیر است.

همچنین متقاضیان مهاجرت و اخذ اقامت دائم آمریکا می توانند با دریافت ویزاهای کاری دائم که  عبارتند از ویزای نخبگان (EB-1)، ویزای کاری EB-2، ویزای کاریEB-3 ، EB-4 و ویزای EB-5 گرین کارت آمریکا را دریافت کنند. سالانه حدود ۱۴۰۰۰۰ نفر از طریق این ویزاها اقامت دائم آمریکا را دریافت می کنند و می توانند در آمریکا زندگی و کار کنند. 3 روش مهم مهاجرت به آمریکا از طریق کار و الزامات و شرایط آن ها  را در جدول زیر مشاهده می کنید :

مهاجرت افراد نخبه

( ویزای EB-1)

سه دسته از افراد نخبه می توانند از طریق دریافت ویزای EB-1 به آمریکا مهاجرت کنند و گرین کارت آمریکا  را دریافت کنند.

افرادی که دارای دستاورد ها و جوایز بین المللی در زمینه های علمی، هنری، تحصیلی، تجاری یا ورزشی می باشند، باید مدارک مستندی برای اثبات توانایی و برتری در زمینه تخصصی خود نشان دهند و نیازی به دریافت جاب افر (پیشنهاد کاری) از یک کارفرما در آمریکا ندارند.

افرادی که محقق یا استاد دانشگاه هستند و حداقل سه سال سابقه کار در زمینه تدریس یا پژوهش  دارند.

 این افراد  باید فعالیت خود را در یک دانشگاه یا مرکز پزوهشی در آمریکا ادامه دهند.

مدیران شرکت های بین المللی که حداقل یک سال سابقه کار در سه سال اخیر در یکی از شعب یک شرکت آمریکایی در خارج از کشور داشته باشند. 

 مهاجرت از طریق کار

( ویزای EB-2)

 افراد متخصص که دارای تحصیلات آکادمیک و توانایی های خاص در زمینه علمی، هنری یا تجاری هستند.

 این افراد باید دارای  مدارک تحصیلی پیشرفته یا حداقل مدرک تحصیلی لیسانس  و ۵ سال سابقه کاری حرفه ای هستند.

مهاجرت از طریق کار  (ویزای کاری EB-3)

نیروی کار ماهر، حرفه ای و نیروی کار ساده می توانند در سه دسته مشاغل زیر در آمریکا  مشغول به کار شوند :

مشاغلی که به حداقل دو سال سابقه کاری نیاز دارند و جز مشاغل فصلی و موقت نیستند.

مشاغلی که به حداقل یک مدرک لیسانس از یک دانشگاه آمریکایی یا خارجی نیاز دارند.

 مشاغلی که به کمتر از دو سال سابقه کاری نیاز دارند و جز مشاغل فصلی و موقت نیستند.

اگر کارفرمای شرکت خارجی قصد انتقال شرکت خود به آمریکا را دارد می تواند از طریق دریافت ویزای L به آمریکا مهاجرت کنند. ویزای L، نوعی ویزای کاری موقت است که دارندگان آن اجازه کار  و زندگی در آمریکا دارند. اعتبار این ویزا ۳ ساله است و اگر دارنده آن شرکت خود را در آمریکا راه اندازی کند و به مدت یک سال فعالیت کند، می توانند با تبدیل ویزای خود به یک ویزای دائم  برای دریافت اقامت دائم آمریکا اقدام کنند.

آمریکا دو نوع ویزای تحصیلی در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. ویزای F که به متقاضیان اجازه می‌دهد تحصیلات آکادمیک یا سایر برنامه‌های آموزشی را در آمریکا دنبال کنند و ویزای M که به آموزش‌های غیر آکادمیک یا تحصیلات حرفه‌ای تعلق می‌گیرد.

در سال تحصیلی ۲۰۲۳ تعداد ۱.۸ میلیون دانشجوی بین المللی در آمریکا مشغول به تحصیل شدند.

این کاهش آماری نسبت به جمعیت ۱.۱۴ میلیون نفری دانشجویان بین المللی به دلیل همه گیری بیماری کرونا طی دو سال گذشته گزارش شده است.

نمودار زیر تعداد دانشجویان بین المللی که در این کشور مشغول به تحصیل هستند را نشان می‌دهد

۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱

نمودار زیر تعداد دانشجویان بین المللی که در این کشور مشغول به تحصیل هستند را نشان می‌دهد

تعداد دانشجویان بین المللی که در این کشور مشغول به تحصیل هستند

مهاجرت به آمریکا از طریق تمکن مالی نیز امکان پذیر است. سرمایه گذاران خارجی که قصد تجارت در امریکا را دارند می توانند با دریافت ویزای EB-5 به آمریکا مهاجرت کنند. ویزای سرمایه گذاری آمریکا  ۷۱درصد از ویزاهای اقامت دائم صادر شده را به خود اختصاص می دهند. در سال۲۰۲۳،  ۱۳۹۸۷ ویزای EB-5 صادر شده است.

کارآفرینان خارجی که بتوانند حداقل ۸۰۰۰۰۰ دلار آمریکا در مناطق (TEA) سرمایه گذاری کنند واجدالشرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری خواهند بود. 

اداره مهاجرت چندین منطقه‌ در سراسر کشور را مشخص کرده است و به دنبال ایجاد رشد اقتصادی در این مناطق است. این مناطق، TEA نامیده می شوند. برای مثال، مناطق روستایی با حداکثر جمعیت ۲۰۰۰۰ نفر و مناطق با نرخ بیکاری بالا (مناطقی که نرخ بیکاری در آن‌ها ۱.۵ برابر متوسط نرخ بیکاری آمریکا است)، در این دسته از مناطق قرار می‌گیرند.

