تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱ – ۲۲۴۰۸۱۸۱ – ۲۲۴۰۷۱۷۱
آدرس:زعفرانیه، میدان الف، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه نهم شمالی ، واحد ۹۰۸
آشنایی با کشور ایالات متحده آمریکا اولین قدم برای اقدام مهاجرت به آمریکا می باشد.
آمریکا کشوری واقع در قارهی آمریکای شمالی و در همسایگی اقیانوس اطلس و آرام است. کشورهای همسایه آن کانادا و مکزیک هستند. آمریکا از غرب با رشته کوههای بلند و از شرق با کوههای کم ارتفاع محصور شده است. نظام حکومتی این کشور جمهوری فدرال مبتنی بر قانون اساسی و متشکل از 50 ایالت است. رئیس دولت رئیس جمهور است. آمریکا با مساحت 8/9 میلیون کیلومتر مربع چهارمین کشور پهناور جهان محسوب میشود.
در سال 1900، آمریکا به بزرگترین اقتصاد جهان تبدیل شد و بعد از جنگ جهانی دوم آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی به عنوان دو ابر قدرت جهان شناخته شدند.
هم اکنون آمریکا از اقتصادی پیشرفته برخوردار است که برنامه ریزی اقتصادی متمرکز و مقررات دولتی نقش بسزایی در این پیشرفت داشتهاند. آمریکا بزرگترین وارد کننده و دومین صادر کننده بزرگ جهان است. این کشور دارای برخی از بزرگترین مراکز شهری جهان است. ثروت این کشور تا حدودی انعکاس منابع طبیعی غنی و تولید محصولات کشاورزی است.
آمریکا از نظر استانداردهای جهانی نسبتا جوان و کمتر از 250 سال سن دارد. پایتخت این کشور واشینگتن دی سی و پر جمعیت ترین شهرش نیویورک سیتی میباشد. بر خلاف چین که عمدتا جمعیت بومی را در خود جای داده است، آمریکا از تنوع نژادی بالایی برخوردار است که این تنوع ناشی از مهاجرت گستردهی مردم جهان به امید فرصتهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به این کشور است. احتمالا هیچ کشوری در جهان از چنان طیف گستردهای در نژاد، قومیت و فرهنگ برخوردار نیست.
این کشور از معیارهای بین المللی از جمله، رعایت حقوق بشر، کیفیت زندگی، درآمد و ثروت، اقتصاد شکوفا و سیستم آموزشی با کیفیتی برخوردار است.
آمریکا یکی از اعضای موسس سازمان ملل متحد، بانک جهانی، صندوق بین المللی پول و عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل است. این کشور بیش از یک سوم هزینههای نظامی جهان را پوشش میدهد و بزرگترین قدرت نظامی در جهان به شمار میرود.
واحد پول این کشور دلار آمریکایی است. این واحد پول بیشترین استفاده را در معاملات بین المللی دارد و مهمترین ارز ذخیره جهان است
طبق آنچه اداره سرشماری آمریکا در 1 آوریل 2020 گزارش کرده است، امریکا جمعیتی معادل 331 میلیون نفر را در خود جای داده که این آمار آمریکا را به سومین کشور پرجمعیت جهان تبدیل میکند. به طور تقریبی جمعیت آمریکا در هر 100 ثانیه یک نفر افزایش مییابد.
آمریکاییهای سفید پوست با اصل و نسب اروپایی بزرگترین گروه نژادی و قومی آمریکا را تشکیل میدهند. اسپانیایی تبارها و آمریکای لاتین دومین گروه بزرگ نژادی این کشور، آمریکاییهای آفریقایی تبار نیز سومین گروه اجدادی بزرگ، آسیایی آمریکایی تبارها چهارمین گروه و بومیان آمریکا کوچکترین گروه نژادی این کشور را تشکیل میدهند.
در سال 2018، تقریبا 90 میلیون مهاجر و فرزندان آنها که در آمریکا متولد شدهاند 28% از کل جمعیت آمریکا را شکل میدادند. در سال 2017، حدود 20.7 میلیون نفر به عنوان شهروند، 12.3 میلیون نفر مقیم دائم، 2.2 میلیون نفر اقامت موقت و 10.5 میلیون نفر به طور غیر مجاز در آمریکا اقامت داشتند.
زبان ملی آمریکا :
زبان ملی آمریکا، انگلیسی است. این در حالی است که هیچ زبان رسمی در سطح فدرال وجود ندارد. سه ایالت و چهار قلمرو در این کشور، علاوه بر انگلیسی، زبانهای محلی یا بومی را نیز به رسمیت شناختهاند.