در ۲۰ سال گذشته میزان سرمایه گذاری مستقیم خارجی در آمریکا با رشد دو برابری روبرو بوده است. در سال ۲۰۰۰، سرمایه گذاری مستقیم خارجی ۱.۲۶ تریلیون دلار بوده که این مقدار در سال ۲۰۲۱ به ۴.۹۸ تریلیون دلار افزایش یافته است.

نمودرا زیر آمار سرمایه گذاری مستقیم خارجی در شرکت‌ها و موسسات آمریکایی را بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۱ نشان می‌دهد

نمودرا زیر آمار سرمایه گذاری مستقیم خارجی در شرکت‌ها و موسسات آمریکایی را بین سال‌های 2000 تا 2021 نشان می‌دهد

آمار سرمایه گذاری مستقیم خارجی در شرکت‌ها و موسسات آمریکایی را بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۱

در صورتی که افراد به دلایلی از جمله نژاد، مذهب، ملیت، مشارکت در گروه‌های اجتماعی خاص یا عقاید سیاسی خود مورد آزار و اذیت قرار بگیرند، می‌توانند خود را به یکی از مرزهای ورودی آمریکا رسانده و درخواست پناهندگی دهند.

در سال ۲۰۲۳ درخواست های پناهندگی تایید شده در اداره مهاجرت آمریکا، ۳۴  درصد بوده است  که نسبت به ۲۸ درصد در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است.

نمودار زیر تعداد پناهندگانی که در سال ۲۰۲۳ وارد آمریکا شدند را بر حسب سن نشان می‌دهد.

در سال ۲۰۲۰، تقریبا ۵۷ نفر از پناهجویانی که در این سال وارد آمریکا شدند، ۷۵ سال یا بیشتر سن داشتند.

تعداد کل پناهجویان در آن سال به ۱۱۸۴۰ نفر رسید

پناهندگی آمریکا

یکی از راه‌های منحصر بفرد برای ورود به آمریکا از طریق ویزای تنوع نژادی یا همان قرعه کشی لاتاری است.

چگونه می‌توان اقامت دائم گرفت؟

 در صورتی که افراد یکی از انواع ویزای مهاجرتی آمریکا را دریافت کنند،  می‌توانند برای اخذ اقامت دائم نیز اقدام کنند و مقیم دائم این کشور شوند. افرادی که اقامت دائم آمریکا را دریافت می کنند، گرین کارت آمریکا را دریافت می کنند.  رسیدگی به درخواست گرین کارت بین ۷ تا ۳۳ ماه طول می کشد. زمان رسیدگی به گرین کارت به نوع گرین کارتی که برای آن درخواست می کنید، محل دفتر رسیدگی و سایر عوامل  بستگی دارد. به عنوان مثال مدت زمان  پردازش درخواست  گرین کارت از طریق خانواده بسته به نوع ویزا و سقف سالیانه تعداد صدور، ممکن است  بین ۱ تا ۱۰ سال طول کشد.

همچنین پردازش گرین کارت از طریق ویزای کاری دائم می تواند بین ۱  تا ۳ سال طول بکشد.

فرآیند درخواست اقامت دائم بسته به اینکه آیا از داخل یا خارج از ایالات متحده درخواست می دهید، متفاوت خواهد بود. دو فرم درخواست اقامت دائم وجود دارد:

  • درخواست اقامت دائم (از داخل ایالات متحده): فرم I-485

این فرم توسط کسانی استفاده می شود که قبلاً با ویزای موقت در ایالات متحده هستند، و با تبدیل ویزای خود به یک ویزای دائم قصد دریافت گرین کارت دارند.

8 1
  • درخواست اقامت دائم (از خارج از ایالات متحده): فرم DS-260

تکمیل این فرم توسط کسانی است که به دنبال ویزای مهاجرتی و اخذ دائم از خارج از کشور هستند.

9 1

گرین کارت چیست؟

اخذ گرین کارت بدان معناست که شهروندان غیر آمریکایی اقامت دائم این کشور را دارند. گرین کارت گاهی اوقات با نام کارت اقامت دائم نیز شناخته می‌شود. بسیاری از افراد خواهان اخذ این کارت هستند چرا که گرین کارت به افراد اجازه می‌دهد تا به صورت قانونی در هر نقطه از آمریکا که می‌خواهند زندگی کنند. متقاضیانی که موفق به اخذ این کارت شوند، اجازه تحصیل و کار دارند و حتی می‌توانند در نهادهای دولتی مشغول به کار شوند و پس از سه سال (اگر گرین کارت را از طریق یک همسر شهروند آمریکایی دریافت کرده اید) یا پنج سال واجدالشرایط شهروندی آمریکا شوند.

گرین کارت چه شکلی است و شامل چه اطلاعاتی است؟

گرین کارت چه شکلی است و شامل چه اطلاعاتی است؟

اطلاعات موجود در گرین کارت عبارتند از:

  1. عنوان
  2. شماره USCIS ( عددی منحصر بفرد )
  3. عکس دارنده گرین کارت
  4. کشور محل تولد
  5. نام خانوادگی
  6. نام
  7. نوع ویزا
  8. تاریخ تولد
  9. جنسیت
  10. تاریخ انقضا
  11. تاریخ صدور
  12. هولوگرام

پشت کارت شامل موارد زیر است:

  1. یک بارکد
  2. عکس دیگری از دارنده گرین کارت
  3. یک کد سه خطی
اطلاعات پشت گرین کارت آمریکا

به طور کلی، گرین کارت تقریبا تمام حقوقی را که یک شهروند آمریکایی دارد، به دارندگان این کارت اعطا می‌کند. برای مثال دانشجویانی که گرین کارت دارند، می‌توانند واجدالشرایط اخذ  وام‌های دانشجویی فدرال باشند. از طرفی شهریه دانشجویانی که گرین کارت دارند، نسبت به سایر دانشجویان بین المللی  حدودا ۸۰ درصد کمتر است.

مدت اعتبار گرین کارت:

گرین کارت نوعی مجوز کار و اقامت مادام العمر است با این حال، گرین کارت فیزیکی به عنوان مدرکی هویتی تا ده سال اعتبار دارد و باید به موقع تمدید شود.

فرآیند تمدید گرین کارت باید حداقل ۶ ماه قبل از تاریخ انقضای آن از طریق پر کردن فرم  I-90 انجام شود.

در برخی از شرایط ممکن است گرین کارت شما منقضی شود. این دلایل عبارتند از:

  • بدون اطلاع قبلی و ارائه دلیلی موثق بیش از ۳۶۴ روز خارج از آمریکا بودن.
  • اخذ شهروندی پیش از تاریخ انقضای گرین کارت
  • ارتکاب اعمال مجرمانه‌ی سنگین
  • نقض قوانین مهاجرتی

مهاجرت به آمریکا چه قدر طول می کشد؟

مدت زمان مهاجرت به آمریکا  بسته به نوع پروسه مهاجرتی که انجام می دهید، بین ۳ ماه تا ۴.۵ سال است.

به عنوان مثال: مدت زمان‌ رسیدگی به درخواست ویزاهای خانوادگی می‌تواند از ۸ ماه تا ۳۰ ماه طول بکشد.

این امر به عواملی مانند کشور مبدا متقاضی و تعداد درخواست‌های معوقه در زمان ارسال بستگی دارد.

مدت زمان پردازش ویزاهای کاری موقت مانند H-1B ،می تواند بین ۴ تا ۹ ماه طول بکشد.

 مدت زمان پردازش ویزای لاتاری معمولاً حدود ۸ ماه است، یعنی به درخواست های ویزای برندگان دراین بازه زمانی اطلاع رسانی می شود.

مدت زمان رسیدگی به درخواست پناهجویان بین ۴ ماه تا بیش از ۴ سال متغیر است.

از آنجا که پرونده پناهندگی شما باید در دادگاه رسیدگی و تصمیم گیری شود، مدت زمان پروسه متفاوت است.

موارد فوق مثال های از  زمان‌های پردازش کلی برای مهاجرت به ایالات متحده است. مدت زمان انتظار به نوع فرآیند مهاجرت، نوع ویزا، کشور مبدا و حجم کاری اداره مهاجرت آمریکا در آن زمان بستگی دارد.

شرایط مهاجرت به آمریکا چیست؟

برای ورود به هر کشور خارجی، شهروندان سایر کشورها باید مدارک و الزامات خاصی را برآورده کنند. اما این شرایط و مدارک متناسب با هر پروسه‌ای متغیر است. به طور کلی این شرایط عبارتند از:

  • ارائه پاسپورتی معتبر
  • اخذ ویزای معتبر برای ورود به آمریکا
  • ترجمه تائید شده مدارک تحصیلی و سایر مدارک مورد نیاز
  • ترجمه معتبر شناسنامه، سند ازدواج، سند طلاق و سایر مدارک مورد نیاز با توجه به پروسه مهاجرتی
  • گواهی عدم سو پیشینه برای اثبات این امر که شما تهدیدی برای آمریکا یا شهروندان این کشور نخواهید بود.
  • متقاضی وارد بلاک لیست نشده باشد.
  • دریافت واکسن‌های مورد نیاز
  • متقاضی باید عاری از هر گونه بیماری مسری و واگیر باشد

به خاطر داشته باشید اخذ ویزای آمریکا به معنای تضمین ورودتان به این کشور نیست. افسر مرزی در بدو ورود به آمریکا بررسی می‌کند آیا واجدالشرایط ورود به این کشور هستید یا خیر.

هزینه مهاجرت به آمریکا

هزینه مهاجرت به آمریکا بسته به نوع ویزایی که انتخاب می کنید و شرایط پرونده شما متفاوت است اما به طور کلی میتوان هزینه های مهاجرت به آمریکا به صورت میانگین بین ۱۲۰۰ تا ۸۰۰۰ دلار است.

هزینه های پروسه های مهاجرتی دربرگیرنده هزینه های درخواست ویزا ، پردازش ویزا و سایر هزینه های قانونی می باشد.

علاوه بر این، هزینه ها بسته به اینکه برای اعضای خانواده، کار نزد یک کارفرما ، تحصیل ، سرمایه گذاری  یا سایر برنامه های مهاجرتی درخواست می دهید متفاوت خواهد بود.

برای برخی از برنامه‌ها، ممکن است لازم باشد نشان دهید که بودجه و تمکن مالی کافی برای حمایت از خود و سایر وابستگان خود در طول زمانی که در ایالات متحده زندگی میکنند را دارید.

جدول زیر نشان می دهد خدمات یا فرم های مختلف درخواست ویزای آمریکا ممکن است برای شما چقدرهزینه داشته باشد.