طبق اطلاعات و گزارشهای موجود، در سال 2010، حدود 229 میلیون نفر ( از کل جمعیت 308 میلیونی)، در این کشور به زبان انگلیسی صحبت میکردند. بیش از 37 میلیون نفر نیز به زبان اسپانیایی صحبت میکردند که این امر باعث شد این زبان به دومین زبان پرکاربرد در آمریکا تبدیل شود. سایر زبانهایی که مردم این کشور از آن استفاده میکنند، عبارتند از: چینی، تاگالوگ، ویتنامی، فرانسوی، کرهای و آلمانی.
نمودار زیر به بررسی تعداد افرادی که به هر یک از این زبانها تکلم میکنند، میپردازد:
اولین متمم قانون اساسی، اعمال آزادانهی دین را به رسمیت میشناسد. آمریکا بزرگترین جمعیت مسیحیان جهان را در خود جای داده است. پروتستانتیسم بزرگترین گروه مذهبی مسیحیت و تقریبا نیمی از کل آمریکاییها را تشکیل میدهد. سایر دینهای موجود در این کشور عبارتند از: یهودیت، اسلام، هندو، بودایی و آگنوستیک ( افراد بی دین )
استاندارد تحصیل در آمریکا به قدری بالا است که میتوان اطمینان داشت دانشآموزان و دانشجویان از بهترین موقعیتهای تحصیلی برخوردار خواهند بود. سیستم آموزشی آمریکا شهرت جهانی دارد. طبق گزارشات بدست آمده، ۱۳ تا ۱۵ کالج و دانشگاه آمریکایی در بین ۲۰ موسسه آموزشی برتر جهان قرار دارند. از بین تمام آمریکاییهای ۲۵ ساله و یا بالاتر:
آمریکا در نوآوری پزشکی، یکی از کشورهای پیشرو در سراسر جهان است. این بدان معناست که میتوانید از بهترین خدمات درمانی در این کشور بهره ببرید. اما هزینههای مراقبتهای بهداشتی در این کشور یکی از گرانترینها در سراسر جهان است. با این حال، اگر تحت پوشش بیمه باشید، تا مقدار زیادی میتوان در این هزینهها صرفه جویی کرد.
آمریکا در سرانه تولید ناخالص داخلی رتبهی ششم در جهان را دارد. همانطور که گفتیم دلار آمریکا مهمترین ارز ذخیرهی جهان میباشد که نشان از ثبات و قدرت این واحد پول است. گزارشات حاکی از آن است که آمریکا بالاترین میانگین درآمد خانوار را دارد و رتبهی اول بهداشت غذایی در شاخص امنیت غذایی جهان را به خود اختصاص داده است.
آمریکا به طور متوالی در رتبهی پنج کشور برتر جهان از نظر بهرهوری نیروی کار قرار دارد. در این کشور کارفرمایان معمولا به دنبال استخدام افرادی هستند که با استعدادترین و بهترین افراد در حوزهی کاریشان هستند. پس اگر مهارت قابل توجهی دارید، میتوانید امیدوار باشید تا به عنوان نیروی کار وارد آمریکا شوید.
قیمت زمین و ملک در آمریکا به استثنای برخی از شهرها از جمله نیویورک، لس آنجلس و سایر شهرهای بزرگ مقرون به صرفه بوده و افراد به راحتی میتوانند مسکن مورد نظرشان را تهیه کنند.
از اواخر قرن نوزدهم میلادی، آمریکا در تحقیقات علمی و نوآوری جز فناوریهای پیشرفته در سراسر جهان بوده است. این کشور در تحقیقات علمی و عوامل تاثیر گذار در جهان پیشتاز است.
با توجه به خط مشیهای آمریکا برای مهاجرت به این کشور در حال حاضر یکی از کم هزینهترین و سادهترین راهها مهاجرت از طریق قرعه کشی لاتاری است. در صورتی که در یکی از قرعه کشیهای لاتاری پیروز شوید به راحتی و در سریعترین زمان ممکن میتوانید وارد آمریکا شوید.
برنامه میزای تنوع نژادی یا (قرعه کشی DV) تحت نظارت کنگره آمریکا است و به 55,000 نفر از کشورهایی که از نظر مهاجرت به ایالات متحده آمریکا از نرخ کمی برخوردار هستند، اجازه میدهد تا هر سال برای ویزاهای مهاجرتی که به عنوان گرین کارت نیز شناخته میشوند، واجد شرایط شوند.