فرم یا خدمات
هزینه
درخواست ویزا برای نامزد خارجی: فرم I-129F
۵۳۵ دلار
درخواست ویزای کاری موقت: فرم I-129
۴۶۰ دلار
درخواست ویزا برای اعضای خانواده : فرم I-130
۵۳۵ دلار
درخواست اقامت دائم : فرم I-485
۱۱۴۰ دلار
اسپانسر: فرم I-864
۱۲۰ دلار
بایومتریک
۸۵ دلار
پردازش ویزا
۳۲۵ دلار
هزینه گرین کارت آمریکا
۲۲۰ دلار
مجوز کار(EAD) فرم I-765
۴۱۰ دلار

اولین اقدامات لازم پس از مهاجرت به آمریکا

پس از مهاجرت به آمریکا اولین اقدامات لازمه را در چک لیست زیر بررسی کنید:

  • اخذ کارت تامین اجتماعی (Social Security Card) 

تمام افرادی که در آمریکا اقامت دارند، نیاز به اخذ شماره تامین اجتماعی دارند.

این کارت به نوعی به عنوان مدرک هویتی (علاوه بر گرین کارت) عمل می‌کند.

برای اخذ شماره تامین اجتماعی به نزدیکترین اداره تامین اجتماعی محل سکونتتان مراجعه کنید و با اخذ فرم SS-5 ظرف ۱۵ روز کارت تامین اجتماعی خود را دریافت کنید.

در برخی از موارد ممکن است پردازش و بررسی درخواست تا چهار هفته به طول بیانجامد.

به خاطر داشته باشید که بدون اخذ شماره تامین اجتماعی، مجاز به کار و افتتاح حساب در آمریکا نخواهید بود.

  • اخذ گواهینامه رانندگی

بلافاصله پس از ورود به آمریکا، می‌توانید با گواهینامه فدیمی خود رانندگی کنید.

با این وجود، حداکثر تا ۱۲ ماه پس از ورود (بسته به ایالتی که در آن اقامت دارید) باید برای اخذ گواهینامه رانندگی آمریکایی اقدام کنید.

  • خرید بیمه درمانی

بیمه‌های درمانی تمام فوریت‌های پزشکی و مراقبت‌های درمانی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

خرید بیمه در آمریکا یکی از الزامات اصلی افراد مقیم در این کشور است چرا  که هزینه‌های درمانی در آمریکا بسیار گران است.

  • افتتاح حساب بانکی

پس از اخذ شماره تامین اجتماعی می‌توان برای افتتاح حساب در یکی از بانک‌های آمریکایی اقدام کرد.

برای این امر، ارائه گرین کارت، کارت تامین اجتماعی، آدرس محل سکونت، یک قطعه عکس و هزینه‌های اولیه الزامی می‌باشد.

  • اجاره مسکن

برای اجاره‌ی آپارتمان در آمریکا به نکات زیر دقت کنید:

  • بسیاری از آپارتمان‌ها در آمریکا به صورت مبله اجاره داده می‌شود.
  • قرارداد اجاره‌ی مسکن، لازم الاجرا است.
  • قرارداد اجاره می‌تواند به صورت کوتاه مدت یا بلند مدت باشد.
  • خرید خانه

نکات مهم برای خرید خانه در آمریکا:

  • بررسی قرارداد خرید مسکن خود را به یک وکیل بسپارید.
  • قوانین خرید خانه در هر ایالت متفاوت است.
  • بدون بازرسی خانه توسط کارشناس ملک حرفه‌ای اقدام به خرید مسکن نکنید.
  • پرداخت مالیات در صورت خرید مسکن را فراموش نکنید.
  • کار پیدا کردن

موفقیت شما برای یافتن کار در آمریکا به مهارت‌ها و گرین کارت شما بستگی دارد. نکات زیر به یافتن هر چه سریعتر شغل متناسب با مهارت‌ها و علایق شما کمک‌های شایانی می‌کند:

  • به ساختار رزومه و نامه پوششی رایج در آمریکا دقت کنید.
  • در شبکه‌ی کاریابی لینکدین شرکت کنید.
  • پروفایل لینکدین خود را با نمونه کارها، صلاحیت‌ها و مهارت‌های خود به روز نگه دارید.

سوالات متداول مهاجرت به آمریکا

افرادی که به واسطه‌ی ازدواج با شهروندی آمریکایی گرین کارت دارند، پس از ۳ سال اقامت در این کشور می‌توانند در آزمون شهروندی شرکت کنند. سایر افراد پس از ۵ سال حضور فیزیکی در این کشور واجدالشرایط اخذ شهروندی خواهند بود.

اخذ شهروندی آمریکا الزامات خاصی دارد که عبارتند از:

  • برآورده کردن الزامات حضور فیزیکی
  • حداقل ۳ ماه قبل از درخواست اخذ شهروندی در همان ایالت اقامت داشته باشید.
  • عدم نقض قانون و احترام به قانون اساسی آمریکا
  • دانش زبانی انگلیسی و تاریخی دولت آمریکا
  • ارائه مدارک و اسناد مورد نیاز

زندگی در آمریکا بدون داشتن گرین کارت ممکن است اما شامل هزینه‌های اضافی و مشکلات مالی می‌گردد.

فقط با داشتن گرین کارت است که می‌توان برای زندگی در آمریکا برنامه ریزی کرد.

اگر قصد دارید شغلی دائمی داشته باشید، گواهینامه رانندگی، ملک مسکونی و یا وام بگیرید اخذ گرین کارت قدم اول برای دستیابی به این اهداف است.

نمودار زیر به بررسی تعداد گرین کارت‌های صادر شده در سال‌های اخیر می‌پردازد:

گرین کارت های صادر شده آمریکا

هر ساله، هزاران نفر در سراسر جهان از خود می‌پرسند چگونه می‌توان به آمریکا مهاجرت کرد؟ با این حال بسیاری از این افراد به هزینه‌های آن توجهی نمی‌کنند.

مهاجرت به هر کشوری، هم از نظر زمانی و هم بودجه می‌تواند امری سخت باشد. هزینه‌های مورد نیاز بسته به پروسه‌ای که قصد دارید از طریق آن اقدام کنید متغیر است. برای مثال در صورتی که برنده قرعه کشی لاتاری باشید، برای مهاجرت و اخذ گرین کارت نیاز به پرداخت هزینه‌های قابل توجهی نخواهید داشت اما اخذ گرین کارت از طریق سرمایه گذاری هزینه‌های هنگفتی به همراه خواهد داشت.

برای اطلاع از هزینه‌های مورد نیاز برای هر پروسه می‌توانید سایت اداره مهاجرت آمریکا را چک کنید.

سایت اداره ی مهاجرت آمریکا :https://www.uscis.gov

عملا محدودیت سنی خاصی برای مهاجرت به آمریکا وجود ندارد.

اما به طور کلی ممکن است هر پروسه الزامات سنی خاصی داشته باشد.

پس با توجه به پروسه‌ای که قصد دارید از طریق آن به آمریکا مهاجرت کنید باید شرایط و محدودیت‌های موجود (در صورت وجود ) را در سایت اداره مهاجرت آمریکا بررسی کنید.

در صورت مهاجرت به آمریکا، باید بدانید هزینه‌های زندگی در آمریکا در هر ایالت متفاوت است.

طبق آخرین گزارشات موجود متوسط درآمد مورد نیاز برای زندگی در نیویورک تقریبا ۱۲۸۰۰۰ دلار بود.

این در حالی است که حداقل درآمد مورد نیاز در سن آنتونیو تگزاس به ۷۸۰۰۰ دلار کاهش می‌یابد.

درحالیکه آمریکا کشوری مهاجر پذیر است، خط مشی‌های خاصی برای پروسه‌های مهاجرتی تعیین کرده است. مهاجرت به آمریکا نسبت به مهاجرت به سایر کشورها از جمله استرالیا و کانادا از الزامات و شرایط پیچیده‌تری پیروی می‌کند.

بسته به شرایط هر فرد روش های متفاوتی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد. لازم است با بررسی شرایط و الزامات هر پروسه، برای بهترین مسیر و روش ورود به امریکا با توجه به شرایط خود اقدام کنید.

مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره با کارشناسان رویال اپلای و ارائه جزئیات بیشتر با شما تماس خواهیم گرفت.

از طریق تکمیل فرم ارزیابی میتوانید از مشاوره رایگان با کارشناسان و وکلای مجرب شرکت رویال اپلای بهره مند شوید .

تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱ ۲۲۴۰۸۱۸۱ ۲۲۴۰۷۱۷۱

آدرس:زعفرانیه، میدان الف، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه نهم شمالی ، واحد ۹۰۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

123 دیدگاه در “مهاجرت به آمریکا

  1. کسری انصاری گفت:

    مهاجرت به آمریکا با روش تحصیلی چه قدر زمان میبره ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز لطفا فرم ارزیابی را پر کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت باهاتون تماس بگیرند.

  2. بابک خرمدین گفت:

    ممنون از توضیح کاملتون درباره پروسه های مهاجرت به آمریکا

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز
      خواهش میکنم

      1. شاهین گفت:

        درود .
        مهاجرت برای افراد ترنس به چه صورت هست ؟

        1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

          سلام دوست عزیز اگر شما قصد پناهندگی دارید ما هیچ گونه خدماتی در این زمینه نداریم ولی در صورت اقدام از راه های قانونی میتوانید فرم ارزیابی را تکمیل کنید تا کارشناس های ما در اسرع وقت با هاتون تماس بگیرند.

      2. Mehdi گفت:

        ممنون از توضحات کاملتون که از امریکا کردی

        1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

          سلام دوست عزیز ممنون

  3. نیلوفر گفت:

    سلام ممنون بابت مقاله کاملتون

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز . خواهش میکنم

  4. nila گفت:

    سریع ترین راه مهاجرت به آمریکا چه راهیه؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام سریعترین راه بستگی به رزومه شما داره برای دریافت اطلاعات بیشتر فرم ارزیابی را پر کنید

  5. nila گفت:

    سریع ترین راه مهاجرت به آمریکا چه راهیه؟

  6. امیر خیاطیان گفت:

    ضمن تشکر از مطالب خوبتون، مهاجرت به آمریکا با رشته های تحصیلی متفاوت پروسه ی متفاوتی هم داره یا یکی هستن؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز نه ربطی به رشته ی تحصیلی شما ندارد برای مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل ایتدا باید پذیرش تحصیلی اخذ کنید و سپس برای ویزا اقدام کنید.

  7. علی خاکسار گفت:

    سلام
    مهاجرت به آمریکا با مدرک لیسانس جقدر هزینه داره تقریبا؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز هزینه ها بستگی به روشی دارد که اقدام میکنید.

  8. نازنین خوشبخت گفت:

    ما دنبال بهترین روش برای مهاجرت هستیم، به نظرتون کدام روش برای مهاجرت تحصیلی بهترینه؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۴۰۷۱۷۱ تماس بگیرید.

  9. Abbas گفت:

    سلام، خسته نباشید
    هزینه تشکیل پرونده مهاجرت به آمریکا به چه صورت هست؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بستگی به رزومه شما دارد.