این برنامه “قرعه کشی گرین کارت” یا “dv-lottery” نامیده میشود و برندگان به طور تصادفی از بین 10تا 12 میلیون نفر که هر ساله تقاضای این ویزا را دارند، تعیین میشوند.
سایر روشهای موجود از جمله مهاجرت کاری، تحصیلی و یا سرمایه گذاری ممکن است هزینهها و مدت زمان بسیار زیادی به خود اختصاص دهند.
بزرگترین گروه مهاجران که وارد آمریکا میشوند از طریق مهاجرت مبتنی بر روابط خانوادگی است. شهروندان آمریکا و افراد با اقامت دائم میتوانند همسر، نامزد و یا فرزندان تحت تکفل خود را با خود به آمریکا ببرند.
این افراد ممکن است تحت شرایطی خاص بتوانند والدین، خواهر و برادرهای 21 سال و یا بیشتر را نیز به آمریکا دعوت کنند.
یکی دیگر از روشهای مهاجرت به آمریکا، مهاجرت مبتنی بر اشتغال است. در صورتی که کارفرمای آمریکایی نتواند فردی واجد الشرایط در آمریکا برای ردیف شغلی مد نظر پیدا کند، میتواند کارمندی خارجی استخدام نماید. برخی از این پیشنهادهای شغلی به صورت فصلی و موقت هستند و پس از اتمام دورهی کاری، افراد باید به کشور خود بازگردند.
آمریکا دو نوع ویزای تحصیلی در اختیار متقاضیان قرار میدهد. ویزای F که به متقاضیان اجازه میدهد تحصیلات آکادمیک یا سایر برنامههای آموزشی را در آمریکا دنبال کنند و ویزای M که به آموزشهای غیر آکادمیک یا تحصیلات حرفهای تعلق میگیرد.
در سال تحصیلی 2021-2020 تعداد 914095 دانشجوی بین المللی در آمریکا مشغول به تحصیل شدند. این کاهش آماری نسبت به جمعیت 1.07 میلیون نفری دانشجویان بین المللی به دلیل همه گیری بیماری کرونا طی دو سال گذشته گزارش شده است.
نمودار زیر تعداد دانشجویان بین المللی که در این کشور مشغول به تحصیل هستند را نشان میدهد
تعداد دانشجویان بین المللی که در این کشور مشغول به تحصیل هستند
یکی از راههای منحصر بفرد برای ورود به آمریکا از طریق ویزای تنوع نژادی یا همان قرعه کشی لاتاری است.
کارآفرینان خارجی که بتوانند حداقل 900000 در مناطق TEA سرمایه گذاری کنند واجدالشرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری خواهند بود. ( منظور از مناطق TEA چیست؟ اداره مهاجرت چندین مرکز منطقهای در سراسر کشور دارد که به دنبال ایجاد رشد اقتصادی در این مناطق است. برای مثال یکی از مناطق روستایی با حداکثر جمعیت 20000 نفر و یا مناطق با نرخ بیکاری بالا یعنی مناطقی که نرخ بیکاری در آنها 150% است، در این دسته از مناطق قرار میگیرند.)
در 20 سال گذشته میزان سرمایه گذاری مستقیم خارجی در آمریکا با رشد دو برابری روبرو بوده است. در سال 2000، سرمایه گذاری مستقیم خارجی 1.26 تریلیون دلار بوده که این مقدار در سال 2021 به 4.98 تریلیون دلار افزایش یافته است.
نمودرا زیر آمار سرمایه گذاری مستقیم خارجی در شرکتها و موسسات آمریکایی را بین سالهای 2000 تا 2021 نشان میدهد
در صورتی که افراد به دلایلی از جمله نژاد، مذهب، ملیت، مشارکت در گروههای اجتماعی خاص یا عقاید سیاسی خود مورد آزار و آذیت قرار بگیرند و یا ممکن است مورد آزار و اذیت قرار بگیرند، میتوانند خود را به یکی از مرزهای ورودی آمریکا رسانده و درخواست پناهندگی دهند.
نمودار زیر تعداد پناهندگانی که در سال 2020 وارد آمریکا شدند را بر حسب سن نشان میدهد. در سال 2020، تقریبا 57 نفر از پناهجویانی که در این سال وارد آمریکا شدند، 75 سال یا بیشتر سن داشتند.
تعداد کل پناهجویان در آن سال به 11840 نفر رسید
در صورتی که افراد با یکی از انواع ویزای مهاجرتی وارد آمریکا شوند میتوانند برای اخذ اقامت دائم نیز اقدام کنند و مقیم دائم این کشور شوند. اما اخذ اقامت دائم آمریکا به واسطهی کارتی به نام گرین کارت قابل اثبات است.