    2. Fawzia گفت:

      I want to go America could u guide me

      1. کارشناس مهاجرت گفت:

        yes, please contact us via 021-22407171

  10. خسروی گفت:

    معمولا چه شهر هایی از آمریکا مهاجرپذیر ترن؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز کشور آمریکا مهاجر پذیر است.

  11. angel65 گفت:

    شما مهاجرت به آمریکا با ویزای توریستی رو توصیه می کنید؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ویزای توریستی آمریکا روش های مهاجرت به امریکا نیست صرفا یک نوع ویزای موقت میباشد.

  12. K گفت:

    برای ویزای تحصیلی آمریکا محدودیت سنی وجود داره؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله اگر گپ تحصیلی دارید باید آن رو توجیح کنید.

  13. kmlibexpert گفت:

    سلام مرسی از مطلبتون، میخواستم بدونم خانواده دانشجویی که پذیرش گرفته باشه هم میتونن همراهش به آمریکا مهاجرت کنن؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ،همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال میتونن همراه شما به آمریکا بروند.

  14. مبینا گفت:

    ببخشید من یه نامزد تو آمریکا دارم چجوری می تونم کارامو انجام بدم که برم اونجا و گرین کارت بگیرم؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز در خوایت ویزای نامزدی یا ازدواج بدهید .

  15. رضا ویسی گفت:

    سلام و درود
    مرسی از توضیحاتتون
    اگر بخوام با موسسه شما پروسه مهاجرت به آمریکا رو استارت بزنم چیکار باید کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز فرم ارزیابی را لطفا پر کنید تا کارشناس با شما تماس بگیرد

  16. مسعود حاجی زاده شهری گفت:

    سلام
    هزینه ی گرین کارت برای ۳ نفر چقدر می شه؟ من و همسرم و دختر ۵ ساله
    مرسی

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز هزینه های مهاجرت به آمریکا و دریافت گرین کارت ان بستگی به پروسه ی انتخابی شما دارد.

      1. مهران گفت:

        سلام من ۲۰ سالمه فقط دیپلم کارودانش دارم و دانشگاه نرفتم قصد ادامه تحصیل ندارم کارم کارای فنی و کار با صنایع چوب هست در کارگاه کار میکنم آیا میتونم برم آمریکا یا حتما باید تحصیل کرده باشم.
        یک سوال دیگه هم میخواستم بپرسم که حداقل هزینه کلا برای اونجا چقدر میشه؟ مثلا حتی بخوای خونه ای رو اجاره کنی نه بخری

        1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

          سلام دوست عزیز میتوانید برای ویزا های کاری میتوانید اقدام کنید و نیازی به مدرک تحصیلی ندارد در کمترین حالت ۵۰۰ دلار در ماه هزینه ی اجاری آپارتمان میباشد و لی ایالات های بهتر از ۹۰۰ دلار به بالا میباشد.

  17. مرتضی ناصحی فر گفت:

    مگه هنوز هم با این شرایط میشه برای مهاجرت به آمریکا اقدام کرد؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز برای مهاجرت به آمریکا محدودیت خاصی وجود ندارد.

  18. عسل صالحی گفت:

    سلام وقتتون بخیر، مهاجرت از طریق کار سریعتر هست یا تحصیل؟؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز از طریق تحصیل

  19. فاطمه گفت:

    ممنون از مقاله خوبتون
    ببخشید شما ویزای تحصیلی آمریکا رو هم انجام میدید؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله انجام میدهیم .

  20. sepehr گفت:

    هزینه مهاجرت تحصیلی چقدره؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز لطفا رزومه خود را ارسال کنید تا کارشناس با شما تماس بگیرد

  21. Hasti گفت:

    با داشتن گرین کارت چقدر می‌تونیم خارج از آمریکا بمونیم؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز محدودیت زمانی مشخصی وجود ندارد ولی باید از گرین کارت آمریکا خود استفاده کنید در غیر اینصورت احتمال گرفتن اخطار از سمت آمریکا دارید.

  22. نوید گفت:

    سلام خسته نباشید.
    همه پروسه های مهاجرتی به آیلتس احتیاج داره؟؟؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز خیر برای تمام پروسه ها نیاز نیست

  23. ِPouya گفت:

    سلام وقت بخیر
    برای تحصیل در مقطع ارشد دندانپزشکی نمره آیلتسم باید چند باشه؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز برای مقطع ارشد حداقل نمره ۶ آیلتس نیاز است

  24. karimi گفت:

    ایرانیا می تونن برای مهاجرت به آمریکا با روش هایی مثل سرمایه گذاری یا ویزای نخبگان اقدام کنند یا فقط تحصیلی میشه رفت؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز برای مهاجرت به آمریکا روش های سرمایه گذاری ، نخبگان و… را هم میتوانید اقدام کنید.

  25. کوروش گفت:

    با سلام
    ویزای تحصیلی آمریکا را چند وقته میشه گرفت؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا حدود ۱ سال را در نظر بگیرید

  26. کوشابنده گفت:

    خسته نباشید به جز کسایی که خانواده ای در آمریکا دارند بقیه هم میتونن با اون روش های اخذ گرین کارت که نوشتین به آمریکا مهاجرت کنند؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز تنها روش دریافت گرین کارت آمریکا پیوست به خانواده نیست میتوانید از طریق ویزا های کاری دائم آمریکا اقدام کنید

  27. کوروش گفت:

    برای مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری باید حتما سابقه کار یا تحصیلی خاصی داشته باشیم ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز خیر همه میتوانن ثبت نام کنند

  28. beheshti گفت:

    کسی که به آمریکا مهاجرت کنه و گرین کارت دریافت کنه میتونه فقط ۵ سال تو آمریکا زندگی کنه ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز خیر گرین آمریکا ۱۰ ساله اس و قابل تمدید است و بعد از ۵ سال میتوانید درخواست شهروند آمریکا را بدهید

  29. کوبیک گفت:

    سلام خسته باشید، مهاجرت به آمریکا با چه رشته ی تحصیلی راحت تر است؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز برای رشته های STEM فرصت های شغلی و تحصیلی مناسب تری هست.

  30. hamed گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید چقدر مطلبتون زیاد و پر بار بود

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز،ممنون

  31. Morgan گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    میخواستم بپرسم که شما و همکاراتون توانایی این رو دارید که برای شخصی ک میخواد ویزای کاری بگیره
    در کشور آمریکا ، کار پیدا کنید ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله ما صفر تا صد پروسه مهاجرت به آمریکا را برای شما انجام میدهیم.

  32. ستوده گفت:

    من ۳۷ سالمه و ارشد حسابداری دارم و نمره زبانم هم آیلتس ۶ میشه لطفا برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا و گرفتن فاند راهنمایی کنین ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ،برای اطلاعات بیشتر در مقاله تحصیل در آمریکا به صورت کامل توضیح داده ایم.

    2. مبینا گفت:

      سلام وقتتون بخیر من مدرک ارایشگری دارم میتونم اقامت آمریکا رو بگیرم؟

      1. zahra banijamali گفت:

        سلام دوست عزیز، نیاز هست که رزومه شما دقیق بررسی بشه. بهتره با مشاوران ما تماس بگیرید .

  33. منا تاجیک گفت:

    سلام وقتتون بخیر ایا از طریق ویزای نامزدی هم میتونیم مهاجرت کنیم به امریکاو سوال بعدی اینکه مدت زمان اعتبار ویزا چه قدره ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله میتوانید ویزای آمریکا را در یافت بکنید اعتبار ویزا ۲ ساله است و ۲ سال دیگه برای تمدید میتوانید اقدام کنید.

      1. سهرام گفت:

        من برای ویزای کارمیخام به آمریکا برم چقدرهزینش میشه وچه شرایطی ومدارکی میخاد

        1. zahra banijamali گفت:

          سلام دوست عزیز، برای دریافت اطلاعات با مشاورین مجموعه تماس بگیرید.

  34. سمانه نامدار گفت:

    وقتتون بخیر من خواهر و برادرم اقامت امریکا دارن میتونم به همراه مادرم که سن بالایی دارن و بیمار هستن اقامت امریکا بگیریم

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله میتوانید اقدام بکنید ولی نوع ویزا های شما متفاوت است برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید.

  35. محمدخانی گفت:

    من چندسال پیش به المان غیر قانونی مهاجرت کردم ریجکت شدم الان میتونم برای ویزای امریکا اقدام کنم شانسی دارم

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز بله باید شرایط رزومه شما برسی شود لطفا فرم ارزیابی را تکمیل کنید تا کارشناس های ما در اسرع وقت باهاتون تماس بگیرند.

  36. ابوالفضل گفت:

    سلام ممنون بابت توضیحات دقیق‌تون یه سوال داشتم آیا بدون داشتن پناهندگی می‌توان در آمریکا کار کرد؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز اگر قصد کار کردن دارید میتوانید از طریق ویزا های کاری اقدام کنید.

  37. مسعود گفت:

    خسته نباشید، من تصمیم دارم برای ترم پاییز دانشگاه و تحصیل در آمریکا اقدام کنم. شرایط تحصیل در آمریکا چیه ؟

    1. کارشناس مهاجرت کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز لطفا فرم ارزیابی را تکمیل فرمایید تا کارشناس های مهاجرتی ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند .و برای دریافت اطلاعات بیشتر مقالی تحصیل در آمریکا را مطالعه کنید.

  38. احسان گفت:

    با سلام و وقت بخیر , من چند تا سوال داشتم که به ترتیب مینویسم و ممنون میشم راهنماییم کنید.

    ۱ – من اقامت ۳ ساله آلمان رو دارم و مدرک تحصیلی کلاس ۹ آلمان رو هم به همراه مدرک زبان سطح B1 رو هم دارم , من مدت ۶ ماه برای شرکت پستی آمازون در آلمان کار کردم و همچنان کارهای زیادی رو امتحان کردم ولی میخواستم بدوم امکان داره برای کار و ادامه زندگی به آمریکا مهاجرت کنم و درخواست پناهندگی بدم ؟

    ۲ – سطح زبان انگلیسی من B1 هستش , آیا نیاز است تا مدرک آیتلس یا تافل رو بگیرم برای این نوع مهاجرت ؟

    * من در آلمان مشکل کار یا مشکل مالی ندارم ولی خب ترجیح میدم در صورت امکان به کشور هایی مثل آمریکا یا استرالیا مهاجرت کنم.

    ممنون میشم راهنماییم کنید.

    1. zahra banijamali گفت:

      سلام دوست عزیز، ما خدمات پناهندگی ارائه نمی کنیم.

  39. حمیده نیکوکار گفت:

    سلام و عرض ادب… بنده ۳۷ ساله و ۱۶سال سابقه تدریس به کودکان استثنایی رو دارم. برای بنده امکان مهاجرت کاری به آمریکا وجود داره؟

    1. zahra banijamali گفت:

      سلام دوست عزیز، بله اما برای بررسی دقیق تر با ما تماس بگیرید.