اخذ گرین کارت بدان معناست که شهروندان غیر آمریکایی اقامت دائم این کشور را دارند. گرین کارت گاهی اوقات با نام کارت اقامت دائم نیز شناخته میشود. بسیاری از افراد خواهان اخذ این کارت هستند چرا که گرین کارت به افراد اجازه میدهد تا به صورت قانونی در هر نقطه از آمریکا که میخواهند زندگی کنند. متقاضیانی که موفق به اخذ این کارت شوند، اجازه تحصیل و کار دارند و حتی میتوانند در نهادهای دولتی مشغول به کار شوند و پس از سه یا پنج سال واجدالشرایط شهروندی آمریکا شوند.
اطلاعات موجود در گرین کارت عبارتند از:
به طور کلی، گرین کارت تقریبا تمام حقوقی را که یک شهروند آمریکایی دارد را به دارندگان این کارت اعطا میکند. برای مثال دانشجویانی که گرین کارت دارند، میتوانند واجدالشرایط اخذ وامهای دانشجویی فدرال باشند. از طرفی شهریه دانشجویانی که گرین کارت دارند، نسبت به سایر دانشجویان بین المللی بسیار کمتر است.
هزینه اخذ گرین کارت: هزینه اخذ گرین کارت بسته به نوع ویزای افراد متغیر است.
برخلاف قرعه کشی لاتاری که فقط هزینههای اولیه دارد، سایر گرین کارتها از جمله گرین کارت مبتنی بر روابط خانوادگی شامل هزینههایی میشود که عبارتند از:
گرین کارت نوعی مجوز کار و اقامت مادام العمر است با این حال، گرین کارت فیزیکی به عنوان مدرکی هویتی تا ده سال اعتبار دارد و باید به موقع تمدید شود.
فرآیند تمدید گرین کارت باید حداقل 6 ماه قبل از تاریخ انقضای آن از طریق پر کردن فرم I-90 انجام شود.
در برخی از شرایط ممکن است گرین کارت شما منقضی شود. این دلایل عبارتند از:
افرادی که به واسطهی ازدواج با شهروندی آمریکایی گرین کارت دارند، پس از ۳ سال اقامت در این کشور میتوانند در آزمون شهروندی شرکت کنند. سایر افراد پس از ۵ سال حضور فیزیکی در این کشور واجدالشرایط اخذ شهروندی خواهند بود.
اخذ شهروندی آمریکا الزامات خاصی دارد که عبارتند از:
زندگی در آمریکا بدون داشتن گرین کارت ممکن است اما شامل هزینههای اضافی و مشکلات مالی میگردد. فقط با داشتن گرین کارت است که میتوان برای زندگی در آمریکا برنامه ریزی کرد. اگر قصد دارید شغلی دائمی داشته باشید، گواهینامه رانندگی، ملک مسکونی و یا وام بگیرید اخذ گرین کارت قدم اول برای دستیابی به این اهداف است.
نمودار زیر به بررسی تعداد گرین کارتهای صادر شده در سالهای اخیر میپردازد:
هر ساله، هزاران نفر در سراسر جهان از خود میپرسند چگونه میتوان به آمریکا مهاجرت کرد؟ با این حال بسیاری از این افراد به هزینههای آن توجهی نمیکنند.
مهاجرت به هر کشوری، هم از نظر زمانی و هم بودجه میتواند امری سخت باشد. هزینههای مورد نیاز بسته به پروسهای که قصد دارید از طریق آن اقدام کنید متغیر است. برای مثال در صورتی که برنده قرعه کشی لاتاری باشید، برای مهاجرت و اخذ گرین کارت نیاز به پرداخت هزینههای قابل توجهی نخواهید داشت اما اخذ گرین کارت از طریق سرمایه گذاری هزینههای هنگفتی به همراه خواهد داشت.
برای اطلاع از هزینههای مورد نیاز برای هر پروسه میتوانید سایت اداره مهاجرت آمریکا را چک کنید.
برای ورود به هر کشور خارجی، شهروندان سایر کشورها باید مدارک و الزامات خاصی را برآورده کنند. اما این شرایط و مدارک متناسب با هر پروسهای متغیر است. به طور کلی این شرایط عبارتند از:
به خاطر داشته باشید اخذ ویزای آمریکا به معنای تضمین ورودتان به این کشور نیست. افسر مرزی در بدو ورود به آمریکا بررسی میکند آیا واجدالشرایط ورود به این کشور هستید یا خیر.
عملا محدودیت سنی خاصی برای مهاجرت به آمریکا وجود ندارد. اما به طور کلی ممکن است هر پروسه الزامات سنی خاصی داشته باشد. پس با توجه به پروسهای که قصد دارید از طریق آن به آمریکا مهاجرت کنید باید شرایط و محدودیتهای موجود ( در صورت وجود ) را در سایت اداره مهاجرت آمریکا بررسی کنید.
در صورت مهاجرت به آمریکا، باید بدانید هزینههای زندگی در آمریکا در هر ایالت متفاوت است. طبق آخرین گزارشات موجود متوسط درآمد مورد نیاز برای زندگی در نیویورک تقریبا ۱۲۸۰۰۰ دلار بود. این در حالی است که حداقل درآمد مورد نیاز در سن آنتونیو تگزاس به ۷۸۰۰۰ دلار کاهش مییابد.
درحالیکه آمریکا کشوری مهاجر پذیر است، خط مشیهای خاصی برای پروسههای مهاجرتی تعیین کرده است. مهاجرت به آمریکا نسبت به مهاجرت به سایر کشورها از جمله استرالیا و کانادا از الزامات و شرایط پیچیدهتری پیروی میکند.
پس از مهاجرت به آمریکا اولین اقدامات لازمه را در چک لیست زیر بررسی کنید:
تمام افرادی که در آمریکا اقامت دارند، نیاز به اخذ شماره تامین اجتماعی دارند. این کارت به نوعی به عنوان مدرک هویتی ( علاوه بر گرین کارت) عمل میکند.
برای اخذ شماره تامین اجتماعی به نزدیکترین اداره تامین اجتماعی محل سکونتتان مراجعه کنید و با اخذ فرم SS-5 ظرف 15 روز کارت تامین اجتماعی خود را دریافت کنید. در برخی از موارد ممکن است پردازش و بررسی درخواست تا چهار هفته به طول بیانجامد.
به خاطر داشته باشید که بدون اخذ شماره تامین اجتماعی، مجاز به کار و افتتاح حساب در آمریکا نخواهید بود.
بلافاصله پس از ورود به آمریکا، میتوانید با گواهینامه فدیمی خود رانندگی کنید. با این وجود، حداکثر تا ۱۲ ماه پس از ورود ( بسته به ایالتی که در آن اقامت دارید) باید برای اخذ گواهینامه رانندگی آمریکایی اقدام کنید.
بیمههای درمانی تمام فوریتهای پزشکی و مراقبتهای درمانی را تحت پوشش قرار میدهد. خرید بیمه در آمریکا یکی از الزامات اصلی افراد مقیم در این کشور است چرا که هزینههای درمانی در آمریکا بسیار گران است.
پس از اخذ شماره تامین اجتماعی میتوان برای افتتاح حساب در یکی از بانکهای آمریکایی اقدام کرد. برای این امر، ارائه گرین کارت، کارت تامین اجتماعی، آدرس محل سکونت، یک قطعه عکس و هزینههای اولیه الزامی میباشد.
برای اجارهی آپارتمان در آمریکا به نکات زیر دقت کنید:
نکات مهم برای خرید خانه در آمریکا:
موفقیت شما برای یافتن کار در آمریکا به مهارتها و گرین کارت شما بستگی دارد. نکات زیر به یافتن هر چه سریعتر شغل متناسب با مهارتها و علایق شما کمکهای شایانی میکند:
از طریق تکمیل فرم ارزیابی میتوانید از مشاوره رایگان با کارشناسان و وکلای مجرب شرکت رویال اپلای بهره مند شوید .
تلفن تماس: ۲۲۴۰۹۱۹۱ – ۲۲۴۰۸۱۸۱ – ۲۲۴۰۷۱۷۱
آدرس:زعفرانیه، میدان الف، مجتمع تجاری پالادیوم، طبقه نهم شمالی ، واحد ۹۰۸
مهاجرت به آمریکا با روش تحصیلی چه قدر زمان میبره ؟
سلام دوست عزیز لطفا فرم ارزیابی را پر کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت باهاتون تماس بگیرند.
ممنون از توضیح کاملتون درباره پروسه های مهاجرت به آمریکا
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم
سلام ممنون بابت مقاله کاملتون
سلام دوست عزیز . خواهش میکنم
سریع ترین راه مهاجرت به آمریکا چه راهیه؟
سلام سریعترین راه بستگی به رزومه شما داره برای دریافت اطلاعات بیشتر فرم ارزیابی را پر کنید
سریع ترین راه مهاجرت به آمریکا چه راهیه؟