  40. حمید گفت:

    سلام وخسته نباشید میتونم برای کار درامریکا اقدام به اخذ ویزا کنم واینکه این پروسه منجر به اقامت دائم میشه ؟ممنون

    1. zahra banijamali گفت:

      سلام دوست عزیز، بعضی از ویزاهای کاری به شما اقامت دائم می دهد مثل ویزای EB2 و EB3

  41. دینا گفت:

    سلام وقت بخیر من ۲۰ سالمه دانشجوی رشته‌ مترجمی هستم میشه راهنماییم‌ کنید اصلا میتونم با این رشته‌ کار پیدا کنم؟

    1. zahra banijamali گفت:

      سلام دوست عزیز، بهتره برای ارزیابی دقیق شرایط با ما تماس بگیرید.

  42. Amir گفت:

    درود به شما
    بنده سوالم این هست که برای مهاجرت به امریکا تحصیلی نه ؛؛ باید دیپلم داشته باشیم ؟؟ حتما دیپلم نیاز هست ؟؟

    1. zahra banijamali گفت:

      سلام دوست عزیز، به پروسه ای که اقدام می کنید ربط دارد و برخی از انواع ویزاها نیازی به مدرک تحصیلی ندارد.

      1. amir گفت:

        یعنی اینکع کسی که ترک تحصیل کرده باشه هم میتونه با مدرک زبان و… که داره میتونه مهاجرت کنه

        1. کارشناس مهاجرت گفت:

          سلام دوست عزیز، بستگی به سایر شرایط شما دارد. بهتر است با ما تماس بگیرید.

  43. اقبال گفت:

    راحت ترین راه مهاجرت به امریکا برای افغان ها چگونه است؟

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ، بسته به رزومه شما روش ها متفاوت هست. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

  44. علی میری گفت:

    سلام وقت بخیر
    مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل می تواند در نهایت به اقامت دائم ختم شود؟

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله شما می توانید بعد از تحصیل برای تغییر ویزا به کاری و یا شروع یک پروسه اقامت دائم امریکا اقدام کنید.

  45. سارا کمالی گفت:

    از بین روش های مهاجرت به آمریکا کدامیک مطمئن تر هست؟

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز ، روش مناسب برای مهاجرت با توجه به شرایط افراد با هم متفاوت هست. برای دریافت اطلاعات دقیق تر با ما تماس بگیرید.

  46. فرهمند گفت:

    قوانین مهاجرت به ایالت ها و شهر های مختلف آمریکا متفاوت است؟ مثلا شرایط مهاجرت به نیویورک یا واشنگتن با اوهایو با هم تفاوت دارد؟

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، خیر تفاوتی ندارد.

  47. کیایی گفت:

    مهاجرت کاری به آمریکا بدون مدرک زبان امکان پذیر هست؟

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله امکان پذیر هست.

      1. فیروز گفت:

        سلام خوب هستین میخاستم به کشور آمریکا درخواست ویزای تحصیلی کنم چگونه باید اقدام کنم و در قدم اول چی کار کنم تا زود تر قبول شوم زنده باشین

        1. کارشناس مهاجرت گفت:

          سلام دوست عزیز، برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

  48. صدری گفت:

    سلام
    مهاجرت از کانادا به آمریکا حدودا چقدر زمان لازم دارد؟

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام به دوست عزیز، اقدام از کشور کانادا تاثیری بر روی زمان بندی پروسه ها ندارد.

  49. ایوب خنفریان گفت:

    سلام چگونه میتوان به کشور امریکا مهاجرت کرد راهنمایی بفرمایید لطفا ممنونم

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، با توجه به رزومه شما روش های مختلفی وجود دارد. برای بررسی رزومه و دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.

      1. امیرحسین واحدی گفت:

        سلام من دار اول دبیرستان می‌خوانم میتونم برم آمریکا یا نه

        1. کارشناس مهاجرت گفت:

          سلام دوست عزیز، بله می توانید از طریق تحصیلی اقدام کنید.

  50. بهار گفت:

    سلام من دانشجوی معلمی هستم و دارم طراحی محصول میخونم میخواستم بدونم مهاجرت کاری به آمریکا از این طریق امکان پذیر هست؟

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، برای دریافت اطلاعات بیشتر بهتر است با مشاوران مجموعه تماس حاصل نمایید.

  51. سید محمد حسین حسینی گفت:

    سلام وقت بخیر برادر من شهروند آمریکا و پاپورتشم از طرف دولت آمریکا دریافت کرد میخواستم بدونم برای پرونده خانوادگی برادر چقدر زمان طول میکشه تا برسم آمریکا من پرونده پزشکی هم دارم

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام وقت بخیر، پروسه ویزای F4 آمریکا معمولا حدود ۱۴ یا ۱۵ سال زمان لازم دارد.

  52. امیر ص گفت:

    سلام من ۳۰ ساله متاهلم و فرزند ندارم فوق لیسانس مهندسی دارم و مقاله isi در یکی از مجله های معتبر آمریکایی دارم سابقه کار هم در زمینه تحصیلی خودم دارم همسرم هم مقاله ISI دارد و فوق لیسانس مهندسی با ۳۰ سال سن هست و البته با سابقه کار، میخواستم ببینم آیا ممکن است مهاجرت کاری به امریکا؟ آیا مکان سربازی اهمیت دارد؟

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله امکان پذیر است. برای دریافت راهنمایی با ما تماس بگیرید.

  53. مرضیه گفت:

    آیا یک شهروند سویدی می‌تواند امریکا مهاجرت کند؟

    1. کارشناس مهاجرت گفت:

      سلام دوست عزیز، بله همه افراد امکان ارسال درخواست را دارند.